Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Alanyaspor İddaa Tahmini 23.10.2023

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Trabzonspor iç sahada, Alanyaspor’u ağırlayacak. Karşılaşmayı saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

TrabzonsporAlanyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Trabzonspor kazanır 1.68, beraberlik 4.46, Alanyaspor kazanır ise 4.93 olarak açıklanmış.

Trabzonspor 3 Puan Peşinde

Trabzonspor’da bildiğimiz gibi göreve Abdullah Avcı getirildi. Bu sezon Süper Lig’de alınan istikrarsız sonuçların ardından teknik direktör Nenad Bjelica’nın görevine son verilmişti. 2. kez takımın başına getirilen Abdullah Avcı’dan yine beklentiler büyük. Süper Lig’de milli araya mağlubiyet ile giren Bordo Mavililer konuk olduğu Adana Demirspor deplasmanında 1-0 kaybetmişti. Bu sezon Süper Lig’de geride kalan 8 haftada 4 mağlubiyet ve 4 galibiyet aldılar. Trabzonspor bu hafta iç sahada Alanyaspor’u konuk edecek. Maç öncesinde Trabzonspor’da Hüseyin Türkmen ve Mislav Orsic’in sakatlıkları devam ediyor.

Alanyaspor Evinde Kazandı

Alanyaspor Süper Lig’de uzun bir aradan sonra galibiyet sevinci yaşadı. Milli maç arasından önceki hafta iç sahada konuk ettikleri Fatih Karagümrük’ü 2-1 mağlup ettiler. Mücadelede daha etkili olan taraf Alanyaspor idi ve haklı bir 3 puan aldılar. Süper Lig’de 6 maç aradan sonra kazanarak moral bulan Ömer Erdoğan’ın öğrencileri bu sezon 2. kez galibiyet sevinci yaşadı. Bu hafta ise Trabzonspor deplasmanında sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde Alanyaspor’da Yusuf Özdemir ve Furkan Bayır kart cezalısı.

Trabzonspor – Alanyaspor Maç Bilgileri

Trabzonspor – Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 20.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Şenol Günes Spor Kompleksi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Hüseyin Türkmen ve Mislav Orsic’in sakatlıkları devam ediyor. Alanyaspor’da Yusuf Özdemir ve Furkan Bayır kart cezalısı.

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Larsen, Rayyan Baniya, Stefano Denswil, Eren Elmalı, Dimitrios Kourbelis, Edin Visca, Abdülkadir Ömür, Enis Bardhi, Anastasios Bakasetas, Paul Onuachu

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Loide, Furkan Bayır, Fidan Aliti, Yusuf Özdemir, Joao Novais, Richard Candido, Nicolas Janvier, Efecen Karaca, Carlos Eduardo, Anderson Silva

İddaa Tahmini

Trabzonspor milli araya Adana Demirspor mağlubiyeti ile girdi. Rakibine deplasmanda 1-0 kaybettiler. Bu sonucun ardından Nenad Bjelica ile yollar ayrıldı. Takımın başına ise Abdullah Avcı getirildi. Yuvasına dönen Abdullah Avcı Trabzonspor’un başında 2. Hikayesini yaşayacak. Alanyaspor ie milli araya 3 puan ile girdi. İç sahada konuk ettikleri Fatih Karagümrük’ü 2-1 mağlup ettiler. Bu galibiyet ile Süper Lig’de 2. Kez 3 puan sevinci yaşadılar. Trabzonspor bu hafta Alanyaspor karşısında maçın favorisi. Trabzonspor’dan 3 puan beklentim var. Alanyaspor’u mağlup ederek moral bulurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.45

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.68

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor tek golle kazandı. Yeni hocası Abdullah Avcı ile çıktıkları ilk maçta Alanyaspor’u 1-0 mağlup ettiler.