İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Barcelona Athletic Bilbao İddaa Tahmini 22.10.2023

İspanya La Liga’da lider Real Madrid’in takibini sürdüren Barcelona iç sahada, Athletic Bilbao’yu ağırlayacak. Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Barcelona ve Athletic Bilbao arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranları şu şekilde verilmiş. Barcelona kazanır 1.50, beraberlik 4.65, Athletic Bilbao kazanır ise 6.30 olarak açıklanmış.

Barcelona’dan Sürpriz Beraberlik 

Barcelona milli maç arasına puan kaybı ile giren takımlardan biriydi. Los Carmenes’de Granada’nın konuğu olan Granada karşılaşmadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. 2-0 geriye düştükleri maçta Lamine Yamal ve Sergi Roberto’nun golleriyle 1 puanı kurtaran Barcelona sürpriz bir beraberlik yaşadı diyebiliriz. Bu sezon La Liga’da yenilgisi bulunmayan Xavi’nin öğrencileri 21 puan topladı ve lider Red Madrid’in 3 puan gerisinde 3. Sırada yer alıyor. Bu hafta sonu iç sahada Athletic Bilbao’yu konuk edecekler. Maç öncesinde Barcelona’da Frenkie De Jong, Raphinha, Petri ve Robert Lewandowski sakat olan isimler. 

Athletic Bilbao Sürpriz Peşinde 

Athletic Bilbao milli maç arasından önceki haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. San Mames Barria’da konuk ettikleri Almeria’yı 3-0 mağlup etmeyi başardılar. Rahat bir galibiyet alan Ernesto Valverde’nin ekibi puanını 17’ye yükseltti. La Liga’da bu sezon geride kalan 9 hatada sadece 2 mağlubiyet yaşadılar. Zirve takibini devam ettiren Bask ekibi bu hafta sonu Barcelona’nın konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Athletic Bilbao’da Yeray Alvarez’in sakatlığı devvam ediyor. 

Barcelona – Athletic Bilbao Maç Bilgileri

Barcelona – Athletic Bilbao Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Camp Nou Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Barcelona’da Frenkie De Jong, Raphinha, Petri ve Robert Lewandowski sakat olan isimler. Athletic Bilbao’da Yeray Alvarez’in sakatlığı devvam ediyor. 

Barcelona'nın ilk 11’i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Ter Stegen, Joao Cancelo, Ronald Araujo, Jules Kounde, Alejandro Balde, Oriol Romeu, İlkay Gündoğan, Gavi, Ferran Torres, Joao Felix, Robert Lewandwoski

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Smino, Oscar De Marcos, Daniel Vivian, Aitor Paredes, Inigo Lekue, Ruiz de Galarreta, Mikel Vesga, Unai Gomez, Iker Muniain, Nico Williams, Inaki Williams

İddaa Tahmini

Barcelona’nın Granada deplasmanında rahat bir galibiyet alması bekleniyordu ama beklenen olmadı. Los Carmenes’de rakibi ile 2-2 berabere kaldılar. La Liga’da lider Real Madrid’in 3 puan gerisine düştüler. Athletic Bilbao ise San Mames Barria’da konuk ettiği Almeria’yı 3-0 mağlup etti. Kolay bir galibiyet aldılar ve Bask derbisinde yaşanan Real Sociedad mağlubiyetini unutturdular. Barcelona bu hafta maçın net favorisi. Xavi’nin öğrencileri kazanarak moral bulur.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.44

Betelli Oranı: MS 1, Oran 1.50

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona tek golle güldü. Athletic Bilbao’yu 1-0 mağlup ettiler ve El Clasico öncesinde moral buldular.