Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Ankaragücü Samsunspor Bahis Tahmini 29.10.2023

Trendyol Süper Lig’de galibiyeti bulunmayan Samsunspor deplasmanda, Ankaragücü’ne konuk olacak. Saat 19.00’da başlayacak mücadele Ben Sports MAX 1 kanalından izlenebilecek.

Ankaragücü ve Samsunspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Ankaragücü kazanır 2.42, beraberlik 3.73, Samsunspor kazanır ise 2.96 olarak açıklanmış.  

Ankaragücü Galibiyet Peşinde

Ankaragücü’nün geçen hafta sonu İstanbulspor deplasmanında kazanması bekleniyordu ama sahadan puansız ayrıldılar. Rakibine deplasmanda 2-1 kaybeden Ankaragücü son haftalarda istikrarsız sonuçlar almaya devam ediyor. Bir önceki hafta ise Kayserispor’u 3 golle geçtmişlerdi. Emre Belözoğlu yönetiminde çıktıkları 2 Süper Lig maçında 1 galibiyetleri var. Bu hafta sonu ise iç sahada Samsunspor’u konuk edecek olan Ankaragücü maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Ankaragücü’nde Stelios Kitsou’nun sakatlığı bulunuyor. 

Samsunspor Son Sırada 

Samsunspor’un Süper Lig’de galibiyet hasreti devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Başakşehir’i konuk eden Samsunspor sahadan golsüz beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de bu sezon geride kalan 9 haftada henüz galibiyet alamayan Kırmızı Beyazlılar son sırada yer alıyor. Yeni hocası Markus Gisdol yönetiminde geçen hafta Başakşehir’den puan kopartmayı başardılar ama galibiyet hasretleri 9 maça çıktı. Bu hafta konuk olacakları Ankaragücü deplasmanında da puan alma şanslarını zor görüyorum.

Ankaragücü – Samsunspor Maç Bilgileri

Ankaragücü – Samsunspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports MAX 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Eryaman Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ankaragücü’nde Stelios Kitsou’nun sakatlığı bulunuyor. 

Ankaragücü'nün 11’i Belli mi?

Ankaragücü’nün muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Matej Hanousek, Nihad Mujakic, Atakan Çankaya, Uros Radakovic, Stelios Kitsiou, Tolga Ciğerci, Andrej Dokanovic, Efkan Bekiroğlu, Giorgi Beridze, Riad Bajic

Samsunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Samsunspor’un muhtemel kadrosu: Okan Kocuk, Marc Bola, Rick Van Drongelen, Alim Öztürk, Zeki Yavru, Kingsley Schindler, Youssef Ait Bennasser, Oliver Ntcham, Moryke Fofana, Emre Kılınç, Marius Mouandilmadji

İddaa Tahmini

Ankaragücü geçtiğimiz hafta sonu sürpriz bir yenilgi yaşadı. Konuk oldukları İstanbulspor deplasmanında 2-1 kaybettiler. Emre Belözoğlu yönetiminde 2. Maçında mağlubiyet yaşayan Ankaragücü bu hafta son sıradaki Samsunspor’u konuk edecek. Samsunspor’un bildiğimiz gibi Süper Lig’de henüz galibiyeti bulunmuyor. Yeni hocası Markus Gisdol yönetiminde çıktıkları ilk maçta Başakşehir ile golsüz berabere kaldılar. Süper Lig’de 9 maçtır kazanamayan Samsunspor son sırada yer alıyor. Ankaragücü maçın favorisi. Taraftarı önünde konuk edecekleri Samsunspor’u mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.04

Genzobet Oranı: MS 1, Oran 2.42

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Ankaragücü ikinci yarıda bulduğu gollerle kazandı. Samsunspor’u 2-0 mağlup ettiler.