sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 22.10.2023

İtalya Serie A Ligi ve Almanya Bundesliga kapsamında 22 Ekim Pazar günü sahne alacak 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Salernitana  Cagliari: KGVAR, 1.65 (iddaa) – 1.88 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde 9. hafta heyecanı devam ederken, 22 Ekim Pazar günü fikstüründe yer alan mücadelede, Salernitana ile Cagliari karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı S Sport Plus. Salernitana cephesinde Filippo Inzaghi dönemi başlıyor. İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona istediği başlangıcı yapamayan ev sahibi, 8. hafta sona erdiğinde küme düşme tehlikesini yakından hissetmeye başladı ve ligin zayıf halkaları arasında yer aldı. Paulo Sousa önderliğinde milli araya kadar tüm rakiplerine karşı puan kaybeden ev sahibi, 5 mağlubiyet, 3 beraberliğe imza attı. Son 3 haftanın tamamında mağlup olmaktan kurtulamayan Salernitana, 3 maçta tam 10 gol yedi ve aynı zamanda savunma performansıyla da güven vermekten uzak kaldı. Yeni teknik adamıyla en yakın rakiplerinden Cagliari karşısına çıkacak olan Salernitana, kazanarak toparlanmak istiyor. İtalya Serie A Ligi’nin 8. haftası iç sahada Roma’yı konuk eden Cagliari, puan kayıplarına devam etti. Sahasında 4-1’lik mağlubiyetten kurtulmayı başaramayan Cagliari, 8 hafta sonunda 6. mağlubiyetini yaşadı. İlk 8 haftayı 6 mağlubiyet, 2 beraberlikle geride bırakan konuk ekipte, göreve sezon başında gelen Claudio Ranieri, eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Henüz ligde galibiyeti bulunmayan konuk ekip, milli arada toparlanmak istiyor. 8 maç sonunda kalesini 14 gole kapatmayı başaramayan Cagliari, rakip fileleri ise 4 kez havalandırabildi. Milli ara dönüşü ligdeki en yakın rakibine deplasmanda konuk olacak olan Ranieri’nin öğrencileri, kazanarak kabustan uyanmak istiyor. Salernitana ile Cagliari, İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezonu puan kayıplarıyla sürdürüyor. İki takımda milli araya kadar ligde kabusu yaşarken, milli aradan galibiyetle dönmek istiyor. İlk haftadan itibaren savunma zafiyetleri gösteren tarafların, bir kez daha kalesini gole kapatamayacağını düşünüyoruz.

Bologna – Frosinone: KGVAR, 1.60 (iddaa) – 1.83 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nin 11. sırasında yer alan Bologna ile 8. sıradaki Frosinone, 22 Ekim Pazar akşamı kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 16:00’da sahne alacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Bologna, İtalya Serie A Ligi sahnesinde milli araya 6 maçlık yenilmezlik serisiyle girmeyi başardı. İlk hafta aldıkları Milan mağlubiyetinin ardından maç kaybetmeyen ev sahibi, Juventus beraberliği ve Cagliari galibiyetiyle yükselişe geçerken, son hafta İnter’i deplasmanda liderlik koltuğundan etmeyi başardı. 2-2’lik beraberlikle zorlu deplasmandan 1 puanla dönmeyi başaran Bologna, son 6 haftadan 4 beraberlik, 2 galibiyete imza attı. Ligin en az maç kaybeden takımları arasında yer alan Bologna, aynı zamanda kalesinde gördüğü 6 golle, ligin en iyi savunma performanslarından birini sergiledi. Ev sahibi milli ara dönüşü iç sahada Frosinone’yi konuk edecek. İtalya Serie A Ligi’nin 8. haftası Hellas Verona’yı sahasında konuk eden Frosinone, Reinier ve Matias Soule’nin golleriyle 2-1’lik galibiyete imza atarak, 8 hafta sonunda 3. galibiyetini aldı. Roma deplasmanından alınan 2-0’lık mağlubiyetle 5 maçlık yenilmezlik serisini kaybeden Eusebio Di Francesco’nun öğrencileri, yeniden yükselişe geçti. İlk 8 haftada rakibi gibi ligin en az maç kaybeden takımları arasında yer alan konuk ekip, 8 haftayı 3 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bıraktı. 8 maçın 7’sinde rakip fileleri havalandırmayı başaran Frosinone, yeni sezonda iyi hücum performansıyla dikkat çekiyor. Ligin yeni temsilcileri arasında yer alan ve lige kısa sürede adapte olan konuk ekip, bu hafta Bologna’ya karşı galibiyet arayacak. İtalya Serie A Ligi’nde yeni sezona iddialı başlangıçlar yapan ve etkisin sürdüren Bologna ve Frosinone, milli ara dönüşünde kozlarını paylaşacak. İyi performanslar sergileyen tarafların, zorlu 90 dakikada rakip fileleri havalandıracağını düşünüyoruz.

Heidenheim – Augsburg: KGVAR, 1.39 (iddaa) – 1.60 (Bets10) ; beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından 22 Ekim Pazar akşamı Türkiye saati ile 18:30’da canlı yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Heidenheim ile Augsburg karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga’nın yeni temsilcileri arasında yer alan Heidenheim, 7. hafta geride kalırken, Frank Schmidt yönetiminde 7 puan topladı. Ev sahibi deplasmanda kabusu yaşarken, iç sahadan aldığı galibiyetlerle düşme hattının üzerinde kalmayı başardı. Dış sahada henüz maç kazanmayı başaramayan ve 4 maçtan 1 puan çıkarabilen Heidenheim, son hafta Frankfurt deplasmanından 2-0’lık mağlubiyetle döndü. İç sahada ise Werder Bremen ve Union Berlin’e karşı galip geldiklerini belirtelim. 7 haftanın 5’inde rakip fileleri havalandırmayı başaran Heidenheim, toplamda rakip fileleri 10 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde ise 15 gole engel olamadı. 10. sırada yer alan ev sahibi, milli ara dönüşünde üst sıralara yetişmek istiyor. Augsburg adım adım düşme potasına yaklaşırken, milli arada teknik adam değişikliğine gitti. Almanya Bundesliga’da ilk 7 haftayı 1 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan konuk ekip, son olarak Freiburg ve Darmstadt 98 karşısında üst üste mağlubiyetler yaşarken, teknik adam Enrico Maassn ile yollar ayrıldı. Göreve Jess Thorup’u getiren Augsburg, yeni hocasıyla kötü gidişata son vermek istiyor. Deplasmandan çıktığı 3 maçtan puan çıkaramadı. Düşme hattıyla arasında sadece 1 puan uzaklıkta yoluna devam eden konuk ekip, teknik adam değişikliğinin ardından kötü gidişatı durdurmak istiyor. Zor günler geçiren ve milli arayla toparlanma fırsatı bulan Augbsurg, bu fırsatı kaçırmak istemiyor. Bir tarafta iç saha galibiyetlerine devam etmek isteyen Heidenheim, diğer tarafta ise teknik adam değişikliğiyle toparlanmak isteyen Augsburg var. Galibiyet hedefindeki iki takımın mücadelesinde, karşılıklı goller izleyeceğimizi düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 3.66

Bets10 Bahis Oranı: 5.50