İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Athletic Bilbao Valencia İddaa Tahmini 29.10.2023

İspanya La Liga’da geçen hafta kazanarak moral bulan Valencia bu hafta deplasmanda, Athletic Bilbao’ya konuk olacak. Karşılaşmanın saat 19.30’da başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Athletic Bilbao ile Valencia zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Athletic Bilbao galibiyetinin 1.68, beraberlik tercihinin 3.70, Valencia galibiyetinin ise 5.80 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Athletic Bilbao’de Hedef İlk 4 

Athletic Bilbao La Liga’da ilk 4’ün gerisinde kaldı. Geçtiğimiz hafta sonu konuk oldukları Barcelona deplasmanından elleri boş döndüler. Mücadeleden 1-0’lık mağlubiyet ile ayrılan Bask ekibi oynadığı son 4 maçta sadece Almeria karşısında kazanabildi. La Liga’da geride kalan 10 haftada 17 puan toplayan Ernesto Valverde’nin öğrencileri 6. Sırada yer alıyor. Bu hafta sonu ise San Mames Barria’da Valencia ile kozlarını paylaşacaklar. Maç öncesinde Athletic Bilbao’da Ander Herrera ve Yeray Alvarez’in sakatlıkları sürüyor. 

Valencia Moral Buldu 

Valencia La Liga’da geçtiğimiz hafta Mestalla’da konuk ettiği Cadiz karşısında hata yapmadı. Mücadeleyi 2-0 kazanan Ruben Baraja’nın öğrencileri 4 maç aradan sonra kazanmış oldu. La Liga’da bu sezon 4. Galibiyetini alan Valencia’ya Cadiz karşısında galibiyeti getiren golleri Jose Luis Gaya ve Hugo Duro attı. Bu sezon La Liga’da 10 hafta geride kaldı ve Valencia’nın 14 puan ile 8. Sırada yer aldığını belirtelim. Bu hafta sonu Athletic Bilbao’ya konuk olacak Valencia’da Jesus Vazquez, Andre Almeida ve Alberto Mari’nin sakatlıkları bulunuyor.  

Athletic Bilbao – Valencia Maç Bilgileri

Athletic Bilbao – Valencia Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Mames Barria Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Athletic Bilbao’da Ander Herrera ve Yeray Alvarez’in sakatlıkları sürüyor. Valencia’da Jesus Vazquez, Andre Almeida ve Alberto Mari’nin sakatlıkları bulunuyor.  

Athletic Bilbao'nun ilk 11’i Belli mi?

Athletic Bilbao’nun muhtemel kadrosu: Unai Smino, Oscar De Marcos, Daniel Vivian, Aitor Paredes, Inigo Lekue, Ruiz de Galarreta, Mikel Vesga, Unai Gomez, Iker Muniain, Nico Williams, Inaki Williams

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Casper Cillesen, Thierry Correia, Eray Cömert, Gabriel Paulista, Jose Luis Gaya, Hugo Guillamon, Samu Castillejo, Manu Vallejo, Justin Kluivert, Hugo Duro, Hugo Duro

İddaa Tahmini

Athletic Bilbao geçen hafta konuk olduğu Barcelona deplasmanından puansız ayrıldı. Maçın sonlarına doğru yedikleri golle 1-0 kaybettiler. Valencia ise geçen hafta Mestalla’da konuk ettiği Cadiz’i 2 golle geçti. Sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılarak moral buldular. Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma bence. Valencia’nın bu sezon sağı solu belli olmuyor. Bu deplasmanda kazanmaları benim adıma sürpriz olmaz. Düşük skorlu bir karşılaşma bekliyorum. Tercihimi 2.5 gol altından yana kullanacağım.

İddaa Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.55

intobet Oranı: 2.5 ALT, Oran 1.71

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 golün atıldığı maçta kazanan çıkmadı. Karşılaşma 2-2 sona erdi.