İngiltere Premier Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester United Manchester City Maç Tahmini 29.10.2023

Manchester Derbisi 29 Ekim Pazar akşamı Türkiye saati ile 18:30’da sahne alacak. Manchester United‘ın evinde Manchester City‘i konuk edeceği dev maça Old Trafford Stadı ev sahipliği yaparken, mücadele beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Manchester United galibiyetine 5.10, beraberliğe 4.05, Manchester City galibiyetine ise 1.70 oran belirlemiş durumda. Bets10 tarafından takipçilerine özel hazırlanan fırsatlarda Manchester Derbisinde, Manchester City galibiyetini tercih ederek, 10.00 oran kazabilirsiniz. 1000 TL yatırmanız halinde ise 20.00 oran kazanabilirsiniz.

Manchester United 3 Maçtır Kazanıyor

Yeni sezona kabus gibi bir başlangıç yapan Kırmızı Şeytanlar, son haftalarda iki kulvarda birden aldığı galibiyetlerle, Manchester derbisine moral depolayarak çıkıyor. Sezon başından beri eleştirilerle tahtı sallanan Erik ten Hag özellikle UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ipten döndü diyebiliriz. İngiltere Premier Lig’de bu sezon ilk kez üst üste 2 maçta galip çıkmayı başaran Manchester United, Brentford ve Sheffield Utd engellerini 6 puanla geçti. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise ilk 2 haftadan puan çıkaramayan Kırmızı Şeytanlar, geçtiğimiz hafta kırılma anını Kopenhag karşısında yaşadı. Savunmanın tartışılan ismi Harry Maguire takımını 1-0 öne geçirirken, transfer olduğu günden beri hatalarıyla öne çıkan kaleci Onana ise son dakikada kurtardığı penaltıyla galibiyetin mimarı oldu. Bu hafta Manchester derbisinde galibiyet arayacak olan ten Hag ve öğrencileri, derbiden 3 puanla çıkmak istiyor.

Manchester City Güven Tazeledi

Manchester City milli ara dönüşünde hem İngiltere Premier Lig’de kazandı hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde. İki kulvarda birden sezona son şampiyon olarak giren Pep Guardiola ve öğrencileri, ilk 6 haftasından galip çıktığı Premier Lig sahnesinde, üst üste alınan Wolves ve Arsenal mağlubiyetleriyle düşüşe geçmişti. Milli ara dönüşü Brighton’a karşı 10 kişiyle kazanan ve güven tazeleyen konuk ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise kazanmaya devam etti ve grupta ilk maçları 3’te 3 yaparak lider tamamladı. İki kulvarda birden sergilediği futbolla eski günlere geri dönüş sinyalleri veren Manchester City, bu hafta ezeli rakibi United’a deplasmanda konuk olacak. Derbide favori olarak gösterilen City, zor günlerden geçen Kırmızı Şeytanlar karşısında hata yapmak istemiyor.

Manchester United – Manchester City Maç Bilgileri

Manchester United – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 3 ekranlarından Türkiye saati ile 18.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Paul Tierney. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United takımında bu hafta Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Amad Diallo, Luke Shaw vve Aaron Wan-Bissaka’nın sakatlıkları bulunuyor. Jadon Sancho ise kadroya alınmadı. Manchester City’de ise Manuel Akanji kart cezalısı. Kevin De Bruyne’nin ise sakatlığı bulunuyor.

Manchester United’ın ilk 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: Andre Onana, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Raphael Varane, Sergio Reguilon, Casemiro, Christian Eriksen, Scott McTominay, Bruno Fernandes, Rasmus Höjlund, Marcus Rashford.

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Kyle Walker, Josko Gvardiol, Ruben Dias, Nathan Ake, Rodri, Bernardo Silva, Jack Grealish, Phil Foden, Julian Alvarez, Erling Haaland.

İddaa Tahmini

İngiltere Premier Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nin son şampiyonu Manchester City, harika bir sezon başlangıca imza atarken, son haftalarda düşüşe geçmişti. Milli ara konuk ekibin toparlanması için yeterli olurken, Pep Guardiola ve öğrencileri güven vermeye devam ediyor. Manchester City’nin deplasmandan 3 puanla çıkacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.47

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 20.00

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Derbide 3 puan, deplasmanda 3 gole imza atan Manchester City’nin oldu. Pep Guardiola ve öğrencileri, Manchester derbisinde harika bir futbol ortaya koyarken, Erling Haaland’ın 2, Foden’ın tek golüyle 3-0’lık net bir galibiyete imza attı. Kazananları tebrik ederiz.