Türkiye Sportoto Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Antalyaspor Başakşehir Bahis Tahmini 29.10.2023

Trendyol Süper Lig’de son 3 maçını kaybetmeyen Başakşehir deplasmanda, Antalyaspor’a konuk olacak. Mücadelenin saat 19.00’da başlayacağını ve Beın Sports 2 kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Antalyaspor ile Başakşehir zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Betroad oranlarını ele alacak olursak Antalyaspor galibiyetinin 2.27, beraberlik tercihinin 3.49, Başakşehir galibiyetinin ise 3.40 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Antalyaspor Deplasmanda Kaybetti 

Antalyaspor geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Gaziantep FK deplasmanından puansız döndü. Mücadeleden 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Milli araya da mağlubiyet ile giren Nuri Şahin’in ekibi iç sahada konuk ettiği Galatasaray’a 2-0 kaybetmişti. Antalyaspor son 2 maçından puan çıkartamadı ve gol dahi atamadı. Bu sezon özellikle hücumda pek güven vermiyorlar. Bu hafta sonu Süper Lig’de Başakşehir’i konuk edecek olan Antalyaspor’un işi pek kolay değil. Maç öncesinde Antalyaspor’da savunmadan Naldo’nun forma giymesi beklenmiyor. 

Başakşehir Galibiyet Peşinde 

Başakşehir geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Samsunspor deplasmanından 1 puan ile döndü. Karşılaşmadan golsüz beraberlik ile ayrıldılar. Süper Lig’de son haftalarda kolay kolay kaybetmeyen Başakşehir son 3 maçta 5 puan toplayarak çıkışa geçmeyi başardı. Şimdilik düşme hattındalar ama yavaş yavaş alt sıralardan kurtulacaklarını düşünüyorum. Oyun anlamında da sezon başına nazaran gelişme gösteren bir Başakşehir var. Bu hafta sonu Antalyaspor’a konuk olacak Başakşehir’de Patryk Szysz’in sakatlığı sürüyor. 

Antalyaspor – Başakşehir Maç Bilgileri

Antalyaspor – Başakşehir Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 2 kanalından Türkiye saati ile 19.00’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Antalya Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Antalyaspor’da savunmadan Naldo’nun forma giymesi beklenmiyor. Başakşehir’de Patryk Szysz’in sakatlığı sürüyor. 

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Atabaerk Dadakdeniz, Bünyamin Balcı, Ömer Toprak, Veysel Sarı, Güray Vural, Jakub Kaluzinski, Fredy, Deni Milosevic, Erdoğan Yeşilyurt, Samm Larsson, Adam Buksa

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Ahmed Touba, Leo Duarte, Edgar Ie, Ömer Ali Şahiner, Serdar Gürler, Berkay Özcan, Eden Karzev, Dimitrios Pelkas, Joao Figueiredo, Krzysztof Piatek

İddaa Tahmini

Antalyaspor Süper Lig’de geçen haftayı mağlubiyet ile kapattı. Konuk oldukları Gaziantep FK deplasmanında 1-0 kaybettiler. Son 2 maçından puan çıkartamayan Antalyaspor’da moraller bozuk. Başakşehir ise yenilmezlik serisini devam ettirdi. Konuk oldukları Samsunspor deplasmanından golsüz beraberlik ile döndüler. Çağdaş Atan’ın öğrencileri son 3 maçta 5 puan topladı ve çıkışa geçti. Bu hafta konuk olacakları Antalyaspor deplasmanında da puan almalarını bekliyorum. Konuk ekip kaybetmez.

İddaa Oranı: 02 (ç), Oran 1.42

Betroad Oranı: 02 (ç), Oran 1.63

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Antalyaspor tek golle kazandı. Başakşehir’i iç sahada 1-0 mağlup ettiler ve moral buldular.