Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Bayer Leverkusen Freiburg İddaa Tahmini 29.10.2023

29 Ekim Pazar akşamı Almanya Bundesliga sahnesinde 9. hafta heyecanı yaşanırken, Bayer Leverkusen evinde Freiburg‘u konuk edecek. Türkiye saati ile 19:30’da başlayan mücadeleyi, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

intobet, Bayer Leverkusen galibiyetine 1.31, beraberliğe 5.82, Freiburg galibiyetine ise 9.42 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.87, KGYOK 1.92 oran kazandırıyor.

Bayer Leverkusen İki Kulvarda Lider

Almanya Bundesliga’da yoluna namağlup lider devam etmeyi başaran Bayer Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi sahnesinde de engel tanımıyor.  Xabi Alonso yönetiminde tarihinin en iyi sezon başlangıçlarından birine imza atan ev sahibi, 11 resmi maçta mağlubiyete yer vermedi. Almanya Bundesliga’da ilk 8 haftayı 7 galibiyet, 1 beraberlikle namağlup tamamlayan Bayer Leverkusen, UEFA Avrupa Ligi’nde ise 3’te 3 yapmayı başardı. Milli ara dönüşü konuk olduğu Wolfsburg deplasmanından 2-1’lik galibiyetle dönen ev sahibi, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Karabağ’a karşı iç sahada 5-1’lik galibiyet aldı. 11 maçta rakip fileleri tam 39 kez havalandıran Bayer Leverkusen, kalesinde ise sadece 9 gole izin verdi. Okoh Boniface 12 maçta 10 gol, 3 asiste imza atarken, sezona harika bir başlangıç yaptı.

Freiburg Yükselişe Geçti

Freiburg üst üste galibiyetlerle yükselişe geçti. Hem Almanya Bundesliga hem de UEFA Avrupa Ligi’e iyi bir geri dönüş yapan Christian Streich’in öğrencileri, milli ara öncesi Bayern Münih deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle dönerken, milli ara dönüşü iç sahada Bochum’a karşı 2-1’lik galibiyet aldı. UEFA Avrupa Ligi’nde ise West Ham mağlubiyetinin ardından, milli ara dönüşünde Backa Topala’ya karşı deplasmanda 3-1’lik galibiyete ima attılar. İki kulvarda birden yükselişe geçen Freiburg, bu hafta lidere deplasmanda konuk olacak. Almanya Bundesliga’nın 8. sırasında yer alan ve üst sıra takibin sürdüren Freiburg, ligin en zorlu deplasmanlarından birine konuk olacak.

Bayer Leverkusen – Freiburg Maç Bilgileri

Bayer Leverkusen – Freiburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 19.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele BayArena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leverkusen cephesinde Arthur’un sakatlığı bulunuyor. Freiburg cephesinde karşılaşma öncesi Yannik Keitel ve Christian Günter’in sakatlıkları bulunuyor.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Kossonou Odilon, Fayçal Tapsoba, Alejandro Grimaldo, Jonathan Tah, Jeremie Frimpong, Florian Wirtz, Jonas Hofmann, Granit Xhaka, Exequiel Palacios, Victor Okoh Boniface.

Freiburg’un 11’i Belli mi?

Freiburg’un muhtemel kadrosu: Noah Atubolu, Philipp Lienhart, Kiliann Sildillia, Matthias Ginter, Lukas Kübler, Roland Sallai, Vincenzo Grifo, Maximilian Eggestein, Manuel Gulde, Lucas Höler, Ritsu Doan.

İddaa Tahmini

Tarihi bir sezon başlangıcına imza atan Bayer Leverkusen, milli ara dönüşü iki kulvarda birden yoluna namağlup devam ediyor. Xabi Alonso ve öğrencileri, Almanya Bundesliga’da tarih yazarken, Freiburg ise milli aradan harika bir geri dönüşe imza attı. Zorlu mücadelede tarafların karşılıklı goller bulacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.66

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.87

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, Bayer Leverkusen iç saha galibiyetiyle liderlik koltuğundaki yerini korumayı başardı. Freiburg ise gol bulmasına karşın, lidere direnemedi. Kazananları tebrik ederiz.