Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Kasımpaşa İstanbulspor Bahis Tahmini 27.10.2023

Trendyol Süper Lig’de heyecan sürüyor. İstanbulspor deplasmanda, Kasımpaşa’ya konuk olacak. Saat 20.00’de başlayacak mücadeleyi Beın Sports 2 kanalından izleyebilirsiniz.

Kasımpaşa ile İstanbulspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Betelli oranlarını ele alacak olursak Kasımpaşa galibiyetinin 1.85, beraberlik tercihinin 3.95, İstanbulspor galibiyetinin ise 4.42 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Kasımpaşa 3 Puan Peşinde 

Kasımpaşa Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Sivasspor deplasmanına konuk olan İstanbul ekibi ikinci yarıda bulduğu tek golle 3 puanın sahibi oldu. Ian Gomis’in attığı tek golle 1-0 kazanan Kasımpaşa’da moraller yerinde. Milli ara dönüşünde sürpriz bir 3 puan elde eden Kasımpaşa bu hafta ise iç sahada İstanbulspor ile karşı karşıya gelecek. Maçın favorisi olarak gösterilen Kasımpaşa’da Samuel Bastien’in sakatlığı bulunuyor. 

İstanbulspor Yeni Hocasıyla Kazandı 

İstanbulspor Süper Lig’de sezonun ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta sonu Ankaragücü karşısında aldı. Rakibini 2-1 mağlup eden Sarı Siyahlılar bu sezon Süper Lig’de ilk kez galibiyet sevinci yaşamış oldu. Süper Lig’de ilk galibiyetini alan İstanbulspor yeni hocası Hakan Yakın yönetiminde çıktığı ilk maçtan da 3 puan alarak ayrılmış oldu. 5 maçlık mağlubiyet serisini sona erdiren İstanbulspor bu hafta Kasımpaşa deplasmanına konuk olacak. Maç öncesinde İstanbulspor’da Simon Deli’nin sakatlığı bulunuyor. 

Kasımpaşa – İstanbulspor Maç Bilgileri

Kasımpaşa – İstanbulspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Kasımpaşa’da Samuel Bastien’in sakatlığı bulunuyor. İstanbulspor’da Simon Deli’nin sakatlığı bulunuyor.

Kasımpaşa'nın ilk 11’i Belli mi?

Kasımpaşa’nın muhtemel kadrosu: Andreas Gianniotis, Claudio Winck, Kenneth Omeruo, Yasin Özcan, Duhan Aksu, Gökhan Gül, Aytaç Kara, Ben Ouanes, Haris Hajradinovic, Iron Gomis, Julien Ngoy

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Ali Yaşar, Mehmet Yeşil, Okan Erdoğan, Demeaco Duhaney, Florian Loshaj, Muammer Sarıkaya, Valon Ethemi, Jackson, Alassane Ndao, İbrahim Yılmaz

İddaa Tahmini

Kasımpaşa geçen hafta sürpriz yaptı. Konuk oldukları Sivasspor deplasmanında tek golle 1-0 kazandılar ve 3 puanı kaptılar. İstanbulspor ise yeni hocası Hakan Yakın yönetiminde çıktığı ilk maçta Ankaragücü karşısında 2-1 kazanarak 3 puan ile tanıştı. Süper Lig’de bu sezon ilk kez galibiyet sevinci yaşadılar. Kasımpaşa evinde favori taraf. Kadro kaliteleri İstanbulspor’un önünde. Kasımpaşa 3 puan almayı başarır ve haftayı galibiyet ile geçer. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.59

Betelli Oranı: MS 1, Oran 1.85

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Kasımpaşa’nın çıkışı devam etti. iç sahada konuk ettikleri İstanbulspor’u 3-1 mağlup ederek haftayı 3 puan ile kapattılar.