Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Çaykur Rizespor Galatasaray İddaa Tahmini 28.10.2023

Trendyol Süper Lig’de üst süte 8 maçtır kazanan Galatasaray deplasmanda, Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Mücadelenin saat 19.00’da başlayacağını ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Çaykur Rizespor ve Galatasaray arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Çaykur Rizespor kazanır 5.78, beraberlik 4.64, Galatasaray kazanır ise 1.58 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde MS 2 ve 1.5 ÜST tercihinin 20.00 orana yükseldiğini belirtelim.

Çaykur Rizespor Sürpriz Peşinde 

Çaykur Rizespor adına bu hafta zor bir 90 dakika olacak. İç sahada taraftarı önünde Galatasaray’ı konuk edecekler. Geçtiğimiz hafta sonu Kayserispor deplasmanından eli boş dönen Karadeniz ekibi sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrılmıştı. Süper Lig’de 3. Yenilgisini alan İlhan Palut’un ekibi son haftalarda pek güven vermiyor. Süper Lig’de oynadıkları son 4 maçta sadece Samsunspor karşısında kazanabildiler. Bu hafta Galatasaray karşısında da puan alabileceklerini sanmıyorum. Karşılaşma öncesinde Çaykur Rizespor’da Okeuchukwu Azubuike’nin sakatlığı sürüyor. 

Galatasaray 8 Maçtır Kazanıyor 

Galatasaray hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde istediği sonucu alamadı. Bayern Münih karşısında üstün bir performans gösterdiler ama puan almalarına yetmedi. Rams Park’da rakibine 3-1 kaybeden Galatasaray bu hafta Süper Lig’e dönüyor. Çaykur Rizespor deplasmanına konuk olacak Galatasaray maçın favorisi. Geçtiğimiz hafta sonu derbide Beşiktaş’ı Mauro Icardi’nin golleriyle 2-1 mağlup eden Galatasaray’ın Süper Lig’de üst üste 8 maçtır kazandığını belirtelim. Lider Fenerbahçe’nin ise sadece 2 puan gerisindeler. Bu hafta Çaykur Rizespor’a konuk olacak Galatasaray’da önemli bir eksik bulunmuyor. 

Çaykur Rizespor – Galatasaray Maç Bilgileri

Çaykur Rizespor – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Çaykur Didi Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Çaykur Rizespor’da Okeuchukwu Azubuike’nin sakatlığı sürüyor. 

Çaykur Rizespor'un ilk 11’i Belli mi?

Çaykur Rizespor’un muhtemel kadrosu: Gökhan Akkan, Halil İbrahim Pehlivan, Emirhan Topçu, Husniddin Alikulov, Eray Korkmaz, Mithat Pala, İbrahim Olawoyin, Benhur Keser, Oscar Pinchi, Altin Zeqiri, Oumar Diouf

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Sacha Boey, Abdülkerim Bardakçı, Davinson Sanchez, Angelino, Lucas Toreira, Kaan Ayhan, Kerem Aktürkoğlu, Tete, Wilfried Zaha, Mauro Icardi

İddaa Tahmini

Çaykur Rizespor geçen hafta Kayserispor deplasmanından eli boş döndü. Mücadeleden 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldılar. Süper Lig’de son 4 haftada sadece 1 galibiyet alabilen Karadeniz ekibinde moraller bozuk. Galatasaray ise Süper Lig’de galibiyet serisini sürdürüyor. Üst üste 8 maçtır kazanan Galatasaray bu gün Çaykur Rizespor deplasmanında da maçın favorisi. Hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih’e 3-1 kaybettiler ama iyi bir performans gösterdileri. Galatasaray bu deplasmanda da kazanır ve Süper Lig’de galibiyet serisini 9 maça çıkartır.

İddaa Oranı: MS 2 ve 1.5 ÜST, Oran 1.54

Bets10 Oranı: MS 2 ve 1.5 ÜST, Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray galibiyet serisine devam etti. Çaykur Rizespor deplasmanında kazandılar ve lider Fenerbahçe’nin takibini devam ettirdiler.