Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Toulouse Reims Maç Tahmini 21.10.2023

beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından 22 Ekim Pazar akşamı Türkiye saati ile 16:00’da canlı yayınlanacak olan Fransa Ligue 1‘in 9. hafta mücadelesinde, Toulouse ile Reims karşı karşıya gelecek.

Genzobet, Toulouse galibiyetine 2.85, beraberliğe 3.55, Reims galibiyetine ise 2.45 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.68, KGYOK 2.15 oran kazandırıyor.

Toulouse Evinde Güven Verdi

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Toulouse, iç sahada bu sezon namağlup bir performans sergiledi. Fransa Ligue 1’de ilk 8 haftayı 2 galibiyet, 4 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bırakan ve kolay maç kaybetmeyen Toulouse, iç sahada 3 maçtan 5 puanla ayrıldı. Metz’e karşı alınan 3-0’lık harika galibiyetin ardından, milli ara öncesi Brest ile kozlarını paylaşan Carles Martinez’in öğrencileri, zirve takibini sürdüren rakibi karşısında 1-1’lik beraberlikle haftayı noktaladı. Son 2 haftada iyi futbol sergileyen ve 4 puan toplamayı başara Toulouse, taraftarı önünde yenilmezlik serisini Reims’e karşı sürdürmek istiyor.

Reims Evinde Kaybetti

Milli ara öncesi Fransa Ligue 1 sahnesinde lider Monacao karşısına 2 haftalık galibiyet serisi ve iç saha avantajıyla çıkan Reims, ligin en formda takıma karşı koymakta zorlandı ve 3-1’lik mağlubiyetle 8. haftayı noktaladı. William Still ve öğrencileri, Lille ve Lyon’a karşı aldığı üst üste galibiyetlerle yükselişe geçerken, Monaco engeline takıldı. Üst sıraları zorlamaya devam eden Reims, ilk 8 haftadan 4 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyetle 13 puan toplamayı başarırken, liderin 4 puan gerisinde, 5. sırada kendisine yer buldu. 8 maç sonunda kalesini 11 gole kapatmayı başaramayan konuk ekip, rakip fileleri ise 14 kez havalandırarak, iyi bir hücum performansı sergiledi. Milli ara dönüşü Toulouse deplasmanına konuk olacak olan Reims, lidere karşı kaybettiği 3 puanı telafi etmek istiyor.

Toulouse – Reims Maç Bilgileri

Toulouse – Reims Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS MAX 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16:00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Municipal Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Toulouse cephesinde Stijn Spierings kart cezalısı. Ibrahim Cissoko ve Zakaria Aboukhlal’ın ise sakatlıkları devam ediyor. Reims’de ise Josh Wilson-Esbrand, Teddy Teuma, Keito Nakamura ve Azor Matusiwa’nın sakatlıkları devam ediyor. 

Toulouse’nin 11’i Belli mi?

Toulouse’nin muhtemel kadrosu: Guillaume Restes, Logan Costa, Rasmus Nicolaisen, Mikkel Desler, Aron Donnum, Cesar Gelabert Pina, Gabriel Suazo, Niklas Schmidt, Kevin Keben, Cristian Yepes, Thijs Dallinga.

Reims’in 11’i Belli mi?

Reims’in muhtemel kadrosu: Yehvann Diouf, Joseph Okumu, Thibault De Smet, Yunis Abdelhamid, Azor Matusiwa, Teddy Teuma, Valentin Atangana Edoa, Marshall Munetsi, Junya Ito, Junya Ito, Mohammed Daramy.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de yeni sezona iyi bir başlangıç yapan Reims, son hafta mağlubiyetine rağmen milli araya kadar zirve takibini sürdürdü. Konuk ekip aradan galibiyetle dönecek ve üst sıralardaki yerini sağlamlaştıracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.12

Genzobet Oranı: MS 2, Oran 2.45

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Toulouse ve Reims mücadeleden 1’er puanla ayrıldı. İki takımda mücadelede rakip fileleri 1’er kez havalandırmayı başarırken, milli ara dönüşünde beraberlikten kurtulamadı.