UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester United Kopenhag İddaa Tahmini 24.10.2023

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. Maçında, Manchester United ile Kopenhag karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 22.00’de EXXEN platformundan izleyebilirsiniz.

Manchester United ve Kopenhag arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Manchester United kazanır 1.39, beraberlik 5.20, Kopenhag kazanır ise 8.31 olarak açıklanmış.

Manchester United Galibiyet Peşinde

Manchester United bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi’nde hayal kırıklığı yaratıyor. A Grubunda 2 maç geride kaldı ve Erik ten Hag’ın öğrencileri henüz puan ile tanışamadı. Grubun ilk maçında Allianz Arena’da Bayern Münih’i 4-3 kaybeden Kırmızı Şeytanlar grubun 2. maçında ise Old Trafford’da konuk ettiği Galatasaray’a 3-2 mağlup oldular. Üstelik 2 kez öne geçtikleri maçtan puan çıkartamadıklarını belirtelim. İlk 2 maçta puan alamayan Manchester United son sırada bulunuyor. Geçen hafta sonu Bramall Lane’de Sheffield United’ı 2-1 mağlup eden Manchester United Premier Lig’de son 2 maçını da kazanarak moral buldu. Şampiyonlar Ligi’nde bugün konuk edecekleri Kopenhag karşısında maçın favorisiler. Karşılaşma öncesinde Manchester United’da Lisandro Martinez, Aaron Wan Bissaka ve Luke Shaw’ın sakatlıkları sürüyor.

Kopenhag’ın İşi Zor

Kopenhag’ın UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubunda 1 puanı bulunuyor. Grubun ilk maçında Rams Park’da Galatasaray ile 2-2 berabere kalmışlardı. Bu maçın ardından ise Parken’de konuk ettikleri Bayern Münih’e 2-1 kaybettiler. Üstelik 2 maçta da öne geçmeyi başaran Kopenhag bir türlü skor üstünlüğünü koruyamadı. 2 maç sonunda 1 puan topladılar ve grupta 3. sırada yer alıyorlar. Danimarka Süper Ligi’nde geçtiğimiz hafta sonu Vejle’yi konuk eden Kopenhag rakibini 2-1 mağlup ederek Manchester United maçı öncesinde moral buldu. Maç öncesinde Kopenhag’da William Clem’in sakatlığı devam ediyor.

Manchester United – Kopenhag Maç Bilgileri

Manchester United – Kopenhag Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Lisandro Martinez, Aaron Wan Bissaka ve Luke Shaw’ın sakatlıkları sürüyor. Kopenhag’da William Clem’in sakatlığı devam ediyor.

Manchester United’ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: Andre Onana, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Raphael Varane, Sergio Reguilon, Casemiro, Christian Eriksen, Scott McTominay, Bruno Fernandes, Rasmus Höjlund, Marcus Rashford

Kopenhag'ın ilk 11’i Belli mi?

Kopenhag’ın muhtemel kadrosu: Kamil Grabara, Birger Meling, Kevin Diks, Denis Vavro, Elias Jelert, Diogo Gonçalves, Rasmus Falk, Mohamed Elyounoussi, Elias Achouri, Roony Bardghji, Orri Oskarsson

İddaa Tahmini

Manchester United’da moraller bozuk. Grupta oynadıkları 2 maçta da puan alamayan Erik ten Hag’ın öğrencileri son sırada bulunuyor. Bayern Münih’e 4-3, Galatasaray’a ise Old Trafford’da 3-2 mağlup oldular. İlk 2 maçı puanız geçen Mancehster United bu hafta Kopenhag’ı konuk edecek. Kıopenhag’da grupta henüz galibiyet alamadı. İlk 2 maçta 1 puan topladılar. Bu hafta konuk olacakları Old Trafford’da işleri zor gözüküyor. Manchester United’ın farklı kazanarak grupta ilk galibiyetini alacağını düşünüyorum. Kopenhag’ı farklı geçerler. 

İddaa Oranı: H1, Oran 1.76

Bets10 Oranı: H1, Oran 2.02

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United kritik bir galibiyet aldı. Kopenhag’ı Old Trafford’da 1-0 mağlup ettiler.