Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Alanyaspor Sivasspor Bahis Tahmini 28.10.2023

Trendyol Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Sivasspor deplasmanda, Alanyaspor’a konuk olacak. Mücadeleyi saat 16.00’da Beın Sports 1 kanalından takip edebilirsiniz.

Alanyaspor ile Sivasspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Betroad oranlarını ele alacak olursak Alanyaspor galibiyetinin 2.22, beraberlik tercihinin 3.73, Sivasspor galibiyetinin ise 3.30 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Alanyaspor Deplasmanda Kaybetti 

Alanyaspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Trabzonspor deplasmanından 1-0’lık mağlubiyet ile döndüler. Süper Lig’de bu sezon 3. Yenilgisini alan Akdeniz ekibi orta sıralarda bulunuyor. Süper Lig’de 2 galibiyeti bulunan Alanyaspor’un bu 2 galibiyeti de iç sahada aldığını belirtelim. Başakşehir ve Fatih Karagümrük karşısında kazanarak 2 galibiyete ulaştılar. Bu hafta sonu ise Sivasspor karşısında 3 puan arayacaklar. Maç öncesinde Alanyaspor’da Loide Augusto’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim. 

Sivasspor Evinde Kazanamıyor 

Sivasspor’un iç sahada galibiyet alamama serisi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada konuk ettikleri Kasımpaşa’ya 1-0 mağlup oldular. Taraftarı önünde puan alamayan Sivasspor’da moraller bozuk. Süper Lig’de geride kalan 9 haftada Servet Çetin’in ekibi sadece 2 galibiyet alabildi ve bu 2 galibiyeti de deplasman maçlarında aldılar. Sivasspor bu hafta sonu Alanyaspor’un konuğu olacak. Sivasspor adına kolay bir olmayacağı aşikar. Karşılaşma öncesinde Sivasspor’da Alaaddin Okumuş ve Muammer Yıldırım’ın sakatlıkları sürüyor. 

Alanyaspor – Sivasspor Maç Bilgileri

Alanyaspor – SivassporMaçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Alanyaspor’da Loide Augusto’nun kart cezalısı olduğunu belirtelim. Sivasspor’da Alaaddin Okumuş ve Muammer Yıldırım’ın sakatlıkları sürüyor. 

Alanyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Alanyaspor’un muhtemel kadrosu: Ertuğrul Taşkıran, Loide, Furkan Bayır, Fidan Aliti, Yusuf Özdemir, Joao Novais, Richard Candido, Nicolas Janvier, Efecen Karaca, Carlos Eduardo, Anderson Silva

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Alaaddin Okumuş, Caner Osmanpaşa, Samba Camara, Uğur Çiftçi, Hakan Arslan, Yunus Konak, Samu Saiz, Emrah Başsan, Ahmed Musa, Rey Manaj

İddaa Tahmini

İki takımda geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapattı. Sivasspor evinde, Kasımpaşa’ya 1-0 kaybetti. Alanyaspor ise Trabzonspor deplasmanından eli boş döndü. İki takımda bu sezon istikrarsız sonuçlar alıyor. Alanyaspor’un bu sezon sadece 2 galibiyeti var. Son 5 haftada 1 galibiyet alabildiler. Sivasspor ise geçen hafta Kasımpaşa’dan puan alamadı. İki takımda savunmada sorunlu. Bu sebeple gollere yönelmek daha mantıklı. Karşılıklı goller atılır.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.49

Betroad Oranı: KGVAR, Oran 1.66

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Alanyaspor 1-0 önde olduğu maçtan puan çıkartamadı. Uzatma dakikalarında arka arkaya yedikleri gollerle maçı 2-1 kaybettiler.