İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Aston Villa Luton Town Bahis Tahmini 29.10.2023

İngiltere Premier Lig’de son haftaların formda takımlarından biri olan Aston Villa evinde, Luton Town ile kozlarını paylaşacak. Mücadelenin saat 17.00’de başlayacağını ve Beın Connect sitesinden yayınlanacağını belirtelim .

Aston VillaLuton Town arasında oynanacak olan karşılaşmanın Genzobet oranları şu şekilde. Aston Villa kazanır 1.29, beraberlik 6.10, Luton Town kazanır ise 10.50 olarak açıklanmış.

Aston Villa Çıkışını Sürdürüyor

Aston Villa son haftalarda çok iyi bir ivme yakladı. Geçtiğimiz hafta sonu Villa Park’da West Ham’ı konuk eden Unai Emery’nin öğrencileri sahadan 4-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Net bir galibiyet alan Aston Villa’nın ilk 4 umutları devam ediyor. Premier Lig’de oynadıkları son 5 maçta tam 13 puan toplayan bir Aston Villa var. Bu hafta sonu ise iç sahada Luton Town ile karşılaşacaklar. Maçın net favorisi olarak gösterilen Aston Villa’da Tyrone Mings ve Emiliano Buendia’nın sakatlıkları devam ediyor.

Luton Town Zayıf Halka

Luton Town bu sezon Premier Lig’in zayıf halkalarından biri. Geride kalan 9 hafta sonunda sadece 1 galibiyet alabildiler. O galibiyeti de Everton deplasmanında almışlardı. Premier Lig’de geçen hafta City Ground’da Nottingham Forest’a konuk olan Luton Town rakibi ile 2-2 berabere kaldı. 2-0 geriye düştükleri maçta son 10 dakikada buldukları gollerle 1 puanı kaptılar. Bu hafta sonu ise Aston Villa’nın konuğu olacaklar. Maç öncesinde Luton Town’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Aston Villa – Luton Town Maç Bilgileri

Aston Villa – Luton Town Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Connect sitesinden canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Villa Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Aston Villa’da Tyrone Mings ve Emiliano Buendia’nın sakatlıkları devam ediyor.

Aston Villa'nın İlk 11'i Belli mi?

Aston Villa’nın muhtemel kadrosu: Emiliano Martinez, Lucas Digne, Tyrone Mings, Ezri Konsa, Matty Cash, Douglas Luiz, Boubacar Kamara, John McGinn, Moussa Diaby, Leon Bailey, Ollie Watkins

Luton Town'un ilk 11’i Belli mi?

Luton Town’un muhtemel kadrosu: Thomas Kaminski, Issa Kabore, Mads Juel Andersen, Tom Lockyer, Amari Bell, Ryan Giles, Tahith Chong, Marvelous Nakamba, Pelly Ruddock, Elijah Adebayo, Carlton Morris

İddaa Tahmini

Aston Villa Premier Lig’de geçen hafta yine farklı bir galibiyet aldı. Villa Park’da konuk ettikleri West Ham’ı 4-1 ile geçmeyi başardılar. Premier Lig’de son 5 haftada 13 puan toplayan Unai Emery’nin öğrencileri zirve takibini devam ettiriyor. Buton Town ise geçen hafta konuk olduğu Nottingham Forest deplasmanından 1 puan ile döndü. Rakibi ile 2-2 berabere kaldılar. Villa Park’da bu hafta yine sürpriz arayacaklar ama işleri kolay değil. Gollü bir karşılaşma beklentim var. Aston Villa hücumda çok üretken. Bu sebeple en az 3 gol beklentim var.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.34

Genzobet Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.48

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Aston Villa’da çıkış devam ediyor. Villa Park’da Luton Town engelini 3-1 ile geçtiler ve yenilmezlik serisini 6 maça çıkarttılar.