Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Samsunspor Başakşehir İddaa Tahmini 22.10.2023

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Son sıradaki Samsunspor evinde, Başakşehir karşısında sürpriz arayacak. Mücadele saat 19.00’da Beın Sports 2 kanalından seyredilebilecek.

Samsunspor ve Başakşehir arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde verilmiş. Samsunspor kazanır 2.57, beraberlik 3.50, Başakşehir kazanır ise 2.91 olarak açıklanmış.

Samsunspor Son Sırada 

Samsunspor’un Süper Lig’de galibiyet hasreti devam ediyor. Milli maç arasından önceki hafta Çaykur Rizespor deplasmanına konuk olan Samsunspor karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. 10 kişi kalan rakibi karşısında bile puan alamayan Samsunspor’da kötü gidişat sürüyor. Süper Lig’de bu sezon 7 hafta geride kaldı ve Samsunspor’un sadece 1 puanı var. Son 6 maçını kaybeden Samsunspor’da takımın başına Markus Gisdol getirildi. Yeni hocası yönetiminde ilk maçlarına Başakşehir karşısında çıkacaklar. Karşılaşma öncesinde Samsunspor’da Marc Bola’nın sakatlığı sürüyor. 

Başakşehir Alt Sıralarda 

Başakşehir Süper Lig’de bu sezon alt sıralardan kurtulma savaşı veriyor. Çağdaş Atan’ın takımın başına geçmesiyle beraber olumlu sinyaller vermeye başladılar. Milli maç arasından önceki hafta iç sahada Gaziantep FK’yı konuk eden Başakşehir sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Bu galibiyet ile sezonun ilk iç saha galibiyetini de almış oldular. Süper Lig’de 8 hafta geride kaldı ve Başakşehir’in 7 puanı var. Düşme hattına da oldukça yakınlar. Bu hafta sonu Samsunspor’a konuk olacak Başakşehir maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Başakşehir’de eksik yok. 

Samsunspor – Başakşehir Maç Bilgileri

Samsunspor – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 2 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Samsunspor’da Marc Bola’nın sakatlığı sürüyor. 

Samsunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Samsunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Marc Bola, Rick Van Drongelen, Alim Öztürk, Zeki Yavru, Kingsley Schindler, Youssef Ait Bennasser, Oliver Ntcham, Moryke Fofana, Emre Kılınç, Marius Mouandilmadji

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Ahmed Touba, Leo Duarte, Edgar Ie, Ömer Ali Şahiner, Serdar Gürler, Berkay Özcan, Eden Karzev, Dimitrios Pelkas, Joao Figueiredo, Krzysztof Piatek

İddaa Tahmini

Samsunspor Süper Lig’de bu sezon galibiyet ile tanışamadı. Geride kalan 7 hafta sonunda sadece 1 puanları var ve ligin dibine demir atmış durumdalar. Süper Lig’de milli maç arasından önceki hafta Çaykur Rizespor deplasmanında 1-0 kaybettiler. Başakşehir ise milli araya galibiyet ile girdi. İç sahada konuk ettikleri Gaziantep FK’yı 2-0 mağlup ederek 3 puanı kaptılar. Samsunspor hiç güven vermiyor. Başakşehir’den bu hafta yine galibiyet bekliyorum. Samsunspor deplasmanında kazanan taraf olurlar. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.55

Betroad Oranı: MS 2, Oran 2.91

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede gol sesi çıkmadı. Karşılaşma golsüz sona erdi.