İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Girona Celta Vigo Bahis Tahmini 27.10.2023

İspanya La Liga’da üst üste 6 maçtır kazanamayan Celta Vigo deplasmanda, Girona’nın konuğu olacak. Saat 22.00’de başlayacak karşılaşma S SPORT Plus kanalından izlenebilecek.

Girona ile Celta Vigo takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Girona galibiyetine 1.82, beraberlik tercihine 3.95, Celta Vigo galibiyetine ise 4.25 verildiğini görüyoruz. 

Girona’dan 3 Puan 

Girona geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada Almeria’yı konuk eden Girona 2-0 geriye düştüğü maçtan 5-2’lik galibiyet ile ayrıldı ve 3 puanın sahibi oldu. Michel’in öğrencileri bu galibiyet ile zirve takibini sürdürdü ve lider Real Madrid ile aradaki puan farkını 2’ye indirdi. Son 2 maçını da kazanarak geçen Girona’da moraller yerinde. Bu hafta ise Montilivi’de Celta Vigo’yu konuk edecekler. Maçın net favorisi olarak gösterilen Girona’da Ricard Artero ve Toni Villa’nın sakatlıkları sürüyor. 

Celta Vigo Yokları Oynuyor 

Celta Vigo’da işler yolunda gitmiyor. Rafael Benitez yönetiminde bu sezon sadece 1 galibiyet alabilen Celta Vigo düşme hattında. Geçtiğimiz hafta sonu Balaidos’da konuk ettikleri Atletico Madrid’e 3-0 kaybeden Celta Vigo’da galibiyet hasreti 6 maça çıktı. La Liga’da geride kalan 10 haftada ise sadece 1 galibiyet alabildiklerini belirtelim. Rafael Benitez’in öğrencileri bu hafta ise Girona’nın konuğu olacak. Celta Vigo’yu yine zor bir 90 dakika bekliyor. Karşılaşma öncesinde Celta Vigo’da kaleci Ivan Villar kart cezalısı. 

Girona – Celta Vigo Maç Bilgileri

Girona – Celta Vigo Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Montilivi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Girona’da Ricard Artero ve Toni Villa’nın sakatlıkları sürüyor. Celta Vigo’da kaleci Ivan Villar kart cezalısı. 

Girona'nın İlk 11'i Belli mi?

Girona’nın muhtemel kadrosu: Paulo Gazzaniga, Miguel Gutierrez, Daley Blind, David Lopez, Arnau Martinez, Aleix Garcia, Yan Couto, Yangel Herrera, Viktor Tsygankov, Savio, Christian Stuani

Celta Vigo'nun ilk 11’i Belli mi?

Celta Vigo’nun muhtemel kadrosu: Ivan Villar, Oscar Mingueza, Joseph Aidoo, Unai Nunez, Franco Cervi, Carles Perez, Fran Beltran, Hugo Sotelo, Jonathan Bamba, Iago Aspas, Jorgen Strand Larsen

İddaa Tahmini

Girona La Liga’da üst üste 2 maçtır kazanıyor. Geçen hafta Almeria engelini 5-2 ile geçmeyi başardılar. Real Madrid’in takibini sürdüren Girona bu hafta Celta Vigo karşısında da maçın favorisi. Celta Vigo ise yokları oynuyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Atletico Madrid’e 3-0 kaybettiler. Üst üste 6 maçtır kazanamıyorlar ve düşme hattındalar. Girona’dan yine galibiyet bekliyorum. Bu hafta konuk edecekleri Celta Vigo’yu mağlup ederler ve galibiyet serisini 3 maça çıkartırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.58

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.82

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Girona tek golle kazandı. Montilivi’de Celta Vigo’yu 1-0 mağlup ettiler ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldiler.