sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 22.10.2023

22 Ekim Pazar akşamı İtalya Serie A Ligi’nde bizleri bekleyen 3 mücadeleyi, kupon olarak hazırladık. Kazanmanız dileğiyle.

Roma – Monza: MS 1, 1.50 (iddaa) – 1.75 (Bets10) ; İddaa fikstüründe 22 Ekim Pazar günü yer alan İtalya Serie A Ligi’nin 9. hafta mücadelesinde, Roma ile Monza karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 13:30’da sahne alacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin 8. haftasında Cagliari deplasmanına konuk olan Roma, evine 4-1’lik galibiyetle döndü. Jose Mourinho ve öğrencileri, iç sahada alınan 2-0’lık Frosinone galibiyetinin ardından, kazanmaya devam etti. Bu sezon ligde ilk kez üst üste 2 galibiyete imza atan Roma, etkisiz başlangıç yaptığı sezonda, yavaş yavaş yükselişe geçmeye başladı. Son 2 haftada 6 gol atıp, kalesinde 1 gole izin veren ev sahibi, ilk 8 haftanın 5’inde puan kaybı yaşadı. Ligin son haftalarında gösterdiği etkiyi UEFA Avrupa Ligi’nde gösteren Roma, G Grubu’nda ilk 2 haftadan 6 puanla çıkmayı başardı. Yeni sezon için iddialı bir kadro kuran ev sahibi, aradığı performansı son haftalarda buldu ve iki kulvarda birden yükselişe geçti. Monza, İtalya Serie A Ligi’nde harika bir seri yakaladı ve son haftalarda adeta mağlubiyeti unuttu. Raffaele Palladino yönetiminde 5 maçtır mağlubiyete yer vermeyen konuk ekip, Lecce, Lazio ve Bologna karşısında aldığı üst üste beraberliklerin ardından, son 2 haftada Frosinone ve Salernitana’ya karşı gol yemeden kazandı. 180 dakika sonunda rakip fileleri 5 kez havalandırmayı başaran Monza, ilk 8 haftayı ise 3 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle geride bıraktı. Sadece İnter ve Atalanta deplasmanlarından mağlubiyetle dönen konuk ekip, ligin en az maç kaybeden takımları arasında yer alıyor. Bu sezon çıktıkları 8 maçın 6’sında 2.5 gol barajı aşılmazken, Monza iyi savunma performansıyla karşımıza çıktı. İtalya Serie A Ligi’nde 2 haftadır kazanan Roma, adım adım üst sıralara yaklaşıyor. Yeni sezon için iddialı bir kadro kuran ve etkisin son haftalarda sahaya taşıyan Roma, galibiyetlerine milli ara dönüşü taraftarı önünde devam edecektir.

