Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fatih Karagümrük Adana Demirspor Bahis Tahmini 23.10.2023

Trendyol Süper Lig’de heyecan sürüyor. Adana Demirspor deplasmanda, Fatih Karagümrük’ün konuğu olacak. Mücadeleyi saat 20.00’de Beın Sports 2 kanalından izleyebilirsiniz.

Fatih Karagümrük ile Adana Demirspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Fatih Karagümrük galibiyetinin 3.38, beraberlik tercihinin 3.96, Adana Demirspor galibiyetinin ise 2.12 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Fatih Karagümrük 6 Maçtır Kazanamıyor

Fatih Karagümrük’de işler yolunda gitmiyor. Süper Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Fatih Karagümrük, milli araya da mağlubiyet ile girdi. Kırmızı Siyahlılar konuk olduğu Alanyaspor deplamanından 2-1’lik yenilgi ile döndü. Teknik direktör Alparslan Erdem adına da tehlike çanları çalıyor. Bu hafta iç sahada Adana Demirspor’u konuk edecek Fatih Karagümrük’in işi bir hayli zor. Son 6 maçını da kazanamayan Fatih Karagümrük’ün düşme hattına oldukça yakın olduğunu belirtelim. Maç öncesinde Fatih Karagümrük’de Lawrence Nicholas’ın sakatlığı sürüyor.

Adana Demirspor Zirve Takibini Sürdürüyor

Adana Demirspor milli araya galibiyet ile giren takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Trabzonspor’u Nani’nin attığı tek golle 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. Bu sezon Süper Lig’de taraftarı önünde oynadığı tüm maçları kazanan Patrick Kluivert’ın ekibi üst sıra takibini de devam ettiriyor. Bu hafta Fatih Karagümrük deplasmanına konuk olacak Adana Demirspor maçın favorisi. Karşılaşma öncesinde Adana Demirspor’da Babajide Akintola’nın sakatlığı bulunuyor.

Fatih Karagümrük – Adana Demirspor Maç Bilgileri

Fatih Karagümrük – Adana Demirspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00 Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Matias Dituro, Frederic Veseli, Salih Dursun, Ibrahim Dresevic, Levent Mercan, Marcus Rohden, Sofiane Feghouli, Adnan Uğur, Can Keleş, Adem Ljajic, Kevin Lasagna

Adana Demirspor'un ilk 11’i Belli mi?

Adana Demirspor’un muhtemel kadrosu: Ertaç Özbir, Jonas Svensson, Andreaw Gravillon, Semih Güler, Yusuf Erdoğan, Badou Ndiaye, Dorukhan Toköz, Yusuf Sarı, Emre Akbaba, Younes Belhanda, Mbaye Niang

İddaa Tahmini

Fatih Karagümrük’de galibiyet hasreti sürüyor. Milli maç arasından önceki hafta Alanyaspor’un konuğu olan Kırmızı Siyahlılar mücadeleden 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Süper Lig’de galibiyet hasretleri ise 6 maça çıkmış oldu. Adana Demirspor ise ligin dikkat çeken takımlarından biri. Milli maç arasından önceki hafta iç sahada konuk ettikleri Trabzonspor’u 1-0 mağlup ettiler. Bu galibiyet ile üst üste 3. Galibiyetini alan Adana Demirspor’da moraller yerinde. Fatih Karagümrük deplasmanında da kazanarak galibiyet serisini devam ettireceklerini düşünüyorum. Adana Demirspor 3 puana yakın taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.80

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.12

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Fatih Karagümrük sürpriz yaptı. İç sahada konuk ettikleri Adana Demirspor’u 2-0 mağlup ederek moral buldular.