Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Hatayspor İddaa Tahmini 22.10.2023

Trendyol Süper Lig’de 8 maçtır kazanan Fenerbahçe evinde, namağlup Hatayspor’u ağırlayacak. Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

Fenerbahçe ile Hatayspor takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Fenerbahçe galibiyetine 1.27, beraberlik tercihine 6.72, Hatayspor galibiyetine ise 11.78 verildiğini görüyoruz. Bets10 sitesinde özel oran kampanyası ile bu maçın H1 tercihine 30.00 oran veriliyor.

Fenerbahçe Seriye Bağladı 

Fenerbahçe Süper Lig’de liderliğini koruyor. İsmail Kartal’ın öğrencileri milli maç arasından önceki hafta Kasımpaşa deplasmanına konuk oldu. Maça hızlı başladılar ve ilk yarıda buldukları 2 golle mücadeleyi 2-0 kazanan Fenerbahçe galibiyet serisini devam ettirdi. Süper Lig’de üst üste 8 maçtır kazanan Fenerbahçe en yakın takipçisi Galatasaray’ın 2 puan önünde. Bu hafta sonu ise Kadıköy’de Hatayspor’u konuk edecekler. Son 4 Süper Lig maçını gol yemeden kazanan Fenerbahçe, Hatayspor karşısında da maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Luan Peres, Emre Mor ve Lincoln’un sakatlıkları sürüyor. 

Hatayspor 8 Maçtır Kaybetmiyor 

Hatayspor Süper Lig’de bu sezonun dikkat çeken takımlarından biri diyebiliriz. Volkan Demirel yönetiminde iyi sonuçlar alan Hatayspor’un yenilmezlik serisi devam ediyor. Milli maç arasından önceki hafta sonu iç sahada Konyaspor’u konuk eden Hatayspor karşılaşmadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılmıştı. Süper Lig’de oynadığı 8 karşılaşmada da mağlubiyet yüzü görmeyen Hatayspor zirve takibini devam ettiriyor. Bu sezon ligde mağlubiyeti bulunmayan 3 takımdan biriler. Bu hafta sonu Kadıköy’de konuk olacakları lider Fenerbahçe karşısında sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde Hatayspor’da önemli bir eksik yok. 

Fenerbahçe – Hatayspor Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Hatayspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ülker Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Luan Peres, Emre Mor ve Lincoln’un sakatlıkları sürüyor. 

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Bright Osayi Samuel, Rodrigo Becao, Alexander Djiku, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Sebastian Szymanski, Fred İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Erce Kardeşler, Engin Aksoy, Guy Kilama, Burak Bekaroğlu, Kamil Ahmet Çörekçi, Görkem Sağlam, Ömer Faruk Beyaz, Giorgi Aburjania, Joelson Fernandes, Oluwafisayo Bashiru, Carlos Strandberg

İddaa Tahmini

Fenerbahçe Süper Lig’de 8 maçtır kazanmayı başarıyor. Ligin en formda takımı olarak dikkat çeken İsmail Kartal’ın ekibi topladığı 24 puan ile lider konumda. Milli maç arasından önceki hafta Kasımpaşa deplasmanında 2-0 kazanan Fenerbahçe galibiyet serisini devam ettirdi. Hatayspor ise milli araya Konyaspor galibiyeti ile girdi. Rakibini 3-1 mağlup ederek yenilmezlik serisini devam ettirdiler. Haftanın merakla beklenen maçlarından biri. Kadıköy’de Fenerbahçe net favori. Hatayspor karşısında en az 2 farkla kazanarak liderliğini devam ettirirler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.45

Bets10 Oranı: H1, Oran 30.00

Maç Sonucu: 4-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe net bir galibiyet aldı. Dzeko önderliğinde Hatayspor’u 4-2 mağlup ettiler.