Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lyon Clermont İddaa Tahmini 22.10.2023

22 Ekim Pazar akşamı İddaa fikstüründe yer alan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Lyon ile Clermont karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 21.45’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Betelli, Lyon galibiyetine 1.80, beraberliğe 3.95, Clermont galibiyetine ise 4.25 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.74, 2.5 Alt 2.09 oran kazandırıyor.

Lyon Yeni Hocasıyla Kazanamadı

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Lyon, Fransa Ligue 1’de 2 farklı teknik adam tercihine rağmen, ilk 8 haftadan galibiyet çıkaramadı. Küme düşme hattında yer alan ev sahibi, tarihinin en kötü sezon başlangıçlarından birine ima attı. Son olarak iç sahada Lorient ile 3-3 berabere kalırken, 8 haftayı 3 puanla geride bırakmak zorunda kaldı. Laurent Blanc önderliğinde ilk 5 haftadan galibiyet çıkarmayı başaramayan ev sahibi, göreve 3 hafta önce gelen Fabio Grosso önderliğinde ise sadece 1 puan topladı. Küme düşme hattının içerisinde yer alan Lyon, milli arayla birlikte kabustan uyanmak istiyor. Ev sahibi bu haftasınada en alt sırada yer alan Clermont’u konuk edecek. Toparlanmak için önüne büyük bir fırsat gelen Lyon, bu fırsatı kaçırmak istemiyor.

Ligin Zayıf Halkası Clermont

Fransa Ligue 1’in 8. haftasında Montpellier deplasmanına konuk olan Clermont, yarıda kalan mücadelenin son dakikasına 4-2’lik skorla geride girdi. Son dakikada yaşanan olayların ardından mücadele yarıda kalırken, konuk ekip ligin zayıf halkası olmaya devam ediyor. Pascal Gastien önderliğinde tüm puan kayıplarına rağmen yoluna devam eden Clermont, ilk 8 haftayı 2 puanla geride bıraktı. Kalesini tam 12 gole kapatmayı başaramayan konuk ekip, rakip fileleri ise sadece 5 kez havalandırabildi. Sadece Toulous ve PSG’den puan alabilen Clermont, galibiyetten uzak bir performans grafiği ortaya koydu. Ligin en güven vermeyen takımı olarak en yakın rakibi Lyon’a karşı galibiyet arayacak olan konuk ekibin, mevcut teknik adamıyla toparlanmasını güç görüyoruz.

Lyon – Clermont Maç Bilgileri

Lyon – Clermont Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Parc Olympique Lyonnais Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lyon’da bu hafta önemli bir eksik bulunmuyor. Clermont cephesinde ise Neto Borges kart cezalısı.

Lyon’nun 11’i Belli mi?

Lyon’nun muhtemel kadrosu: Anthony Lopes, Sinaly Diomande, Sael Kumbedi Nseke, Nicolas Tagliafico, Jake O´Brien, Clinton Mata, Corentin Tolisso, Maxence Caqueret, Skelly Alvero, Mama Balde, Mathis Cherki.

Clermont’un 11’i Belli mi?

Clermont’un muhtemel kadrosu: Mory Diaw, Andy Pelmard, Maximiliano Caufriez, Alidu Seidu, Cham Saracevic, Oumar Konate, Maxime Gonalons, Shamar Nicholson, Johan Gastien, Yohann Magnin, Jim Allevinah.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de zor günler geçiren Lyon, yeni hocasıyla kazanmak istiyor. Henüz galibiyetle tanışmayan Lyon, milli arayla birlikte kötü gidişata son verecek ve en alt sıradaki rakibini mağlup etmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.57

Betelli Oranı: MS 1, Oran 1.80

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Clermont deplasmanda en yakın rakibini mağlup etti. Konuk ekip sahadan 3 puanla ayrılmayı başarırken, ligin en alt sırasına Lyon geriledi. Küme düşme hattından kurtulmak için mücadele veren tarafların mücadelesinde, Clermont daha iyi bir performans sergileyerek, bu hafta bizleri yanılttı.