UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Sturm Graz Atalanta İddaa Tahmini 26.10.2023

UEFA Avrupa Ligi‘nde 26 Ekim Perşembe akşamı 3. hafta mücadeleleri sahne alırken, D Grubu kapsamında Sturm Graz ile Atalanta karşı karşıya gelecek. EXXEN platformundan canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 22:00’de başlıyor.

Merkur Arena Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Rexbet, Sturm Graz galibiyetine 3.75, beraberliğe 3.75, Atalanta galibiyetine ise 2.02 oran belirlemiş durumda.

Sturm Graz Deplasmanda Kazandı

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Sturm Graz, UEFA Avrupa Ligi’nde ilk galibiyetini aldı. D Grubu’nun ilk haftasında 2-1’lik Sporting CP mağlubiyetinden kurtulamayan Avusturya temsilcisi, 1-0 öne geçtiği mücadelede skoru koruyamadı. Grupta ilk galibiyetlerini ise Rakow’a karşı deplasmanda 1-0’lık skorla aldılar. 2. hafta savunmada çok daha iyi bir performans sergileyen ev sahibi, gruptan çıkma iddiasını son 4 haftaya taşıdı. Chritstian Ilzer ve öğrencileri, Avusturya Bundesliga’da ise 11 haftayı 8 galibiyet, 3 beraberlikle tamamladı. Geçen hafta milli ara dönüşü kazanmaya devam eden Sturm Graz, ligde son 3 maçının tamamını kazandı. Bu hafta iç sahada Atalanta’yı konuk edecek olan ekip, grubun liderine karşı galibiyet arayacak.

Atalanta 2’de 2 Yaptı

UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nun lideri Atalanta, bu hafta Sturm Graz deplasmanın konuk olacak. Grupta henüz hata yapmayan konuk ekip, ilk 2 haftadan galip çıkmayı başarırken, liderlik yolunda önemli bir adım attı. İlk hafta Rakow engelini iç sahada zorlanmadan geçen Atalanta, ikinci hafta ise Sporting CP deplasmanından 2-1’lik galibiyetle döndü. Portekiz Premier Ligi’nin liderine sezonun ilk mağlubiyetini tattırmayı başaran konuk ekip, Avrupa karnesiyle güven verdi. İtalya Serie A Ligi’nde ise üst sıraları bırakmayan Atalanta, istikrardan uzak performansıyla zirve yarışına henüz dahil olamadı. Milli ara öncesi 2 maçta 5 puan kaybeden Gian Piero Gasperini ve öğrencileri, milli ara dönüşü evinde ağırladığı Genoa karşısında 2-0’lık galibiyete imza attı. Kazanmaya devam etmek isteyen Atalanta, ilk maçlar sona erdiğinde, grupta liderliğini korumak istiyor.

Sturm Graz – Atalanta Maç Bilgileri

Sturm Graz – Atalanta Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Merkur Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Strum Graz cephesinde David Schnegg’in sakatlığı devam ediyor. Atalanta’da ise Teun Koopmeiners’in sakatlığı devam ediyor.

Sturm Graz'ın 11’i Belli mi?

Sturm Graz’ın muhtemel kadrosu: Kjell Scherpen, Amadou Dante, Gregory Wüthrich, David Affengruber, Jusuf Gazibegovic, Alexander Prass, Jon Gorenc Stankovic, Stefan Hierlander, Otar Kiteishvili, William Boving, Szymon Wlodarczyk.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Juan Musso, Berat Djimsiti, Rafael Toloi, Matteo Ruggeri, Davide Zappacosta, Giorgio Scalvini, Charles De Ketelaere, Ederson, Marten de Roon, Gianluca Scamacca, Ademola Lookman.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Ligi’nde sezona harika bir başlangıç yapan Atalanta, 2’de 2 yaparak liderlik koltuğuna oturdu. Ligde beklediği etkiyi gösteremeyen Atalanta, Avrupa’da ise çok formda. Atalanta’nın galibiyetlerine hız kesmeden devam edeceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.72

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 2.02

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Sturm Graz ve Atalanta, gol düellosunda birbirlerine üstünlük kuramadı. 90 dakika sona erdiğinde mücadelede tam 4 gol atılırken, taraflar haftayı 1’er puanla kapattı. 53. dakikadan itibaren 10 kişi mücadele eden Sturm Graz, iyi bir sınav verdi.