İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Lecce Torino Maç Tahmini 28.10.2023

28 Ekim Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 19:00’da sahne alacak İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Lecce ile Torino karşı karşıya gelecek. S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak karşılaşma, Türkiye saati ile 19:00’da başlıyor.

Rexbet, Lecce galibiyetine 2.75, beraberliğe 3.10, Torino galibiyetine ise 2.85 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 2.05, KGYOK 1.75 oran kazandırıyor.

Lecce Mağlubiyetten Zor Kurtuldu

Geçtiğimiz hafta Udinese deplasmanına konuk olan Lecce, 1-0 geriye düştüğü mücadelede mağlubiyetten zor kurtuldu ve bitime 7 dakika kala bulduğu golle deplasmandan 1 puanı aldı. İtalya Serie A Ligi2nde son 4 haftanın tamamında puan kaybı yaşayan ligin yeni temsilcisinde, milli ara kötü gidişata çare olmadı. Sezona fırtına gibi bir başlangıç yapan Lecce, ilk 5 hafta namağlup bir performansla dikkatleri üzerine çekti. İlk 5 haftayı 3 galibiyet, 2 beraberlikle geride bırakan Roberto D’Aversa ve öğrencileri, son haftalarda kaybettiği puanlarla 10. sıraya kadar geriledi. Son 4 haftayı 2 mağlubiyet, 2 berberlikle geride bırakan Lecce, bu hafta Torino karşısında galibiyet arayacak.

Torino 5 Maçtır Kazanamıyor

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta İnter karşısına taraftarı önünde çıkan Torino, lider karşısında 3-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Milli ara dönüşünde puan kayıplarına devam eden Ivan Juric’in öğrencileri, son 5 haftadan sadece 2 puan çıkarabildi. 3 mağlubiyet, 2 beraberlikle düşüşe geçen konuk ekibin, yeni sezonda galibiyet adına fazlasıyla zorlandığını söyleyelim. Sadece Genoa ve Salernitana’ya karşı galip gelebilen Torino, düşme hattının 3 puan üzerinde yoluna devam ediyor. Son 180 dakika kalesinde 5 gol gören konuk ekip, rakip fileleri ise havalandırmayı başaramadı. Düşüşe çare arayan Torino, kendisi gibi son haftalarda puan kayıplarından kurtulamayan Lecce’ye deplasmanda konuk olacak.

Lecce – Torino Maç Bilgileri

Lecce – Torino Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Via Del Mare Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lecce’de Alexis Blin’iin sakatlığı bulunuyor. Torino’da ise Perr Schuurs, Zapata, Soppy ve Buongiorno’nun sakatlıkları bulunuyor.

Lecce’nin 11’i Belli mi?

Lecce’nin muhtemel kadrosu: Wladimiro Falcone, Chinazaekpere Dorgu, Antonino Gallo, Valentin Gendrey, Mohamed Kaba, Giuseppe Pezzella, Youssef Maleh, Espeto, Marin Pongracic, Nikola Krstovic, Gabriel Strefezza.

Torino’nun 11’i Belli mi?

Torino’nun muhtemel kadrosu: Vanja Savic, Valentino Lazaro, Ricardo Rodriguez, Pietro Pellegri, Saba Sazonov, Brandon Soppy, Ivan Ilic, Samuele Ricci, Nikola Vlasic, Nemanja Radonjic, Demba Seck.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde son haftaların formsuz takımları Lecce ve Torino, uzun süredir kalesini gole kapatmakta zorlanıyor. Galibiyet adına güven vermeyi başaramayan tarafların mücadelesinde, karşılıklı goller atılacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.82

Rexbet Oranı: KGVAR, Oran 2.05

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede skoru belirleyen isim Alessandro Buongiorno oldu. Torino deplasmanda tek golle Lecce’yi mağlup etti. Sezona harika başlangıç yapan Lecce cephesinde kötü gidişat son haftalarda devam ediyor.