İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Tottenham Fulham İddaa Tahmini 23.10.2023

İngiltere Premier Lig’de haftanın kapanış maçı. Fulham deplasmanda, Tottenham karşısında sürpriz arayacak. Mücadelenin saat 22.00’de Beın Sports 3 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Tottenham ve Fulham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Tottenham kazanır 1.55, beraberlik 4.70, Fulham kazanır ise 5.90 olarak açıklanmış.  

Tottenham Dikkat Çekiyor

Tottenham Premier Lig’de bu sezon dikkat çeken takımlardan biri. Ange Postecoglou yönetiminde Premier Lig’de henüz mağlubiyet yüzü görmediler. Geride kalan 9 haftada 20 puan toplayan Londra ekibi lider konumda yer alıyor. Milli maç arasından önceki haffta Luton Town deplasmanına konuk olan Tottenham karşılaşmadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılmıştı. Bissouma’nın kırmızı kart görmesine rağmen 10 kişi kaldıkları maçtan 3 puan çıkarttılar ve yenilmezlik serisini devam ettirdiler. Bu hafta ise Fulham’ı ağırlayacaklar. Maç öncesinde Tottenham’da Manor Solomon, Ivan Perisic ve Rodrigo Bentancur’un sakatlıkları sürüyor.

Fulham 3 Golle Güldü

Fulham Premier Lig’de 2 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşadı. Milli maç arasından önceki hafta sonu Craven Cottage’de konuk ettikleri Sheffield United’ı 3-1 mağlup eden Fulham haftayı galibiye ile geçerek moral buldu. Marco Silva’nın öğrencileri bu hafta ise lider Tottenham’ın konuğu olacak. Premier Lig’de geride kalan 9 haftada 3 galibiyeti bulunan Fulham’ın orta sıralarda yer aldığını belirtelim. Tottenham maçı öncesinde Fulham’da Adama Traore ve Tosin Adarabioyo’nun sakatlıkları bulunuyor.

Tottenham – Fulham Maç Bilgileri

Tottenham – Fulham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports kanalından Türkiye saati ile 22.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Tottenham Hotspur Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Tottenham’da Manor Solomon, Ivan Perisic ve Rodrigo Bentancur’un sakatlıkları sürüyor. Fulham’da Adama Traore ve Tosin Adarabioyo’nun sakatlıkları bulunuyor.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Destiny Udogie, Micky van de Ven, Cristian Romero, Emerson Royal, Yves Bissouma, Oliver Skipp, James Maddison, Heung Min Son, Dejan Kulusevski, Richarlison

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Antonee Robinson, Tim Ream, Issa Diop, Kenny Tete, Harrison Reed, Sasa Lukic, Tom Cairney, Willian, Harry Wilson, Raul Jimenez

İddaa Tahmini

Tottenham’da işler yolunda gidiyor. Milli maç arasından önceki hafta Luton Town deplasmanına konuk olan Ange Postecoglou’nun ekibi mücadeleyi 1-0 kazanmayı başardı. Premier Lig’de yenilmezlik serisini 8 maça çıkartan Tottenham’ın lider konumda yer aldığını belirtelim. Fulham ise Craven Cottage’de 3 puanı kaptı. Sheffield United’ı 3-1 mağlup ederek düşme hattından uzaklaştılar. Bu hafta ise Tottenham deplasmanında işleri zor. Tottenham maçın net favorisi ve kazanmaları beleniyor. İç sahada Tottenham’ın puan kaybetmeyeceğini düşünüyorum. Fulham’ı rahat geçerler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.33

Betelli Oranı: MS 1, Oran 1.55

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Tottenham liderliğini devam ettirdi. İç sahada konuk ettikleri Fulham’ı 2-0 ile geçerek 3 puanı aldılar.