Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fatih Karagümrük Trabzonspor İddaa Tahmini 29.10.2023

Trendyol Süper Lig’de geçen haftayı galibiyet ile geçen iki takım, Fatih Karagümrük ve Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Zorlu mücadele saat 16.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından yayınlanacak.

Fatih Karagümrük ile Trabzonspor zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Fatih Karagümrük galibiyetinin 2.96, beraberlik tercihinin 3.73, Trabzonspor galibiyetinin ise 2.42 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Fatih Karagümrük 6 Maç Sonra Kazandı 

Fatih Karagümrük geçtiğimiz haftayı Süper Lig’de galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri Adana Demirspor karşısında Nazım Sangare ve Serdar Dursun’un attığı gollerle 2-0 kazanarak 3 puanı kaptı. Süper Lig’de bu sezon geride kalan 9 haftada 2. Kez galibiyet sevinci yaşayan Alparslan Erdem’in öğrencileri nefes aldı ve düşme hattının üzerine çıktı. Bu hafta sonu ise Trabzonspor karşısında da galibiyet arayacaklar. Maç öncesinde Fatih Karagümrük’de Lawrence Nicholas ve Flavio Paoletti’nin sakatlıkları devam ediyor. 

Trabzonspor 3 Puan Peşinde 

Trabzonspor Süper Lig’de geçtiğimiz hafta yeni hocası Abdullah Avcı yönetiminde 3 puan almayı başardı. İç sahada konuk ettikleri Alanyaspor’u tek golle 1-0 mağlup ettiler ve moral buldular. Adana Demirspor mağlubiyetini unutturan Bordo Mavililer, Abdullah Avcı ile çıktığı ilk maçta da hata yapmadı. Süper Lig’de 5. Sırada yer alan Trabzonspor bu hafta sonu Fatih Karagümrük’ün konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Trabzonspor’da Joaquin Fernandez, Mislav Orsic ve Anastosios Bakasetas ise sakat. 

Fatih Karagümrük – TrabzonsporMaç Bilgileri

Fatih Karagümrük – Trabzonspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 16.00 Beın Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fatih Karagümrük’de Lawrence Nicholas ve Flavio Paoletti’nin sakatlıkları devam ediyor. Trabzonspor’da Joaquin Fernandez, Mislav Orsic ve Anastosios Bakasetas ise sakat. 

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Matias Dituro, Frederic Veseli, Salih Dursun, Ibrahim Dresevic, Levent Mercan, Marcus Rohden, Sofiane Feghouli, Adnan Uğur, Can Keleş, Adem Ljajic, Kevin Lasagna

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Larsen, Rayyan Baniya, Stefano Denswil, Eren Elmalı, Dimitrios Kourbelis, Edin Visca, Abdülkadir Ömür, Enis Bardhi, Anastasios Bakasetas, Paul Onuachu

İddaa Tahmini

Fatih Karagümrük geçtiğimiz hafta sonu sürpriz bir galibiyet aldı. İç sahada konuk ettikleri Adana Demirspor’u 2-0 ile geçtiler. Süper Lig’de uzun bir aradan sonra kazanan Kırmızı Siyahlılar nefes aldı diyebiliriz. Trabzonspor ise geçen hafta Alanyaspor’u tek golle geçti. Rakibini 1-0 mağlup ettiler ve yeni hocası Abdullah Avcı yönetiminde ilk galibiyetini aldılar. Her iki takımda geçen haftayı kazanarak geçti ve moraller yerinde. Hem Fatih Karagümrük hem de Trabzonspor skor üretmeyi başarır. Karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.43

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.65

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Mücadele başladığı gibi sona erdi.