Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Nantes Montpellier Maç Tahmini 22.10.2023

Nantes ile Montpellier, 22 Ekim Pazar günü kozlarını paylaşacak. Fransa Ligue 1‘in 9. hafta mücadelesi Türkiye saati ile 16:00’da başlarken, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak.

Hovarda, Nantes galibiyetine 2.95, beraberliğe 3.60, Montpellier galibiyetine ise 2.35 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.74, 2.5 Alt 2.09 oran kazandırıyor.

Nantes Son Haftalarda Etkili

Fransa Ligue 1’in 8. haftasında Strasbourg deplasmanına konuk olan Nantes, Regis Coco ve Moutoussamy’nin golleriyle 2-1’lik galibiyete uzanırken, son 4 haftada 3. kez kazanarak, düşme hattından uzaklaşmayı başardı. Pierre Aristouy önderliğinde yeni sezona kötü bir başlangıç yapan Nantes cephesinde, geçen sezondan başlayan düşüş ilk 4 haftada devam etti. İlk 4 haftayı 2 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan ev sahibi, son 4 haftada yükselişe geçti. 11 puanla ligin 9. sırasında kendisine yer bulan Nantes, son 4 haftada sadece Rennes deplasmanından mağlubiyetle dönerken, Clermont, Lorient ve Strasbourg karşısında galip gelmeyi başardı. Milli ara dönüşünde yükselişini sürdürmek isteyen ev sahibi, bu hafta Montpellier karşısına çıkacak.

Montpellier 3 Maçtır Kaybetmiyor

Montpellier son haftalarda yükselişe geçti. Fransa Ligue 1’de sezona rakibi Nantes gibi istediği başlangıcı yapamayan konuk ekip, son haftalarda etkisini arttırdı. Strasbourg ve Rennes karşısında alınan üstü üste beraberliklerin ardından, Lorient deplasmanından 3-0’lık galibiyetle dönmeyi başardılar. Milli ara öncesi Clermont’u evinde ağırlayan Montpellier, 54. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele etti. 4-2’lik üstünlükle son dakikalara giren Montpellier cephesinde, taraftarlar tarafından çıkan olaylar yüzünden maç yarıda kaldı. Son 4 haftada sergilenen futbolu incelediğimizde ilk 4 haftanın çok aksine, Montpellier’in etkili olmaya başladığını söyleyelim. Düşme hattından adım adım uzaklaşmaya başlayan konuk ekip, milli ara dönüşünde Nantes’e karşı galibiyet arayacak.

Nantes – Montpellier Maç Bilgileri

Nantes – Montpellier Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele De la Beaujoire Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nantes takımında Fabien Centonze, Douglas Augusto, Ignatius Ganago’nun sakatlıkları devam ediyor. Mostafa Mohamed ve Jean-Charles Castelletto ise cezalı durumda. Montpellier’de Maxime Esteve ve Joris Chotard kart cezalısı. Arnaud Nordin’in ise sakatlığı bulunuyor

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Remy Descamps, Jaouen Hadjam, Ronaël Pierre-Gabriel, Regis Coco, Matthis Abline, Florent Mollet, Ludovic Blas, Moses Simon, Evann Guessand, Lamine Diack, Quentin Merlin.

Montpellier’in 11’i Belli mi?

Montpellier’in muhtemel kadrosu: Benjamin Lecomte, Falaye Sacko, Moussa Al Tamari, Becir Omeragic, Boubakar Kouyate, Khalil Fayad, Leo Leroy, Jordan Ferri, Teji Savanier, Akor Adams, Wahbi Khazri.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de ilk 4 hafta puan kayıplarıyla geçerken, Nantes ve Montpellier son 4 haftalık fikstürde yükselişe geçti. İki takımda milli araya moralli girerken, aradan iyi bir geri dönüş yapacak ve zorlu mücadelede skor üretmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.42

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.62

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Florent Mollet ve Kader Bamba’nın golleri galibiyeti getirdi. 90 dakika boyunca kalesinde gole geçit vermeyen Nantes, Montpellier engelini kayıpsız geçmeyi başardı ve milli aradan iyi bir geri dönüş yaptı.