UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Braga Real Madrid İddaa Tahmini 24.10.2023

24 Ekim Salı akşamı İddaa fikstüründe yer alan UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu mücadelesinde, Braga evinde Real Madrid‘i konuk edecek. Türkiye saati ile 22:00’de başlama düdüğü çalınacak dev maç EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Bets10, Braga galibiyetine 6.10, beraberliğe 4.84, Real Madrid galibiyetine ise 1.51 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 4.93, beraberliğe 4.20, konuk ekibe ise 1.32 oran veriyor.

Braga Vites Yükseltti

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde sezonu erken açan Portekiz temsilcisi Braga, 3. Ön Eleme Turu’ndan itibaren Backa Topola ve Panathinaikos engellerini geçerek adını gruplara yazdırdı. Elemelerde namağlup bir performans sergileyen Braga, 4’te 4 yaparak dikkatleri üzerine çekti. UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda açılışı Napoli’ye karşı iç sahada 2-1’lik mağlubiyetle yapan Arthur Jorge’nin öğrencileri, grupta ilk galibiyetini son hafta Union Berlin deplasmanında aldı. Napoli’ye karşı iç sahada son dakika golüyle mağlup olan Braga, Union Berlin karşısında ise son dakika golüyle kazandı. Union Berlin karşısında tarihi bir geri dönüşe imza atan ev sahibi, 2-0 geriye düştüğü mücadeleden 3-2’lik galibiyetle ayrılmayı başardı. Gruptan çıkma iddiasını sürdüren ev sahibi, Portekiz Premier Ligi’nde ise 3 haftadır kazanmaya devam ediyor. İki kulvarda birden vites yükseltmeyi başaran Braga, bu hafta Real Madrid’e karşı galibiyet arayacak.

Real Madrid Liderlikten Vazgeçmiyor

UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinin en başarılı takımı Real Madrid, devler sahnesinde yeni sezona harika bir başlangıç yaptı. Carlo Ancelotti ve öğrencileri, yeni sezonda sakatlıklarla boğuşurken, iki kulvarda birden yoluna lider devam ediyor. Şampiyonlar Ligi sahnesinde önce Union Berlin ardından Napoli’ye karşı galip gelmeyi başaran konuk ekipte, Jude Bellingham rüzgarı eserken, yeni transfer hem devler sahnesinde hem de İspanya La Liga’da sergilediği harika performansla dikkat çekti. Grupta 2’de 2 yaparak liderlik koltuğunda oturan Real Madrid, İspanya La Liga’da ise ilk 10 haftayı 8 galibiyet, 1 berberlik, 1 mağlubiyetle geride bıraktı. Milli ara dönüşü Sevilla deplasmanından 1-1’lik beraberlikle dönen Real Madrid, bu hafta Portekiz deplasmanında galibiyet arayacak.

Braga – Real Madrid Maç Bilgileri

Braga – Real Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Michael Oliver. Mücadele Municipal de Braga Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Braga’da Victor Gomez’in sakatlığı bulunuyor. Real Madrid cephesinde ise Eder Militao, Thibaut Courtois ve Arda Güler’in sakatlıkları devam ediyor.

Braga’nın 11’i Belli mi?

Braga’nın muhtemel kadrosu: Matheus Lima, Victor Gomez, Sikou Niakate, Jose Fonte, Adrian Marin, Bruma, Al Musrati, Rodrigo Zalazar Martinez, Vitor Carvalho Vieira, Abel Ruiz, Ricardo Horta.

Real Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Kepa Arrizabalaga, Daniel Carvajal, Nacho Fernandez, Toni Kroos, Antonio Rüdiger, Federico Valverde, Aurelin Tchouameni, Eduardo Camavinga, Jude Bellingham, Rodrygo, Joselu.

İddaa Tahmini

Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda 2’de 2 yapmayı başaran Real Madrid, sakatlıklarla boğuşmasına rağmen, hem iç saha hem de deplasmanda kazanarak, devler sahnesinde güven vermeye devam etti. İspanyol devi sezona harika bir başlangıç yaptı ve iki kulvarda birden liderlik ipini göğüsledi. Real Madrid’in deplasmanda kazanarak grupta 3’te 3 yapacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.32

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.51

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: UEFA Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon Real Madrid fırtınası esmeye devam ediyor. Grupta hataya yer vermeyen Real Madrid, konuk olduğu Braga deplasmanından galibiyetle dönerek, ilk maçlarında tamamından galip ayrıldı. Kazananları tebrik ederiz.