Fransa Ligue 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Lens Nantes İddaa Tahmini 28.10.2023

28 Ekim Cumartesi akşamı İddaa fikstüründe yer alan Fransa Ligue 1′in 10. hafta mücadelesinde, Lens ile Nantes karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, saat 22:00 itibariyle sahne alacak.

intobet, 4 maçtır kaybetmeyen Lens galibiyetine 1.60, beraberliğe 4.30, son 5 haftadan 4 galibiyet alan Nantes kazanır seçeneğine ise 5.45 oran belirlemiş durumda.

Lens 4 Haftadır Kaybetmiyor

Karşılaşmaya ev sahipliği yapacak olan Lens, milli ara dönüşü hem Fransa Ligue 1 hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yenilmezlik serisini sürdürdü. Ligue 1’de geçtiğimiz hafta Le Havre deplasmanına konuk olan Franck Haise ve öğrencileri, sahadan golsüz berberlikle dönerken, ilk 5 haftada kaybedilen puanların ardından, son 4 haftayı 2 galibiyet, 2 beraberlikle geride bıraktı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise büyük bir sürprize imza atan ev sahibi, Arsenal karşısında kzanırken, Sevilla ve PSV karşısında ise sahadan 1’er puanla ayrıldı. Şampiyonlar Ligi karnesiyle dikkat çeken Lens, yükselen performans grafiğini, taraftarı önünde galibiyetle taçlandırmak istiyor. Ligin 14. sırasında yer alan Lens’in, üst sıralara yetişebilmek için galibiyete ihtiyacı var.

Nantes Kazanmaya Devam Etti

Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta Montpellier’i sahasında konuk eden Nantes, 2-0’lık galibiyetle yükselişini sürdürdü. Pierre Aristouy yönetiminde sezona etkisiz bir başlangıç yapan konuk ekipte, ilk haftalarda geçen sezonki kötü performans devam etti. İlk 4 haftanın tamamında puan kaybı yaşayan Nantes, 3. haftayla birlikte yükselişe geçerken, 4 galibiyet, 1 mağlubiyete imza attı. Son 2 haftadan üst üste galibiyetler çıkarmayı başaran konuk ekip, 5 haftalık fikstürde 13 golle harika bir hücum performansı sergilerken, kalesinde ise sadece 5 gole izin verdi. 7. sıraya kadar yükselmeyi başaran ve üst sıra yarışına dahil olan Nantes, Lens deplasmanında kazanarak yarışa devam etmek istiyor. Konuk ekibin karşılaşma öncesi çok formda olduğunu belirtelim.

Lens – Nantes Maç Bilgileri

Lens – Nantes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bollaert-Delelis Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Lens cephesinde karşılaşma öncesi önemli bir eksik bulunmuyor. Nantes takımında ise Fabien Centonze, Douglas Augusto ve Ignatius Ganago’nun sakatlıkları devam ediyor.

Lens’in 11’i Belli mi?

Lens’in muhtemel kadrosu: Brice Samba, Facundo Medina, Jonathan Gradit, Ruben Aguilar, Kevin Danso, Andy Diouf, Deiver Machado, Nampalys Mendy, Angelo Fulgini, Morgan Guilavogui, Florian Sotoca.

Nantes’in 11’i Belli mi?

Nantes’in muhtemel kadrosu: Remy Descamps, Jaouen Hadjam, Ronaël Pierre-Gabriel, Regis Coco, Matthis Abline, Florent Mollet, Ludovic Blas, Moses Simon, Evann Guessand, Lamine Diack, Quentin Merlin.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de vites yükseltmeyi başaran Lens ve Nantes, ilk haftalarda yaşadığı puan kayıplarını unutturdu. Milli ara dönüşünde etkisini sürdüren iki takımın karşı karşıya geleceği mücadelede, karşılıklı gol var seçeneğin denenmeye değer.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.61

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Lens evinde harika bir galibiyet aldı. Tam 4 golle son haftaların formda takımlarından Nantes’i mağlup etmeyi başaran ev sahibi, kötü bir başlangıç yaptığı sezonda, aradığı ritmi buldu. Lens 4 golle kazanırken, kalesinde gole geçit vermedi.