Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sivasspor Kasımpaşa Bahis Tahmini 22.10.2023

Trendyol Süper Lig’de Pazar günü 4 maç var. Günün ilk maçında, Sivasspor ile Kasımpaşa kozlarını paylaşacak. Mücadeleyi saat 13.30’da Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Sivasspor ile Kasımpaşa takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını inceleyecek olursak Sivasspor galibiyetine 2.32, beraberlik tercihine 3.73, Kasımpaşa galibiyetine ise 3.11 verildiğini görüyoruz.

Sivasspor’un İç Sahada Galibiyeti Yok 

Sivasspor Süper Lig’de 2. Kez galibiyet sevinci yaşadı. Milli maç arasından önceki hafta düşme hattında bulunan Pendikspor’a konuk olan Sivasspor karşılaşmadan 3-2’lik galibiyet ila ayrıldı. Zor bir maçtan 3 puan çıkartmayı başaran Yiğidolar bu sezon Süper Lig’de geride kalan 8 haftada 10 puan topladı. Üst sıra takibini devam ettirmek isteyen Servet Çetin’in ekibi bu hafta Kasımpaşa’yı konuk edecek. Sivasspor bu sezon henüz taraftarı önünde 3 puan sevinci yaşayamadı. Kasımpaşa maçı öncesinde Sivasspor’da Chariloas Charisis kart cezalısı. 

Kasımpaşa Evinde Kaybetti 

Kasımpaşa milli maç arasından önceki hafta sonu lider Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi ve mücadeleyi puansız kapattı. İç sahada konuk ettikleri güçlü rakibine karşı zorlanan Kasımpaşa’nın maçı 2-0 kaybettiğini belirtelim. Fenerbahçe kalesinde pozisyon bulmakta bile zorlanan Kasımpaşa hiçbir varlık gösteremedi. Süper Lig’de bu sezon 2. Yenilgisini alan Kemal Özdeş’in öğrencilerinin 3 maçlık yenilmezlik serisi de sona erdi. Bu hafta sonu Sivasspor’a konuk olacak Kasımpaşa’da Mamadou Fall’ın sakatlığı sürüyor. 

Sivasspor – Kasımpaşa Maç Bilgileri

Sivasspor – Kasımpaşa Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 13.30’da başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sivasspor’da Chariloas Charisis kart cezalısı. Kasımpaşa’da Mamadou Fall’ın sakatlığı sürüyor. 

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Alaaddin Okumuş, Caner Osmanpaşa, Samba Camara, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Yunus Konak, Samu Saiz, Emrah Başsan, Ahmed Musa, Rey Manaj

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Andreas Gianniotis, Claudio Winck, Kenneth Omeruo, Yasin Özcan, Duhan Aksu, Gökhan Gül, Aytaç Kara, Ben Ouanes, Haris Hajradinovic, Iron Gomis, Julien Ngoy

İddaa Tahmini

Sivasspor milli araya Pendikspor galibiyeti ile girdi. Rakibini 3-2 mağlup etmeyi başaran Servet Çetin’in öğrencileri Süper Lig’de 5 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşamış oldu. Kasımpaşa ise evinde konuk ettiği lider Fenerbahçe karşısında puan alamadı. Rakibine 2-0 kaybettiler. Bu sezon Süper Lig’de 2. Yenilgilerini almış oldular. Sivasspor maçın favorisi. İç sahada bu hafta konuk edecekleri Kasımpaşa’yı mağlup ederek 3 puan almayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.93

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.32

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kasımpaşa sürpriz yaptı. Gomis’in tek golüyle 1-0 kazanan Kasımpaşa haftayı 3 puan ile geçti.