İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Fiorentina Empoli İddaa Tahmini 23.10.2023

İtalya Serie A Ligi‘nde 9. hafta heyecanı 23 Ekim Pazartesi akşamı devam ederken, Fiorentina sahasında Empoli’yi konuk edecek. Türkiye saati ile 21:45’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Fiorentina galibiyetine 1.46, beraberliğe 4.65, Empoli galibiyetine ise 7.10 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.65, 2.5 Alt 2.25 oran kazandırıyor.

Fiorentina 3’er Golle Kazandı

İtalya Serie A Ligi’nde son 5 hafta namağlup bir performans sergileyen Napoli, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise ilk 2 haftada beraberliklerden kurtulamadı. Ligde harika bir performans sergileyen Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, son finalisti olduğu UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise henüz istediği etkiyi gösteremedi. İtalya Serie A Ligi’nde son 2 hafta Genoa ve Napoli karşısında üst üste galibiyetlere imza atan Fiorentina, 3’er golle rakiplerine üstünlük kurmayı başarırken, son 5 haftayı 4 galibiyet, 1 beraberlikle geride bıraktı. Lider ile arasındaki puan farkını 4’te tutmayı başaran ev sahibi, milli araya çok formda girdi. 8 haftada rakip fileleri 18 kez havalandırmayı başaran Fiorentina, kalesinde ise 11 gole engel olamadı. Yeni sezonda toplam 10 maça çıkan ev sahibi, sadece İnter karşısında skor üretmeyi başaramazken, geri kalan 9 maçın tamamında skor üretmeyi başardı.

Empoli’de Kabus Devam Ediyor

Empoli 2 hafta önce yaptığı Aurelio Andreazzoli hamlesine rağmen, İtalya Serie A Ligi’nde toparlanamadı. 2 hafta önce teknik adam değişikliğine gitmek zorunda kalan konuk ekip, son 2 haftalık fikstürden 1 puan çıkarabildi. İlk 5 haftanın tamamında mağlup olan Empoli, sezonun ilk galibiyetini Salernitana’ya karşı iç sahada alırken, galibiyetlerine devam etmeyi başaramadı. Bologna deplasmanında alınan 3-0’lık mağlubiyetin ardından, son hafta Udinese ile iç sahada golsüz berabere kaldılar. 8 maçta 1 gole imza atan Empoli, kalesinde ise 16 gole engel olmayı başaramadı. Küme düşme tehlikesini yakından hisseden konuk ekip, aynı zamanda İtalya Serie A Ligi’nin en zayıf hücum ve savunma performanslarından birini sergiledi. Milli araya kadar son 180 dakikada skor dahi üretmeyi başaramayan Empoli, güven vermekten çok uzakta.

Fiorentina – Empoli Maç Bilgileri

Fiorentina – Empoli Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Artemio Franchi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fiorentina takımında Gaetano Castrovilli, Dodo, Oliver Christensen ve Yerry Mina’nın sakatlıkları devam ediyor. Empoli’de ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Fiorentina'nın ilk 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pietro Terracciano, Lucas Martinez, Fabiano Parisi, Nikola Milenkovic, Michael Olabode Kayode, Nicolas Gonzalez, Arthur, Josip Brekalo, Alfred Duncan, Giacomo Bonaventura, Lucas Beltran.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Elia Caprile, Sebastiano Luperto, Tyronne Ebuehi, Liberato Cacace, Alberto Grassi, Jacopo Fazzini, Filippo Ranocchia, Liam Henderson, Petar Stojanovic, Tommaso Baldanzi, Francesco Caputo.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde son 5 hafta namağlup bir performans sergileyen Fiorentina, son 2 haftaya aldığı rahat galibiyetlerle damga vurdu. Ev sahibi milli ara dönüşü ligin zayıf halkalarından Empoli karşısında rahat galibiyetlerine devam edecektir.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.88

Bets10 Oranı: H1, Oran 2.16

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Empoli deplasmanda Francesco Caputo ve Emmanuel Gyasi’nin golleriyle kazandı. Konuk ekip 2 golle galibiyete uzanırken, kötü gidişata son verdi. Fiorentina milli aradan son derece etkisiz bir geri dönüş yaptı.