İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Brighton Fulham Bahis Tahmini 29.10.2023

İngiltere Premier Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Brighton bu hafta evinde, Fulham’ı konuk edecek. Saat 17.00’de başlayacak karşılaşma Beın Connect sitesinden yayınlanacak.

Brighton bugün Fulham karşısında maçın net favorisi. Betroad oranlarını ele alırsak ev sahibi Brighton galibiyetine 1.58, beraberlik tercihine 4.65, Fulham galibiyetine 5.45 oran veriyor. 

Brighton 3 Maçtır Kazanamıyor

Brighton adına işler pek yolunda gitmiyor. Premier Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşayan Brighton geçtiğimiz hafta sonu konuk olduğu Manchester City deplasmanından puansız döndü. Etihad’da rakibine 2-1 kaybeden Roberto De Zerbi’nin öğrencileri Premier Lig’de oynadığı son 3 maçtan da galibiyet çıkartamadı. Hafta içi ise UEFA Avrupa Ligi’nde Ajax’ı konuk eden Brighton sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrılarak moral buldu. Bu hafta sonu Premier Lig’de Fulham’ı konuk edecek Brighton maçın favorisi olarak gösteriliyor. Karşılaşma öncesinde Brighton’da Julio Ensico ve Tariq Lamptey sakat olan isimler.

Fulham Deplasmanda Kaybetti

Fulham Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Londra derbisinde lider Tottenham’a konuk olan Fulham sahadan 2-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Tottenham karşısında vasat bir performans gösterdiler ve haklı bir yenilgi yaşadılar. Premier Lig’de bu sezon geride kalan 9 haftada 3 galibiyet alabilen Marco Silva’nın öğrencileri pek güven vermiyor. Bu hafta AMEX’de konuk olacakları Brighton karşısında da işleri zor. Maç öncesinde Fulham’da Issa Diop ve Tosin Adarabioyo’nun sakatlıkları sürüyor.

Brighton – Fulham Maç Bilgileri

Brighton – Fulham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AMEX Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Brighton’da Julio Ensico ve Tariq Lamptey sakat olan isimler. Fulham’da Issa Diop ve Tosin Adarabioyo’nun sakatlıkları sürüyor.

Brighton'ın İlk 11'i Belli mi?

Brighton’ın muhtemel kadrosu: Jason Steele, James Milner, Jan Paul van Hecke, Lewis Dunk, Pervis Estupinan, Pascol Gross, Mahmoud Dahoud, Solly March, Joao Pedro, Kaoru Mitoma, Evan Ferguson

Fulham'ın ilk 11’i Belli mi?

Fulham’ın muhtemel kadrosu: Bernd Leno, Antonee Robinson, Tim Ream, Issa Diop, Kenny Tete, Harrison Reed, Sasa Lukic, Tom Cairney, Willian, Harry Wilson, Raul Jimenez

İddaa Tahmini

Brighton geçen hafta konuk olduğu Manchester City deplasmanından puansız döndü. Etihad’da rakibine 2-1 mağlup oldular. Premier Lig’de son 3 maçını kazanamayan Brighton’da moraller bozuk. Fulham ise geçen hafta Tottenham deplasmanında puan alamadı. Rakibine 2-0 kaybettiler. Fulham bu sezon pek güven vermiyor. Brighton’ın kazanıp moral bulmasına rağmen uygun bir maç. AMEX’de Brighton kazanan taraf olur ve 3 maç aradan sonra nefes alır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.37

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.58

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Brighton’da puan kayıpları devam etti. AMEX’de konuk ettikleri Fulham ile 1-1 berabere kaldılar.