İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Sassuolo Bologna Maç Tahmini 28.10.2023

28 Ekim Cumartesi günü S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Sassuolo ile Bologna karşı karşıya gelecek. Maçın başlama saati 16:00.

Bets10, Sassuolo galibiyetine 2.60, beraberliğe 3.55, Bologna galibiyetine ise 2.65 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.71, 2.5 Alt 2.14 oran kazandırıyor.

Sassuolo’da Düşüş Sürüyor

Sassuolo cephesinde galibiyet hasreti 3 haftaya yükseldi. Milli ara dönüşünde puan kayıplarına devam eden Alessio Dionisi ve öğrencileri, taraftarı önünde konuk ettiği Lazio karşısında 2-0’lık mağlubiyetten kurtulamadı. Ev sahibi adına son haftalarda iç saha kabusu başlarken, Sassuolo evinde 2 maçtır skor dahi üretemeden mağlup oldu. Ev sahibinin son 3 haftalık fikstürden ise sadece 1 puan çıkarabildiğini belirtelim. 9 haftayı 3 galibiyet, 1 beraberlik, 5 mağlubiyetle geride bırakan Sassuolo, düşme hattından 4 puan uzaklıkta, 13. sırada yer alıyor. Kalesini gole kapatmakta zorlanan ev sahibi, ilk 9 haftanın tamamında kalesinde gole engel olamadı.

Bologna Çok Formda

Bologna, İtalya Serie A Ligi’nde son 8 haftaya damga vuran takımlar arasında yer aldı. Son 8 haftayı 5 beraberlik, 3 galibiyetle geride bırakan konuk ekip, sadece sezon açılışında Milan’a karşı mağlubiyet yaşarken, Thiago Motta yönetiminde harikulade bir seri ortaya koydu. Milli ara öncesi 3-0’lık Empoli galibiyeti ve 2-2’lik İnter beraberlikleriyle dikkat çeken Bologna, milli ara dönüşü iç sahada konuk ettiği Frosinone karşısında 2-1’lik galibiyete imza attı. 14 puanla ligin 8. sırasında kendisine yer bulan konuk ekip, ligin mağlup etmesi en zor takımlarından birisi oldu. İnter ve Juventus ile birlikte ligde sadece 1 maçta mağlup olan Bologna, bu hafta seriyi Sassuolo deplasmanında sürdürmek istiyor.

Sassuolo – Bologna Maç Bilgileri

Sassuolo – Bologna Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.00’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mapei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sassuolo’da Mattia Viti ve Agustin Alvarez’in sakatlıkları devam ediyor. Bologna cephesinde ise Adama Soumaoro, Jhon Lucumi ve Stefan Posch’un sakatlıkları bulunuyor.

Sassuolo’nun 11’i Belli mi?

Sassuolo’nun muhtemel kadrosu: Andrea Consigli, Marchizza, Matheus Henrique, Martin Erlic, Matías Viña, Nedim Bajrami, Daniel Boloca, Matheus, Pedro Obiang, Ruan, Andrea Pinamonti.

Bologna’nın 11’i Belli mi?

Bologna’nın muhtemel kadrosu: Lukasz Skorupski, Charalampos Lykogiannis, Riccardo Calafiori, Sam Beukema, Tommaso Corazza, Nikola Moro, Remo Freuler, Lewis Ferguson, Dan Ndoye, Riccardo Orsolini, Joshua Zirkzee.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde tam 8 haftadır maç kaybetmeyen ilk 9 haftada ise sadece Milan’a karşı mağlup olan Bologna, milli aradan galibiyetle döndü. Konuk ekip formsuz Sassuolo deplasmanında galibiyet adına denenmeye değer taraf.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.31

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 2.65

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Bologna deplasmanda üstünlüğünü koruyamadı. Konuk ekip 3. dakikada öne geçmesine karşın, skoru koruyamadı ve Sassuolo deplasmanında 1 puanla yetindi. Konuk ekip puan kaybetmesine rağmen, Serie A Ligi’nde son 9 hafta maç kaybetmedi.