sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 23.10.2023

23 Ekim Pazartesi akşamı İddaa fikstüründe yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelelerini, kupon olarak derledik. Kazanmanız dileğiyle.

Udinese – Lecce: MS 2, 2.98 (iddaa) – 3.50 (Bets10) ; 23 Ekim Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 19:30’d başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Udinese ile Lecce karşı karşıya gelecek. Mücadelenin yayın ekranı S Sport Plus. Milli ara öncesi İtalya Serie A Ligi’nde Empoli deplasmanına konuk olan Udinese, galibiyet hasretini 8 haftaya çıkardı. Yeni sezonda henüz galibiyetle tanışmayan ev sahibi, 8 haftalık fikstürü 5 mağlubiyet, 3 beraberlikle geride bırakırken, teknik adam Andrea Sottil eleştiri oklarını hedefi haline geldi. Son 2 haftada Genoa ve Empoli karşısında beraberliklerden kurtulmayı başaramayan Udinese, galibiyetten uzak görüntüsünü sürdürdü. 8 maçta rakip fileleri sadece 4 kez havalandırabilen ev sahibi, skor üretmekte fazlasıyla zorlandı. Lorenzo Lucca ve Festy Ebosele ikilisinden henüz beklediği katkıyı alamayan Udinese, hem savunma hem de hücum performansıyla, güven vermekten uzakta. İtalya Serie A Ligi’nde son hafta Sassuolo ile iç sahada karşı karşıya gelen Lecce, sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılırken, harika bir başlangıç yaptığı İtalya Serie A Ligi’nde son 3 haftayı puan kayıplarıyla geride bıraktı. Juventus ve Napoli mağlubiyetlerinin ardından kötü gidişatını sürdüren Lecce’nin, ilk 5 haftada ise harika bir performans sergilediğini söyleyelim. İlk 5 haftayı 3 galibiyet, 2 beraberlikle geride bırakan ve sezona fırtına gibi bir başlangıç yapan Roberto D’Aversa’nın öğrencileri, 12 puanla ligin ortasına demir attı. Milli araya 10. sırada giren konuk ekip, milli ara dönüşü ligde galibiyeti bulunmayan Udinese ile karşı karşıya gelecek. Kalesini 8 maç sonunda 10 gole kapatamayan Lecce, rakip fileleri ise 9 kez havalandırmayı başardı. Harika bir başlangıç yaptığı İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır galibiyet hasret kalan Lecce, milli ara dönüşünde puan kayıplarına son vermek istiyor. Yeniden üst sıra savaşına dahil olmak isteyen Lecce, bu hafta Udinese deplasmanından 3 puanla dönmeyi başaracaktır.

Fiorentina – Empoli: H1, 1.88 (iddaa) – 2.16 (Bets10) ; İtalya Serie A Ligi’nde 9. hafta heyecanı 23 Ekim Pazartesi akşamı devam ederken, Fiorentina sahasında Empoli’yi konuk edecek. Türkiye saati ile 21:45’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde son 5 hafta namağlup bir performans sergileyen Napoli, UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise ilk 2 haftada beraberliklerden kurtulamadı. Ligde harika bir performans sergileyen Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, son finalisti olduğu UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde ise henüz istediği etkiyi gösteremedi. İtalya Serie A Ligi’nde son 2 hafta Genoa ve Napoli karşısında üst üste galibiyetlere imza atan Fiorentina, 3’er golle rakiplerine üstünlük kurmayı başarırken, son 5 haftayı 4 galibiyet, 1 beraberlikle geride bıraktı. Lider ile arasındaki puan farkını 4’te tutmayı başaran ev sahibi, milli araya çok formda girdi. 8 haftada rakip fileleri 18 kez havalandırmayı başaran Fiorentina, kalesinde ise 11 gole engel olamadı. Yeni sezonda toplam 10 maça çıkan ev sahibi, sadece İnter karşısında skor üretmeyi başaramazken, geri kalan 9 maçın tamamında skor üretmeyi başardı. Empoli 2 hafta önce yaptığı Aurelio Andreazzoli hamlesine rağmen, İtalya Serie A Ligi’nde toparlanamadı. 2 hafta önce teknik adam değişikliğine gitmek zorunda kalan konuk ekip, son 2 haftalık fikstürden 1 puan çıkarabildi. İlk 5 haftanın tamamında mağlup olan Empoli, sezonun ilk galibiyetini Salernitana’ya karşı iç sahada alırken, galibiyetlerine devam etmeyi başaramadı. Bologna deplasmanında alınan 3-0’lık mağlubiyetin ardından, son hafta Udinese ile iç sahada golsüz berabere kaldılar. 8 maçta 1 gole imza atan Empoli, kalesinde ise 16 gole engel olmayı başaramadı. Küme düşme tehlikesini yakından hisseden konuk ekip, aynı zamanda İtalya Serie A Ligi’nin en zayıf hücum ve savunma performanslarından birini sergiledi. Milli araya kadar son 180 dakikada skor dahi üretmeyi başaramayan Empoli, güven vermekten çok uzakta. İtalya Serie A Ligi’nde son 5 hafta namağlup bir performans sergileyen Fiorentina, son 2 haftaya aldığı rahat galibiyetlerle damga vurdu. Ev sahibi milli ara dönüşü ligin zayıf halkalarından Empoli karşısında rahat galibiyetlerine devam edecektir.

Toplam İddaa Oranı: 5.60

Bets10 Bahis Oranı: 7.56