İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Liverpool Nottingham Forest İddaa Tahmini 29.10.2023

İngiltere Premier Lig’de geçen hafta kazanarak moral bulan Liverpool bu hafta evinde, Nottingham Forest’ı ağırlayacak. Karşılaşmayı saat 17.00’de Beın Sports MAX 2 kanalından izleyebilirsiniz.

Liverpool ve Nottingham Forest arasında oynanacak olan karşılaşmanın Hovarda oranları şu şekilde verilmiş. Liverpool kazanır 1.29, beraberlik 6.40, Nottingham Forest kazanır ise 8.00 olarak açıklanmış.

Liverpool Evinde Kazandı

Liverpool Premier Lig’de 2 maç aradan sonra kazanmayı başardı. Tottenham ve Brighton maçlarında 5 puan bırakan Jurgen Klopp’un öğrencileri geçtiğimiz hafta sonu Merseyside derbisinde karşı karşıya geldiği Everton’ı 2-0 mağlup ederek moral buldu. Liverpool’a galibiyeti getiren goller Mohamed Salah’dan geldi. Premier Lig’de zirve takibini sürdüren Liverpool bu hafta sonu Nottingham Forest’ı konuk edecek. Maçın net favorisi olarak gösterilen Liverpool’da Curtis Jones kart cezalısı. Thiago’nun ise sakatlığı sürüyor.

Nottingham Forest Galibiyeti Kaçırdı

Nottingham Forest geçtiğimiz hafta sonu City Ground’da konuk ettiği Luton Town karşısında 2 puan bıraktı. Rakibi karşısında 2-0 öne geçtikleri maçta son 10 dakikada yedikleri gollerle mücadeleden 2-2’lik beraberlik ile ayrıldılar. Premier Lig’de üst üste puan kayıpları yaşayan Steve Cooper’ın ekibi 5 maçtır 3 puan sevinci yaşayamıyor. Bu hafta sonu Anfield’da konuk olacakları Liverpool deplasmanında da işleri zor. Maç öncesinde Nottingham Forest’da Felipe ve Divock Origi’nin sakatlıkları sürüyor.

Liverpool – Nottingham Forest Maç Bilgileri

Liverpool – Nottingham Forest Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports MAX 2 kanalından Türkiye saati ile 17.00’DE canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anfield Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Liverpool’da Curtis Jones kart cezalısı. Thiago’nun ise sakatlığı sürüyor. Nottingham Forest’da Felipe ve Divock Origi’nin sakatlıkları sürüyor.

Liverpool'un 11’i Belli mi?

Liverpool’un muhtemel kadrosu: Alisson, Andrew Robertson, Virgil Van Dijk, Ibrahima Konate, Trent Alexander Arnold, Alexis Mac Allister, Dominik Szoboszlai, Cody Gakpo, Luis Diaz, Mohamed Salah, Darwin Nunez

Nottingham Forest'ın ilk 11’i Belli mi?

Nottingham Fores’ın muhtemel kadrosu: Matt Turner, Ola Aina, Scott McKenna, Joe Worrall, Willy Boly, Serge Aurier, Ryan Yates, Orel Mangala, Danilo, Morgan Gibbs White, Taiwo Awoniyi

İddaa Tahmini

Liverpool geçtiğimiz hafta sonu Merseyside derbisinde 3 puan almayı başardı. Anfield’da rakibini 2-0 mağlup ettiler ve 3 puanı kaptılar. Zirve takibini sürdüren Liverpool bu hafta Nottingham Forest karşısında da maçın net favorisi. Nottingham Forest Premier Lig’de son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçen hafta iç sahada konuk ettikleri Luton Town ile 2-2 berabere kaldılar. Tam 5 maçtır kazanamıyorlar. Liverpool’dan rahat bir galibiyet bekliyorum. Anfield’da Nottingham Forest engelini farklı geçerek zirve takibini sürdürürler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.50

Hovarda Oranı: H1, Oran 1.72

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Liverpool rahat kazandı. Anfield’da konuk ettikleri Nottingham Forest’ı 3-0 ile geçtiler.