İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Crystal Palace Tottenham İddaa Tahmini 27.10.2023

İngiltere Premier Lig’de liderliğini devam ettiren Tottenham bu hafta deplasmanda, Crystal Palace’ın konuğu olacak. Mücadele saat 22.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından ekranlara gelecek.

Crystal Palace ve Tottenham arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Crystal Palace kazanır 4.25, beraberlik 4.00, Tottenham kazanır ise 1.85 olarak açıklanmış. Bets10 sitesinde bu maçın MS 2 oranının 20.00 oran olarak açıklandığını belirtelim.

Crystal Palace 3 Maç Sonra Kaybetti 

Crystal Palace’ı bu hafta zor bir maç bekliyor. Selhurst Park’da lider Tottenham’ı konuk edecekler. Geçtiğimiz hafta sonu St. James Park’da konuk oldukları Newcastle United’a 4-0 kaybeden Crystal Palace’da moraller bozuk. 3 maçlık yenilmezlik serileri de sona eren Roy Hodgson’ın ekibi sezonun en farklı yenilgisini aldı. Bu sezon ilk kez bir maçta 4 gol birden yediler. Bu hafta Selhurst Park’da Tottenham’ı konuk edecek Crystal Palace’da Joel Ward ve Eberechi Eze’nin sakatlıkları sürüyor. 

Tottenham Evinde Kazandı 

Tottenham Premier Lig’de geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Fulham karşısında hata yapmadı. Heung Min Son ve James Maddison’ın attığı gollerle 3 puanı alan Londra ekibi liderliğini sürdürdü. Arsenal’ın puan kaybettiği haftayı kazanarak geçen Totetnham’da moraller yerinde. Bu sezon Premier Lig’de Ange Postecoglou yönetiminde oynadıkları 9 maçta da mağlubiyet yüzü görmediler. Bu hafta Crystal Palace’a konuk olacak Tottenham’da Rodrigo Bentancur ve Ivan Perisic sakat. Yves Bissouma ise kart cezalısı. 

Crystal Palace – Tottenham Maç Bilgileri

Crystal Palace – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Selhurst Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Crystal Palace’da Joel Ward ve Eberechi Eze’nin sakatlıkları sürüyor. Tottenham’da Rodrigo Bentancur ve Ivan Perisic sakat. Yves Bissouma ise kart cezalısı. 

Crystal Palace'ın İlk 11'i Belli mi?

Crystal Palace’ın muhtemel kadrosu: Sam Johnstone, Tyrick Mitchell, Marc Guehi, Joachim Andersen, Joel Ward, Jefferson Lerma, Cheick Doucoure, Jeffrey Schlupp, Eberechi Eze, Jordan Ayew, Odsonne Edouard

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Destiny Udogie, Micky van de Ven, Cristian Romero, Emerson Royal, Yves Bissouma, Oliver Skipp, James Maddison, Heung Min Son, Dejan Kulusevski, Richarlison

İddaa Tahmini

Crystal Palace geçen hafta konuk olduğu Newcastle United deplasmanında farklı kaybetti. Rakibine 4-0 kaybettiler ve bu sezonun en farklı mağlubiyetini yaşadılar. Tottenham ise yenilmezlik serisini ve liderliğini devam ettiriyor. Geçen hafta Fulham’ı konuk eden Tottenham mücadeleyi 2-0 kazandı. Premier Lig’de 9 maçtır kaybetmeyen Ange Postecoglou’nun ekibi bu hafta Crystal Palace karşısında da maçın favorisi. Tottenham kazanır ve liderliğini sürdürür. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.59

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 20.00

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Tottenham galibiyet serisini devam ettirdi. Crystal Palace’ı 2-1 mağlup ettiler ve liderliğini sürdürdüler.