Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Hatayspor Kayserispor İddaa Tahmini 27.10.2023

Trendyol Süper Lig’de geçen haftayı mağlubiyet ile geçen Hatayspor bu hafta evinde, Kayserispor’u ağırlayacak. Mücadele saat 20.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacak.

Hatayspor ve Kayserispor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Hatayspor kazanır 2.32, beraberlik 3.73, Kayserispor kazanır ise 3.11 olarak açıklanmış.

Hatayspor Deplasmanda Kaybetti 

Hatayspor Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Kadıköy’de Fenerbahçe’ye konuk olan Volkan Demirel’in ekibi mücadeleyi 4-2 kaybetti. Süper Lig’de bu sezon 8 maç aradan sonra mağlubiyet gören ve sezonun ilk yenilgisini alan Hatayspor, Fenerbahçe mağlubiyetini Kayserispor galibiyeti ile telafi etmek istiyor. Hatayspor bu hafta iç sahada Kayserispor’u ağırlayacak. Süper Lig’de henüz taraftarı önünde mağlubiyet yaşamayan bir Hatayspor var. Karşılaşma öncesinde Hatayspor’da Nikola Maksimovic’in sakatlığı sürüyor. 

Kayserispor 3 Golle Güldü 

Kayserispor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta önemli bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Çakuyr Rizespor’u 3-1 mağlup etmeyi başardılar. Süper Lig’de 3 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşayan Kayserispor bu sezon 3. Kez galibiyet sevinci yaşamış oldu. Süper Lig’de Recep Uçar yönetiminde de 2. Galibiyetini elde eden Kayserispor üst sıraları zorluyor. Bu hafta ise deplasmanda Hatayspor’un konuğu olacaklar. Kayserispor adına kolay bir maç olmayacağı aşikar. Maç öncesinde Kayserispor’da Carlos Mane’nin sakatlığı sebebiyle forma giymesi beklenmiyor. 

Hatayspor – Kayserispor Maç Bilgileri

Hatayspor – Kayserispor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antakya Atatürk Stadı’nda oynanacak.

Hatayspor'un ilk 11’i Belli mi?

Hatayspor’un muhtemel kadrosu: Erce Kardeşler, Engin Aksoy, Guy Kilama, Burak Bekaroğlu, Kamil Ahmet Çörekçi, Görkem Sağlam, Ömer Faruk Beyaz, Giorgi Aburjania, Joelson Fernandes, Oluwafisayo Bashiru, Carlos Strandberg

Kayserispor'un ilk 11’i Belli mi?

Kayserispor’un muhtemel kadrosu: Bilal Beyazit, Anthony Uzodimma, Joseph Attamah, Arif Kocaman, Lionel Carole, Miguel Cardoso, Oliver Kemen, Baran Ali Gezek, Mame Thiam, Ali Karimi, Gökhan Sazdağı

İddaa Tahmini

Hatayspor Süper Lig’de geçen haftayı puansız geçti. Kadıköy’de konuk oldukları Fenerbahçe’ye 4-2 kaybettiler ve sezonun ilk yenilgisini aldılar. Kayserispor ise evinde sürpriz yaptı ve Çaykur Rizespor’u 3-1 mağlup etti. Süper Lig’de 3 maç arada sonra galip geldiler. Hatayspor’un bu sezon evinde mağlubiyeti yok. Volkan Demirel’in ekibi iç sahada favori. Kayserispor’u mağlup ederek 3 puan almayı başarırlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.97

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.32

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Hatayspor sezonun ilk iç saha yenilgisini aldı. Kayserispor’a 2-1 kaybettiler.