İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

West Ham Everton Bahis Tahmini 29.10.2023

İngiltere Premier Lig’de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Everton deplasmanda, West Ham’ın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 16.00’da Beın Sports 3 kanalından izleyebilirsiniz.

West Ham ile Everton takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak West Ham galibiyetine 2.18, beraberlik tercihine 3.65, Everton galibiyetine ise 3.35 verildiğini görüyoruz.

West Ham 3 Puan Arıyor

West Ham Premier Lig’de geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Aston Villa deplasmanında farklı bir mağlubiyet yaşadı. Villa Park’da rakibine 4-1 kaybettiler. Bir önceki hafta ise Newcastle United ile 2-2 berabere kalmışlardı. Premier Lig’de oynadığı son 2 maçta 5 puan kaybeden David Moyes’un öğrencileri hafta içi ise UEFA Avrupa Ligi’nde Olympiakos deplasmanında 2-1 mağlup oldular. Grupta ilk yenilgisini alan West Ham’da moraller bozuk. Bu hafta Londra’da Everton’ı konuk edecekler ve 3 puan alarak moral bulmak istiyorlar. Maç öncesinde West Ham’da Emerson’un kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Everton Alt Sıralarda

Everton geçtiğimiz hafta sonu Merseyside derbisinde Liverpool’a konuk oldu. Anfield’da durum 0-0 iken Ashley Young kırmızı kart gördü ve Everton 10 kişi kaldı. Maçın ikinci yarısında yedikleri gollerle derbiden 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldılar. Premier Lig’de geride kalan 9 haftada sadece 2 galibiyet alabilen Sean Dyche’ın öğrencileri düşme hattına oldukça yakın. Bu hafta ise West Ham’ın konuğu olacaklar. Maç öncesinde Everton’da Seamus Coleman ve Dele Alli sakat olan isimler. Ashley Young ise kart cezalısı.

West Ham – Everton Maç Bilgileri

West Ham – Everton Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 16.00’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele London Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

West Ham’da Emerson’un kart cezalısı olduğunu belirtelim. Everton’da Seamus Coleman ve Dele Alli sakat olan isimler. Ashley Young ise kart cezalısı.

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Alphonse Areola, Emerson Palmieri, Nayef Aguerd, Kurt Zouma, Vladimir Coufal, Lucas Paqueta, Tomas Soucek, Said Benrahma, Pablo Fornals, Jarrod Bowen, Michail Antonio

Everton'ın ilk 11’i Belli mi?

Everton’ın muhtemel kadrosu: Jordan Pickford, Nathan Patterson, Michael Keane, James Tarkowski, Vitalli Mykolenko, James Garner, Idrissa Gueye, Amadou Onana, Abdoulaye Doucoure, Arnaut DanjumaBeto

İddaa Tahmini

West Ham son haftalarda puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. 2 hafta önce Newcastle United ile 2-2 berabere kalan West Ham geçen hafta ise Aston Villa deplasmanında 4-1 kaybetti. Premier Lig’de son 2 maçta 5 puan kaybettiler. Everton ise Merseyside derbisinden puansız ayrıldı. Anfield’da Liverpool’a 2-0 kaybettiler. Sean Dyche’ın ekibi düşme hattına oldukça yakın. West Ham’ın bu hafta çıkış maçı olabilir. Everton güven vermiyor. West Ham evinde kazanarak moral bulur.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.90

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.18

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Everton sürpriz yaptı. Londra’da konuk oldukları West Ham’ı 1-0 mağlup ettiler ve haftayı 3 puan ile kapattılar.