Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

İstanbulspor Ankaragücü Bahis Tahmini 22.10.2023

Trendyol Süper Lig’de heyecan sürüyor. Ankaragücü deplasmanda, İstanbulspor’un konuğu olacak. Karşılaşmayı saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından izleyebilirsiniz.

İstanbulspor ve Ankaragücü arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. İstanbulspor kazanır 3.00, beraberlik 3.75, Ankaragücü kazanır ise 2.38 olarak açıklanmış.  

İstanbulspor 7 Maçtır Kazanamıyor 

İstanbulspor’da milli maç arasında takımın başına Hakan Yakın getirildi. Yeni hocası yönetiminde ilk maçına Ankaragücü karşısında çıkacak olan İstanbulspor sezonun ilk galibiyetini arıyor. Milli maç arasından önceki hafta sonu Vodafone Park’da Beşiktaş’a konuk olan Sarı Siyahlılar mücadeleden 2-0’lık mağlubiyet ile ayrılmıştı. Süper Lig’de üst üste 5 maçtır mağlup olan İstanbulspor’un 7 hafta sonunda sadece 2 puanı var ve düşme hattında yer alıyorlar. Bu hafta sonu Ankaragücü’nü konuk edecek İstanbulspor’da Simon Deli’nin sakatlığı devam ediyor. 

Ankaragücü 3 Golle Kazandı 

Ankaragücü Süper Lig’de üst sıra takibini sürdürmek istiyor. Yeni hocası Emre Belözoğlu yönetiminde çıktığı ilk maçtan galibiyet ile ayrılmayı başaran Ankaragücü Süper Lig’de 2. Kez galibiyet sevinci yaşadı. Net bir galibiyet alan Ankaragücü bu hafta sonu ise İstanbulspor’un konuğu olacak. Henüz galibiyeti bulunmayan ve Süper Lig’de düşme hattında yer alan İstanbulspor karşısında maçın favorisi olarak gösterilen Ankaragücü’nde bu hafta Stelios Kitsou’nun sakatlığı devam ediyor. 

İstanbulspor – Ankaragücü Maç Bilgileri

İstanbulspor – Ankaragücü Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İstanbulspor’da Simon Deli’nin sakatlığı devam ediyor. Ankaragücü’nde bu hafta Stelios Kitsou’nun sakatlığı devam ediyor. 

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Ali Yaşar, Mehmet Yeşil, Okan Erdoğan, Demeaco Duhaney, Florian Loshaj, Muammer Sarıkaya, Valon Ethemi, Jackson, Alassane Ndao, İbrahim Yılmaz

Ankaragücü'nün ilk 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Matej Hanousek, Nihad Mujakic, Atakan Çankaya, Uros Radakovic, Stelios Kitsiou, Tolga Ciğerci, Andrej Dokanovic, Efkan Bekiroğlu, Giorgi Beridze, Riad Bajic

İddaa Tahmini

İstanbulspor Süper Lig’de henüz galibiyet ile tanışamadı. Süper Lig’de galibiyeti bulunmayan 3 takımdan biriler. Milli maç arasından önceki hafta konuk oldukları Beşiktaş deplasmanında 2-0 kaybettiler. Süper Lig’de 7 maçtır kazanamayan ve 5 maçtır kaybeden İstanbulspor’da moraller bozuk. Ankaragücü ise yeni hocası Emre Belözoğlu ile çıktığı ilk maçta kazanmayı başardı. Kayserispor engelini 3-0 ile geçtiler. Bu maçın da favorisiler. Ankaragücü’nden bu hafta yine galibiyet beklentim var. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.94

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.38

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İstanbulspor sürpriz yaptı. İç sahada konuk ettikleri Ankaragücü’nü 2-1 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini aldılar.