Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Monaco Metz İddaa Tahmini 22.10.2023

Monaco sahasında Metz‘i konuk edecek. Fransa Ligue 1‘in 9. haftası kapsamında 22 Ekim Pazar akşamı Türkiye saati ile 18:05’te sahne alacak mücadeleye Stade Louis II ev sahipliği yapacak. Maçın yayın ekranı ise beIN SPORTS MAX 2.

Genzobet, Monaco galibiyetine 1.36, beraberliğe 5.40, Metz galibiyetine ise 8.20 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.44, 2.5 Alt 2.80 oran kzandırıyor.

Monaco Zirvede Doludizgin

Fransa Ligue 1’de Reims deplasmanına lider unvanıyla konuk olan Monaco, deplasmandan 3 puanı 3 golle almayı başarırken, milli araya liderlik koltuğunu koruyarak girmeyi başardı. Tarihinin en iyi sezon başlangıçlarından birine Adi Hütter önderliğinde imza atan Monaco, 8 maçlık fikstürü 5 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bıraktı. Rakip fileleri tam 21 kez havalandırmayı başaran ve lige hücum performansıyla damga vuran Monaco, bu sezon sadece Nice karşısında skor üretemedi ve mağlup oldu. Ezeli rakibine karşı 2 kez penaltı fırsatını gole çeviremeyen ve son dakika golüyle 1-0’lık mağlubiyete razı gelen ev sahibi, ilk 8 hafta boyunca iyi futboluyla güven vermeyi başardı. Ben Yedder, Minamino ve Balogun 3’lüsü ilk haftalara hücum performansıyla damga vururken, Monaco bu hafta evinde Metz’e karşı galibiyet arayacak. Lider formsuz rakibine karşı galibiyetin favorisi.

Metz 3 Haftadır Mağlup

Fransa Ligue 1’de ilk 8 hafta sona erdiğinde küme düşme tehlikesini yakından hisseden Metz, üst üste mağlubiyetlerden kurtulamadı. Sezona mağlubiyetle başlayan ligin yeni temsilcis, ardından 4 maçlık yenilmezlik serisiyle toparlanmayı başardı ve alt sıralardan kurtuldu. Konuk ekip adına seri Straasbourg mağlubiyetiyle son ererken, Toulouse ve Nice mağlubiyetleriyle düşüş devam etti. Son 3 haftada rakip fileleri dahi havalandırmayı başaramayan ve kalesinde 5 gol gören Metz, galibiyetten uzak bir görüntü sergiledi. İlk 8 haftada sadece Clermont ve Lens’i deplasmanda mağlup etmeyi başardıklarını söyleyelim. Kötü gidişata son vermek isteyen konuk ekip, bu hafta milli ara dönüşü lider Monaco’ya deplasmanda konuk olacak.

Monaco – Metz Maç Bilgileri

Monaco – Metz Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma bbeIN SPORTS MAX 2 ekranlarından Türkiye saati ile 18.05’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Louis II Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monaco’da Soungoutou Magassa ve Denis Zakaria kart cezalısı. Vanderson Campos, Caio Henrique, Breel Embolo ve Mohammed Salisu’nun ise sakatlıkları devam ediyor. Metz cephesinde ise Ababacar Lo, Kevin N’doram ve Habib Maiga’nın sakatlıkları devam ediyor.

Monaco’nun 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Caio Henrique, Benoit Badiashile, Axel Disasi, Eliot Matazo, Jean Lucas, Krepin Diatta, Myron Boadu, Mohamed Camara, Takumi Minamino, Wissam Ben Yedder.

Metz’in 11’i Belli mi?

Metz’in muhtemel kadrosu: Alexandre Oukidja, Christopher Herelle, Koffi Kouao, Matthieu Udol, Danley Jean Jacques, Ablie Jallow, Joel Asoro, Arthur Atta, Fali Cande, Cheikh Sabaly, Simon Elisor.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’in lideri Monaco, milli araya üst üste galibiyetlerle moralli girdi ve zirvedeki yerini korudu. Milli ara dönüşü formsuz Metz’i taraftarı önünde konuk edecek olan Monaco, evinde rahat bir galibiyet alacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.64

Genzobet Oranı: H1, Oran 1.88

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Milli araya lider giren Monaco, milli ara dönüşü zirvedeki yerini korudu. Ev sahibi Metz karşısında tek farkla galibiyet hedefine ulaşırken, 9. haftada bizlere beklediğimiz etkiyi gösteremedi.