İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester United Manchester City İddaa Tahmini 29.10.2023

İngiltere Premier Lig’de haftanın merakla beklenen maçı. Manchester United evinde, Manchester City ile karşı karıya gelecek. Dev derbi saat 18.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından ekranlara gelecek.

Manchester United ile Manchester City zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Manchester United galibiyetinin 4.90, beraberlik tercihinin 4.15, Manchester City galibiyetinin ise 1.70 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. MS 2 tercihi, özel oran kampanyası ile 20.00’ye yükseldi. Kazanmak için Bets10 sitesini takipte kalın.

Manchester United Sürpriz Peşinde

Manchester United hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi’nde önemli bir galibiyet aldı. Kötü oynadıkları maçta Maguire’ın attığı tek golle 1-0 kazandı. Tabii Andre Onana’nın 90+7’de penaltı kurtardığını da belirtmek gerekiyor. Premier Lig’de ise son 2 haftada 6 puan toplayan Erik ten Hag’ın ekibi Brentford ve Sheffield United karşısında 2-1’lik sonuçlarla kazanmıştı. Bu hafta sonu ise Manchester United’ı zor bir 90 dakika bekliyor. Manchester derbisinde Manchester City’i konuk edecekler. Maç öncesinde Manchester United’da Amad Diallo, Luke Shaw, Lisandro Martinez ve Aaron Wan Bissaka sakat. Jadon Sancho ise kadroda yok.

Manchester City Derbinin Favorisi

Manchester City Premier Lig’de 2 maçlık mağlubiyet serisini sona erdirdi. Wolverhampton ve Arsenal mağlubiyetlerinin ardından Etihad’da Brighton’ı konuk eden Manchester City sahadan 2-1’lik galibiyet ile ayrıldı ve moral buldu. Arsenal’ın puan kaybettiği haftada kazanan Pep Guardiola’nın öğrencileri Premier Lig’de 2. sıraya yükseldi. Hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Young Boys deplasmanında 3-1 kazanan Manchester City grupta 9 puan ile liderliğini sürdürdü. Bu hafta sonu Old Trafford’da Manchester United’ın konuğu olacaklar. Manchester derbisinin favorisi olarak gösterilen Manchester City’de Manuel Akanji kart cezalısı. Kevin De Bruyne ise sakat.

Manchester United – Manchester City Maç Bilgileri

Manchester United – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 18.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Amad Diallo, Luke Shaw, Lisandro Martinez ve Aaron Wan Bissaka sakat. Jadon Sancho ise kadroda yok. Manchester City’de Manuel Akanji kart cezalısı. Kevin De Bruyne ise sakat.

Manchester United’ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: Andre Onana, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Raphael Varane, Sergio Reguilon, Casemiro, Christian Eriksen, Scott McTominay, Bruno Fernandes, Rasmus Höjlund, Marcus Rashford

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Josko Gvardiol, Ruben Dias, Nathan Ake, Rodri, Bernardo Silva, Jack Grealish, Phil Foden, Julian Alvarez, Erling Haaland

İddaa Tahmini

Manchester United son 2 haftada üst üste galibiyeler alarak moral buldu. Önce Brentford’u ardından ise Sheffield United’ı 2-1’lik skorlar ile mağlup ettiler. Hafta içi ise UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Kopenhag’ı tek golle geçen Manchester United grupta ilk galibiyetini aldı. Manchester City ise Premier Lig’de 2 maçlık mağlubiyet serisini sona erdirdi. Geçen hafta AMEX’de konuk ettikleri Brighton’ı 2-1 mağlup ettiler. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise hafta içi Young Boys deplasmanında 3-1 kazanan Manchester City grupta liderliğini devam ettirdi. Manchester derbisinde favori Manchester City. Old Trafford’da konuk ekibin rahat kazanacağını düşünüyorum. Manchester United hiç güven vermiyor. Tercihim Manchester City galibiyeti .

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.48

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Derbide kazanan Manchester City oldu. Old Trafford’da Manchester United’ı 3-0 ile geçen Manchester City zirve takibini devam ettirdi.