İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Valencia Cadiz İddaa Tahmini 23.10.2023

İspanya La Liga’da heyecan sürüyor. Cadiz deplasmanda, Valencia karşısında sürpriz arayacak. Mücadeleyi saat 20.00’de S SPORT Plus kanalından izleyebilirsiniz.

ValenciaCadiz arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betroad oranları şu şekilde. Valencia kazanır 1.80, beraberlik 3.55, Cadiz kazanır ise 4.90 olarak açıklanmış. 

Valencia’da Puan Kayıpları

Valencia La Liga’da milli araya yine puan kaybı ile girdi. Ruben Baraja’nın öğrencileri konuk olduğu Mallorca deplasmanında 1-1 berabere kaldı. La Liga’da oynadığı son 4 maçtan da galibiyet çıkartamayan Valencia’da moraller bozuk. Üst üste yaşanan puan kayıplarını ardından La Liga’da 9. sıraya gerilediler. Bu hafta ise Mestalla’da Cadiz’i konuk edecekler. Mestalla’da oynadığı son maçta Real Sociedad’a 1-0 kaybeden Valencia bu hafta Cadiz karşısında kazanarak moral bulmak istiyor. Karşılaşma öncesinde Valencia’da Jesus Vazquez, Luis Gaya ve Alberto Mari sakat olan isimler.

Cadiz 5 Maçtır Kazanamıyor

Cadiz’de ligin formsuz takımlarından biri. La Liga’da milli araya puan kaybı ile girdiler. Nuevo Mirandilla’da Girona’yı konuk eden Cadiz karşılaşmadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’da bu sezon 9 hafta geride kaldı ve Cadiz’in sadece 2 galibiyeti var. Üst üste 5 maçtır kazanamayan Cadiz’de moraller bozuk. Bu hafta ise Mestalla’da Valencia’nın konuğu olacaklar. Karşılaşma öncesinde Cadiz’de Darwin Machis ve Ruben Alcaraz gibi 2 önemli oyuncunun kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Valencia – Cadiz Maç Bilgileri

Valencia – Cadiz Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mestalla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valencia’da Jesus Vazquez, Luis Gaya ve Alberto Mari sakat olan isimler. Cadiz’de Darwin Machis ve Ruben Alcaraz gibi 2 önemli oyuncunun kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Casper Cillesen, Thierry Correia, Eray Cömert, Gabriel Paulista, Jose Luis Gaya, Hugo Guillamon, Samu Castillejo, Manu Vallejo, Justin Kluivert, Hugo Duro, Hugo Duro

Cadiz'in ilk 11'i Belli mi?

Cadiz’in muhtemel kadrosu: Jeremias Ledesma, Iza Carcelon, Luis Hernandez, Fali, Javier Hernandez, Ivan Alejo, Fede San Emeterio, Ruben Alcaraz, Darwin Machis, Chris Ramos, Roger Marti

İddaa Tahmini

Valencia milli araya puan kaybı ile girdi. Konuk oldukları Mallorca deplasmanında 2 puan bıraktılar. Mücadeleden 1-1’lik beraberlik ile ayrılan Valencia son 3 maçından galibiyet çıkartamadı. Cadiz’de son haftaların formsuz takımlarından biri diyebiliriz. La Liga’da milli araya Girona mağlubiyeti ile girdiler. Üst üste 5 maçtır da kazanamıyorlar. Valencia taraftarı önünde favori. Kolay bir maç olmayacak ama Valencia’nın taraftarı önünde kazanacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.56

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.80

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Valencia Mestalla’da 3 puanı kaptı. Cadiz’i 2 golle geçtiler.