İspanya La Liga iddaa tahminleri ve analizleri

Atletico Madrid Alaves Bahis Tahmini 29.10.2023

İspanya La Liga’da Pazar gününün kapanış maçı. Atletico Madrid evinde, Alaves ile kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 22.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Atletico Madrid ve Alaves arasında oynanacak olan karşılaşmanın Betelli oranları şu şekilde verilmiş. Atletico Madrid kazanır 1.39, beraberlik 4.85, Alaves kazanır ise 8.40 olarak açıklanmış.

Atletico Madrid Zirve Takibini Sürdürüyor 

Atletico Madrid La Liga’da zirve takibini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Balaidos’da Celta Vigo’ya konuk olan Atletico Madrid sahadan 3-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Atletico Madrid’e galibiyeti getiren goller Griezmann’dan geldi. La Liga’da üst üste 5 maçtır kazanan Diego Simeone’nin ekibi lider Real Madrid’in 3 puan gerisinde. Üstelik Atletico Madrid’in 1 maçı da eksik. Bu hafta sonu ise Wanda Metropolitano’da Alaves’i konuk edecek Atletico Madrid net favori. Karşılaşma öncesinde Atletico Madrid’de Memphis Depay, Thomas Lemar, Jose Gimenez ve Vitolo sakat olan isimler.

Alaves Üstünlüğünü Koruyamadı 

Alaves geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Villarreal deplasmanında galibiyeti kaçırdı. La Ceramica’da öne geçmeyi başardılar ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. Villarreal ile 1-1 berabere kalan Alaves’de galibiyet hasreti 6 maça çıktı. La Liga’da üste üste 6 maçtır kazanamayan Alaves’de moraller bozuk. Düşme hattına da iyice yaklaşan Luis Garcia’nın öğrencileri bu hafta sonu formda Atletico Madrid ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Alaves’de önemli bir eksik bulunmadığını belirtelim. 

Atletico Madrid – Alaves Maç Bilgileri

Atletico Madrid – Alaves Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 17.15’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Wanda Metropolitano Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Atletico Madrid’de Memphis Depay, Thomas Lemar, Jose Gimenez ve Vitolo sakat olan isimler.

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Cesar Azpilicueta, Stefan Savic, Mario Hermoso, Marcos Llorente, Koke, Rodrigo de Paul, Thomas Lemar, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

Alaves'in ilk 11’i Belli mi?

Alaves’in muhtemel kadrosu: Antonio Sivera, Rıbem Duarte, Rafa Marin, Aleksandar Sedlar, Abelkabir Abqar, Andoni Gorosabel, Luiz Rioja, Ander Guevara, Antonio Blanco, Jon Guridi, Miguel de la Fuente

İddaa Tahmini

Atletico Madrid son haftaların en formda takımlarından biri. Geçen hafta Balaidos’da konuk oldukları Celta Vigo’yu 3-0 mağlup ettiler ve galibiyet serisini 5 maça çıkarttılar. Griezmann ve Morata, Atletico Madrid’i bu sezon sırtlıyor. Alaves ise geçen hafta Villarreal deplasmanından 1 puan ile döndü. Öne geçtikleri maçta skor üstünlüğünü koruyamadılar. Son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Alaves’de galibiyet hasreti 6 maça çıktı. Atletico Madrid maçın net favorisi. Alaves karşısında kolay bir galibiyet alarak 3 puanı kaparlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.23

Betelli Oranı: MS 1, Oran 1.39

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Atletico Madrid zorlandı ama kazanmayı başardı. Cadiz’i 2-1 mağlup ettiler ve üst üste 6. galibiyetini aldılar.