Almanya Bundesliga 1 iddaa tahminleri ve analizleri

Eintracht Frankfurt Borussia Dortmund İddaa Tahmini 29.10.2023

İddaa fikstüründe 29 Ekim Pazar akşamı yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Eintracht Frankfurt sahasında Borussia Dortmund‘u konuk edecek. Türkiye saati ile 17:30’da başlayan maçı, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

intobet, Eintracht Frankfurt galibiyetine 3.23, beraberliğe 3.72, Borussia Dortmund galibiyetine ise 2.16 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.69, 2.5 Alt 2.22 oran kazandırıyor.

Frankfurt Üst Üste Galibiyetler Aldı

Almanya Bundesliga’da galibiyetlerine devam etmeyi başaran ve 2’de 2 yapan Eintracht Frankfurt, kazanmaya UEFA Avrupa Ligi’nde devam etti. Milli ara dönüşünde Hoffenheim deplasmanında 3-1’lik galibiyete imza atan ev sahibi, Avrupa sahnesinde ise HJK Helsinki karşısında 6-0’lık harika bir galibiyete imza attı. Almanya Bundesliga’da ilk 8 haftayı 3 galibiyet, 4 beraberlik, 1 mağlubiyetle geride bırakan Dino Toppmöller’in öğrencileri, ligin en az maç kaybeden takımları arasında yer alıyor. 7. sırada kendisine yer bulan Frankfurt, bu hafta Dortmund’u sahasında konuk edecek. Üst sıra takibini sürdürmek isteyen ev sahibi, milli ara dönüşü formda. Son 180 dakikada rakip fileleri 9 kez havalandıran Frankfurt’un aynı zamanda harika bir hücum performansı sergilediğini söyleyelim.

Borussia Dortmund 5’te 5 Yaptı

Edin Terzic ve öğrencileri, Almanya Bundesliga’da zirve takibini bırakmıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise grubun ilk galibiyetini alarak, gruptan çıkma umutlarını korudular. Almanya Bundesliga’da ilk 8 hafta namağlup bir performans ortaya koyan Sarı Siyahlılar, 6 galibiyet 2 beraberlikle 20 puan topladı. Geçtiğimiz hafta Werder Bremen karşısında 1-0’lık galibiyete imza atan Dortmund, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise konuk olduğu Newcastle United deplasmanından 1-0’lık galibiyetle çıkmayı başardı. Son 180 dakika kalesinde gole geçit vermeyen Dortmund, milli ara dönüşünde iyi savunma performansıyla dikkat çekti. Lider ile arasında sadece 2 puan fark bulunan Sarı Siyahlılar, 5 maçlık galibiyet serisiyle bu hafta Frankfurt deplasmanında galibiyet arayacak.

Eintracht Frankfurt – Borussia Dortmund Maç Bilgileri

Frankfurt – Borussia Dortmund Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 1 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Deutsche Bank Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Frankfut cephesinde karşılaşma öncesi Sebastian Rode ve Kevin Trapp’ın sakatlıkları bulunuyor. Dortmund takımında ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Eintracht Frankfurt'un 11’i Belli mi?

Eintracht Frankfurt’un muhtemel kadrosu: Jens Grahl, Robin Koch, Lucas Melo, William Pacho, Ellyes Skhiri, Mario Götze, Fares Chaïbi, Eric Dina, Aurelio Buta, Omar Marmoush, Hugo Larsson.

Borussia Dortmund’un 11’i Belli mi?

Borussia Dortmund’un muhtemel kadrosu: Gregor Kobel, Marcel Sabitzer, Julian Ryerson, Nico Schlotterbeck, Mats Hummels, Felix Kalu Nmecha, Julian Brandt, Salih Özcan, Marco Reus, Niclas Füllkrug, Donyell Malen.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da zirve takibine namağlup devam eden Dortmund, milli aradan iyi bir geri dönüş yaptı. Frankfurt ise üst üste galibiyetlerle yükselişe geçti. Taraf bahsinin güç olduğu zorlu mücadelede, iki takımında karşılıklı gollerle galibiyet arayacağını düşünüyoruz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.37

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.58

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Frankfurt iç sahada 2-0’lık üstünlüğü yakalarken, Dortmund karşısında skoru koruyamadı. İki takımda mücadelede 3’er kez fileleri havalandırırken, haftayı 1’er puanla kapattı. Kazananları tebrik ederiz.