İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Udinese Lecce Maç Tahmini 23.10.2023

23 Ekim Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 19:30’d başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Udinese ile Lecce karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus.

intobet, Udinese galibiyetine 2.22, beraberliğe 3.30, Lecce galibiyetine ise 3.50 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.92, KGYOK 1.85 oran kazandırıyor.

Udinese Sezona İyi Başlamadı

Milli ara öncesi İtalya Serie A Ligi’nde Empoli deplasmanına konuk olan Udinese, galibiyet hasretini 8 haftaya çıkardı. Yeni sezonda henüz galibiyetle tanışmayan ev sahibi, 8 haftalık fikstürü 5 mağlubiyet, 3 beraberlikle geride bırakırken, teknik adam Andrea Sottil eleştiri oklarını hedefi haline geldi. Son 2 haftada Genoa ve Empoli karşısında beraberliklerden kurtulmayı başaramayan Udinese, galibiyetten uzak görüntüsünü sürdürdü. 8 maçta rakip fileleri sadece 4 kez havalandırabilen ev sahibi, skor üretmekte fazlasıyla zorlandı. Lorenzo Lucca ve Festy Ebosele ikilisinden henüz beklediği katkıyı alamayan Udinese, hem savunma hem de hücum performansıyla, güven vermekten uzakta.

Lecce Düşüşe Geçti

İtalya Serie A Ligi’nde son hafta Sassuolo ile iç sahada karşı karşıya gelen Lecce, sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılırken, harika bir başlangıç yaptığı İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftayı puan kayıplarıyla geride bıraktı. Juventus ve Napoli mağlubiyetlerinin ardından kötü gidişatını sürdüren Lecce’nin, ilk 5 haftada ise harika bir performans sergilediğini söyleyelim. İlk 5 haftayı 3 galibiyet, 2 beraberlikle geride bırakan ve sezona fırtına gibi bir başlangıç yapan Roberto D’Aversa’nın öğrencileri, 12 puanla ligin ortasına demir attı. Milli araya 10. sırada giren konuk ekip, milli ara dönüşü ligde galibiyeti bulunmayan Udinese ile karşı karşıya gelecek. Kalesini 8 maç sonunda 10 gole kapatamayan Lecce, rakip fileleri ise 9 kez havalandırmayı başardı.

Udinese – Lecce Maç Bilgileri

Udinese – Lecce Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bluenergy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Udinese cephesinde Enzo Ebosse ve Kingsley Ehizibue’nin sakatlıkları devam ediyor. Lecce’de ise Alexis Blin’in sakatlığı bulunuyor.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Marco Silvestri, Jordan Zemura, Nehuen Perez, Jaka Bijol, Sandi Lovric, Oier Zarraga, Florian Thauvin, Walace, Lazar Samardzic, Beto, Marley Ake.

Lecce’nin 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Wladimiro Falcone, Chinazaekpere Dorgu, Antonino Gallo, Valentin Gendrey, Mohamed Kaba, Giuseppe Pezzella, Youssef Maleh, Espeto, Marin Pongracic, Nikola Krstovic, Gabriel Strefezza.

İddaa Tahmini

Harika bir başlangıç yaptığı İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır galibiyet hasret kalan Lecce, milli ara dönüşünde puan kayıplarına son vermek istiyor. Yeniden üst sıra savaşına dahil olmak isteyen Lecce, bu hafta Udinese deplasmanından 3 puanla dönmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.98

intobet Oranı: MS 2, Oran 3.50

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: İki takımda galibiyet hedefine ulaşamadı. Taraflar milli ara dönüşünde rakip fileleri 1’er kez havalandırmayı başarırken, haftayı 1’er puanla kapatmak zorunda kaldı. Kazanmasını beklediğimiz Lecce, 1-0 geriden gelerek, mağlubiyetten zor kurtuldu.