Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Pendikspor Fenerbahçe İddaa Tahmini 29.10.2023

Trendyol Süper Lig’de liderliğini devam ettiren Fenerbahçe deplasmanda, Pendikspor’a konuk olacak. Karşılaşma saat 19.00’da başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından ekranlara gelecek.

PendiksporFenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Pendikspor kazanır 11.00, beraberlik 6.25, Fenerbahçe kazanır ise 1.30 olarak açıklanmış. H2 tercihi, özel oran kampanyası ile 20.00’ye yükseldi. Kazanmak için Bets10 sitesini takipte kalın.

Pendikspor’dan 3 Puan 

Pendikspor Süper Lig’de geçen haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Yeni hocası Ivo Vieira yönetiminde çıktıkları ilk maçtan 3 puan almayı başardılar. Konyaspor deplasmanında 1-0 geriye düştüğü maçı 2-1 kazanan Pendikspor’da moraller yerinde. Hala düşme hattındalar ama Konyaspor gibi güçlü bir takıma karşı alınan 3 puan fazlasıyla moral oldu. Bu hafta ise lider Fenerbahçe karşısında sürpriz arayacaklar. Maç öncesinde Pendikspor’da eksik bulunmadığını belirtelim. 

Fenerbahçe 9 Maçtır Kazanıyor 

Fenerbahçe Süper Lig’de galibiyet serisini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu Kadıköy’de konuk ettikleri Hatayspor engelini 4-2 ile geçmeyi başardılar. Süper Lig’de bu sezon geride kalan 9 haftada 27 puan toplayan İsmail Kartal’ın öğrencileri liderliği elinde bulunduruyor. Üst üste 9 maçtır kazanan Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde de henüz fire vermedi. Grupta oynadığı 3 maçı da kazanan Fenerbahçe hafta içi Ludgorets’i 3-1 ile geçmişti. Tam 18 resmi maçtır da kazanan bir Fenerbahçe var. Bu hafta sonu Süper Lig’de Pendikspor’a konuk olacak Fenerbahçe’de Alexander Djiku, Serdar Aziz, Lincoln, Luan Peres ve Emre Mor sakat olan isimler. 

Pendikspor – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Pendikspor – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS HD 1 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Pendik Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Alexander Djiku, Serdar Aziz, Lincoln, Luan Peres ve Emre Mor sakat olan isimler. 

Pendikspor'un ilk 11’i Belli mi?

Pendikspor’un muhtemel kadrosu: Burak Öğür, Joher Rassoul, Welinton, Georgios Tzavellas, Nuno Sequeira, Josip Vukovic, Gökcan Kaya, Aias Aosman, Halil Akbunar, Görkem Bitin, Thuram

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Bright Osayi Samuel, Rodrigo Becao, Samet Akaydın, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Sebastian Szymanski, Fred İrfan Can Kahveci, Dusan Tadic, Edin Dzeko

İddaa Tahmini

Pendikspor Süper Lig’de sezonun ilk galibiyetini geçen hafta aldı. Konuk oldukları Konyaspor deplasmanında 1-0 geriye düştükleri maçtan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldılar. 8 maç aradan sonra kazanan Pendikspor bu hafta lider Fenerbahçe ile karşılaşacak. Fenerbahçe ise Süper Lig’de galibiyet serisin ve liderliğini devam ettiriyor. Geçen hafta Hatayspor’u 4-2 ile geçtiler. Hafta içi ise UEFA Konferans Ligi’nde Ludogorets’i 3-1 mağlup eden Fenerbahçe’de moraller yerinde. Dzeko, Szymanski ve İrfan Can çok formda. Fenerbahçe kalitesi ile farklı kazanır ve liderliğini devam ettirir.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.61

Bets10 Oranı: H2, Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Dzeko attı Fenerbahçe farklı kazandı. Pendikspor’u 5-0 ile geçen Fenerbahçe, Süper Lig’de liderliğini devam ettirdi.