Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Köln Mönchengladbach Maç Tahmini 22.10.2023

Köln sahasında Mönchengladbach‘ı konuk edecek. Almanya Bundesliga‘nın 8. hafta mücadelesi, 22 Ekim Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak. Mücadelenin yayın ekranı beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1.

intobet, Köln galibiyetine 2.41, beraberliğe 3.72, Mönchengladbach galibiyetine ise 2.80 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.59, 2.5 Alt 2.42 oran kazandırıyor.

Köln Kabustan Uyanamadı

Almanya Bundesliga’da 7. hafta geride kalırken, en zayıf halka olarak karşımıza çıkan Köln, Steffen Baumgart yönetiminde henüz galibiyetle tanışmadı. İlk 7 haftalık fikstürü 1 puanla geride bırakan ev sahibi, ligin en alt sırasına demir attı. Milli araya kadar kabus gibi günler geçiren Köln, teknik adam değişikliğine gitmedi ve Steffen Baumgart ısrarına devam etti. Son 4 haftanın tamamında mağlup olan ev sahibi, son 2 haftada Stuttgart ve Bayer Leverkusen’e karşı mağlup olurken, 180 dakika boyunca skor üretmeyi başaramadı. 7 hafta sonunda rakip fileleri sadece 4 kez havalandırabilen Köln, kalesinde ise 14 gole engel olamadı.

Mönchengladbach Mağlubiyetten Zor Kurtuldu

Mönchengladbach, Gerardo Seoane yönetiminde galibiyet adına zorlanıyor. Yeni sezona istediği başlangıcı yapamayan Gladbach, ilk 5 haftanın tamamında puan kaybetti. Galibiyet hasretine Bochum deplasmanında 3-1’lik galibiyetle son veren konuk ekip, milli ara dönüşünde ise Mainz 05’i sahasında konuk etti. 2 kez geriye düştüğü mücadeleden 1 puanı zor kurtaran Gladbach, mağlubiyetten son dakika golüyle kurtulabildi. 6 puanla ligin 12. sırasında yer alan ve alt sıralardan kurtulmayı başaramayan konuk ekip, milli araya 2 haftalık yenilmezlik serisiyle girerek, toparlanma sinyalleri verdi. Milli ara dönüşünde Köln deplasmanında galibiyet arayacak olan Gladbach, ligin en zayıf halkasına puan kaybetmek istemiyor.

Köln – Mönchengladbach Maç Bilgileri

Köln – Mönchengladbach Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele RheinEnergie Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Köln’de Leart Paqarada’nın sakatlığı devam ediyor. Mönchengladbach cephesinde ise Jonas Omlin, Tobias Sippel, Hannes Wolf ve Tony Jantschke’nin sakatlıkları devam ediyor. 

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Julian Chabot, Rasmus Carstensen, Leart Paqarada, Timo Hübers, Denis Huseinbasic, Florian Kainz, Dejan Ljubicic, Linton Maina, Davie Selke, Steffen Tigges.

Mönchengladbach’ın 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Moritz Nicolas, Ko Itakura, Joseph Scally, Julian Weigl, Nico Elvedi, Hannes Wolf, Robin Hack, Patrick Herrmann, Florian Neuhaus, Franck Honorat, Borges Sanches.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da sezona istediği başlangıcı yapamayan Mönchengladbach, son haftalarda toparlanma sinyalleri verdi. Ligin en zayıf halkasına karşı galibiyet arayacak olan Gladbach, deplasmandan 3 puan çıkarmayı başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.47

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.80

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Köln iç sahadan 3 puanla ayrıldı. Milli aradan iyi bir geri dönüş yapan ev sahibi, 10 kişi kalan Mönchengladbach karşısında hataya yer vermedi ve galibiyet hedefine ulaştı.