Milan  Juventus: KGVAR, 1.65 (iddaa) – 30.00 (Bets10) ; Milan evinde Juventus’u konuk ediyor. İtalya Serie A Ligi’nin 9. haftasında sahne alacak olan dev derbi, 22 Ekim Pazar akşamı Türkiye saati ile 21:45’te sahne alırken, S Sport ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nin lideri Milan, milli ara dönüşü Juventus derbisinde galibiyet arayacak. Christian Pulisic hamlesiyle kadrosuna büyük bir güç katan ev sahibi, yeni transferlerinden ilk 8 haftada istediği verimi aldı. Pioli ve öğrencilerini bu sezon sadece İnter mağlup etmeyi başarabildi. Geri kalan 7 haftadan 7 galibiyetle 21 puan toplamayı başaran ve liderlik koltuğunu koruyarak milli araya giren ev sahibi, son 4 haftanın tamamında galip ayrılmayı başarırken, son 2 haftada Lazio ve Genoa’y karşı gol şansı dahi vermeden galip gelmeyi başardı. 8 haftada rakip fileleri 16 kez havalandıran ev sahibi, kalesinde ise 8 gole izin verdi. Bu sezon Roma ve Lazio derbilerinden zaferle çıkan Milan, İnter derbisinden ise mağlubiyetle ayrıldı. Son 6 maçta Juventus’a karşı kaybetmeyen ev sahibi, seriyi 3 puanla sürdürmek istiyor. Juventus bu sezon rotasını tamamen İtalya Serie A Ligi şampiyonluğuna çevirdi. Massimiliano Allegri yönetiminde yoluna devam eden konuk ekip, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nden aldığı men cezasının ardından şampiyonluğa odaklandı. İlk 8 haftayı 5 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan JUVE, sadece Sassuolo deplasmanında mağlubiyet yaşadı. Son 3 haftada Lecce ve Torino’yu mağlup etmeyi başaran konuk ekip, Atalanta deplasmanından ise golsüz beraberlikle döndü. Son 3 haftadan 7 puan toplamayı başaran ve milli araya Torino derbisinden aldığı 3 puanla girmeyi başaran Juventus, son 3 haftanın tamamında kalesini gole kapatmayı başardı ve harika bir savunma performansı sergiledi. Lider ile arasında 4 puan fark bulunan JUVE, milli ara dönüşünde puan farkını azaltmak istiyor. Dev derbide taraf bahsi oldukça güç. Milan yeni sezona harika bir başlangıç yaparken, milli araya lider girdi. Juventus ise tüm rotasını Serie A Ligi şampiyonluğuna çevirirken, zirve takibine tam gaz devam ediyor. Milli ara dönüşü galibiyet arayacak olan ezeli rakiplerin, zorlu 90 dakikada karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyoruz.

Atalanta  Genoa: MS 1, 1.34 (iddaa) – 1.58 (Bets10) ; 22 Ekim Pazar günü İtalya Serie A Ligi’nin 6. sırasında yer alan Atalanta 15. sıradaki Genoa karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 16:00’da başlayan mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde son hafta Lazio deplasmanına konuk olan Atalanta, gol düellosundan puan çıkaramadı. 2-0 geriden gelerek skoru 2-2’ye getirmeyi başaran Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, son 7 dakikalık dilimde skoru koruyamadı ve mücadeleden 3-2’lik mağlubiyetle ayrıldı. Juventus beraberliğinin ardından puan kayıplarına devam eden ev sahibi, son 2 haftada 5 puan kaybederek milli araya girdi. İlk 8 haftadan 13 puan çıkarmayı başarabilen Atalanta, ligin 6. sırasında yer alıyor. UEFA Avrupa Ligi karnesi ise galibiyetlerle dolan ev sahibi, Rakow ve Sporting CP karşısında kazanarak, D Grubu’nda liderlik koltuğuna oturdu. Etkisini lige taşımak isteyen ev sahibinin, lider ile arasında 8 puan fark bulunuyor. Atalanta milli ara dönüşü lider ile arasındaki puan farkının daha fazla açılmasını istemiyor. İtalya Serie A Ligi’nde ilk 8 haftayı 2 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakan Genoa, 8 puanla kendisine 15. sırada yer buldu. İlk haftaların zayıf halkaları arasında yer alan Alberto Gilardino ve öğrencileri, milli araya 2 haftada kaybettiği 5 puanla girdi. Udinese deplasmanında alınan 2-2’lik beraberliğin ardından, son hafta lider Milan’a karşı iç sahada 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamadılar. Rakibi gibi milli araya moralsiz giren ve toparlanmak isteyen Genoa, bu sezon kalesini gole kapatmakta zorlanıyor. Çıktığı 8 maçın 7’sinde kalesini gole kapatamayan konuk ekip, toplamda ise 12 gol yedi. Bu sezon sadece Lazio ve Roma karşısında galip gelebilen Genoa, bu hafta Atalanta deplasmanında 3 puan arayacak. İtalya Serie A Ligi’nin son haftalarında artan puan kayıplarına rağmen zirve takibini sürdüren Atalanta, milli aradan galibiyetle dönmek istiyor. İç saha avantajına sahip olan ev sahibi, Genoa karşısında galip gelmeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.31

Bets10 Bahis Oranı: 82.95