Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Heidenheim Augsburg Maç Tahmini 22.10.2023

beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından 22 Ekim Pazar akşamı Türkiye saati ile 18:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Heidenheim ile Augsburg karşı karşıya gelecek.

Voith Arena Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede intobet, Heidenheim galibiyetine 2.35, beraberliğe 3.71, Augsburg galibiyetine ise 2.89 oran belirlemiş durumda.

Heidenheim İç Sahada Kazanıyor

Almanya Bundesliga’nın yeni temsilcileri arasında yer alan Heidenheim, 7. hafta geride kalırken, Frank Schmidt yönetiminde 7 puan topladı. Ev sahibi deplasmanda kabusu yaşarken, iç sahadan aldığı galibiyetlerle düşme hattının üzerinde kalmayı başardı. Dış sahada henüz maç kazanmayı başaramayan ve 4 maçtan 1 puan çıkarabilen Heidenheim, son hafta Frankfurt deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle döndü. İç sahada ise Werder Bremen ve Union Berlin’e karşı galip geldiklerini belirtelim. 7 haftanın 5’inde rakip fileleri havalandırmayı başaran Heidenheim, toplamda rakip fileleri 10 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise 15 gole engel olamadı. 10. sırada yer alan ev sahibi, milli ara dönüşünde üst sıralara yetişmek istiyor.

Augsburg Göreve Jess Thorup’u Getirdi

Augsburg adım adım düşme potasına yaklaşırken, milli arada teknik adam değişikliğine gitti. Almanya Bundesliga’da ilk 7 haftayı 1 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, son olarak Freiburg ve Darmstadt 98 karşısında üst üste mağlubiyetler yaşarken, teknik adam Enrico Maassn ile yollar ayrıldı. Göreve Jess Thorup’u getiren Augsburg, yeni hocasıyla kötü gidişata son vermek istiyor. Deplasmandan çıktığı 3 maçtan puan çıkaramadı. Düşme hattıyla arasında sadece 1 puan uzaklıkta yoluna devam eden konuk ekip, teknik adam değişikliğinin ardından kötü gidişatı durdurmak istiyor. Zor günler geçiren ve milli arayla toparlanma fırsatı bulan Augbsurg, bu fırsatı kaçırmak istemiyor.

Heidenheim – Augsburg Maç Bilgileri

Heidenheim – Augsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 18.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Voith Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Heidenheim cephesinde önemli bir eksik bulunmuyor. Augsburg takımında ise Ruben Vargas ve Raphael Framberger’in sakatlıkları devam ediyor.

Heidenheim’in ilk 11’i Belli mi?

Heidenheim’in muhtemel kadrosu: Kevin Müller, Nikola Dovedan, Patrick Mainka, Lennard Maloney, Norman Theuerkauf, Niklas Beste, Haktab Traore, Tim Siersleben, Marvin Pieringer, Tim Kleindienst, Eren Sami Dinkçi.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Finn Dahmen, Patric Pfeiffer, Jeffrey Gouweleeuw, Kevin Mbabu, Iago, Tim Breithaupt, Elvis Rexhbecaj, Felix Uduokhai, Ermedin Demirovic, Drena Beljo, Phillip Tietz.

İddaa Tahmini

Bir tarafta iç saha galibiyetlerine devam etmek isteyen Heidenheim, diğer tarafta ise teknik adam değişikliğiyle toparlanmak isteyen Augsburg var. Galibiyet hedefindeki iki takımın mücadelesinde, karşılıklı goller izleyeceğimizi düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.39

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.60

Maç Sonucu: 2-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Tam 7 gole ev sahipliği yapan mücadelede, Augsburg deplasmandan 3 puanla dönmeyi başardı. Heidenheim’ın iç sahada bulduğu 2 gole karşılık, rakip fileleri 5 kez havalandırdı. Kazananları tebrik ederiz.