UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Galatasaray Bayern Münih İddaa Tahmini 24.10.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. Maçında lider Bayern Münih deplasmanda, temsilcimiz Galatasaray’a konuk oluyor. Mücadelenin saat 19.45’de başlayacağını ve EXXEN platformundan yayınlanacağını belirtelim.

Galatasaray ve Bayern Münih arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Galatasaray kazanır 6.61, beraberlik 5.11, Bayern Münih kazanır ise 1.46 olarak açıklanmış.  

Galatasaray Sürpriz Arayacak

Galatasaray gruptan çıkma umutlarını önemli ölçüde arttırdı. Grubun ilk maçında Kopenhag ile 2-2 berabere kalan Sarı Kırmızılılar, 2 hafta önce ise Old Trafford’da konuk olduğu Manchester United’ı 3-2 mağlup ederek grupta ilk galibiyetini aldı. Sürpriz bir 3 puan alan Galatasaray’ın puanını 4’e yükselttiğini ve 2. sıraya yükseldiğini belirtelim. Bu sonuçların ardından gruptan çıkma umutlarını da arttırdılar. Geçtiğimiz hafta sonu Rams Park’da Beşiktaş’ı konuk eden Okan Buruk’un ekibi Icardi’nin golleriyle maçı 2-1 kazandı ve üst üste 8. galibiyetini alarak lider Fenerbahçe’nin takibini devam ettirdi. Şampiyonlar Ligi’nde bu hafta lider Bayern Münih’i konuk edecekler. Maç öncesinde Galatasaray’da Mauro Icardi’nin sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor.

Bayern Münih Grupta Lider

Bayern Münih Bundesliga’da lider Bayer Leverkusen’in takibini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Mainz deplasmanına konuk olan Thomas Tuchel’in öğrencileri karşılaşmadan 3-1’lik galibiyet ile ayrıldı. Bundesliga’da bu sezon henüz mağlubiyet yüzü görmediler. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde de A Grubunda 2 maç geride kaldı ve Bayern Münih’in 2’de 2 yaptığını belirtelim. Grubun ilk maçında Manchester United’ı 4-3, grubun 2. maçında ise Kopenhag’ı 2-1 ile geçtiler. 6 puan ile lider olan Bayern Münih bu hafta Galatasaray’ın konuğu olacak. Maç öncesinde Bayern Münih’de Dayot Upamecano, Serge Gnabry ve Raphael Guerreiro’nun sakatlıkları bulunuyor.

Galatasaray – Bayern Münih Maç Bilgileri

Galatasaray – Bayern Münih Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.45’de başlayacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele NEF Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Galatasaray’da Mauro Icardi’nin sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. Bayern Münih’de Dayot Upamecano, Serge Gnabry ve Raphael Guerreiro’nun sakatlıkları bulunuyor.

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Davinson Sanchez, Angelino, Lucas Toreira, Sergio Oliviera, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Tete, Wilfried Zaha

Bayern Münih'in ilk 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Alphonso Davies, Min-jae Kim, Matthijs de Ligt, Benjamin Pavard, Leroy Sane, Konrad Laimer, Joshua Kimmich, Jamal Musiala, Thomas Müller, Harry Kane,

İddaa Tahmini

Galatasaray grubun 2. Maçında sürpriz yapmış ve Manchester United deplasmanında 3-2 kazanmayı başarmıştı. İlk 2 maçta 4 puan toplayan Sarı Kırmızılılar gruptan çıkma umutlarını devam ettiriyor. Bu hafta ise lider Bayern Münih’i ağırlayacaklar. Bayern Münih ise grupta 2’de 2 yaptı. Manchester United’ı 4-3, Kopenhag’ı ise 2-1 ile geçtiler. Galatasaray deplasmanında da kazanacaklarını düşünüyorum. Galatasaray’ın Bayern Münih’e gücü yetmez. Bayern Münih kolay kazanır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.27

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.46

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayern Münih zorlandığı maçta kazanmayı başardı. Galatasaray deplasmanında 3-1 kazandılar ve üst üste 3. galibiyetini aldılar.