İtalya Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Empoli Atalanta Maç Tahmini 30.10.2023

30 Ekim Pazartesi akşamı Türkiye saati ile 20.30’da başlama düdüğü çalınacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Empoli ile Atalanta kozlarını paylaşacak. Maçın yayın ekranı S Sport Plus.

Carlo Castellani Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede intobet, Empoli galibiyetine 4.85, beraberliğe 4.10, Atalanta galibiyetine ise 1.68 oran belirlemiş durumda.

Empoli Yeni Hocasıyla Yükselişte

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Fiorentina deplasmanına konuk olan Empoli, fırsatları çok iyi değerlendirdi ve Francesco Caputo ile Emanuel Gyasi’nin golleri 3 puanı getirdi. Yeni hocasıyla ilk galibiyetini milli ara dönüşünde alan Empoli, son 180 dakika kalesinde gole geçit vermedi. İlk 6 haftalık fikstürü 5 mağlubiyet, 1 galibiyetle geride bırakmasının ardından, Paolo Zanetti ile yollar ayrıldı. 3 hafta önce göreve  Aurelio Andreazzoli’yi getiren Empoli, yeni hocasıyla son 2 hafta mağlubiyete yer vermedi ve düşme hattının üzerine çıkmayı başardı. İlk 7 haftanın zayıf halkaları arasında yer alan ve son derece kötü bir savunma performansı sergileyen ev sahibi, son 2 haftada ise mağlubiyete yer vermezken, gol yememe süresini 180 dakikaya çıkardı.

Atalanta Üst Sıraları Bırakmadı

UEFA Avrupa Ligi’nde geçtiğimiz hafta lider olarak Sturm Graz deplasmanına konuk olan Atalanta, mücadeleye iyi bir başlangıç yapamadı. Erken bir golle 1-0 geriye düşmesine rağmen skoru ilk yarı sona ermeden 2-1’e getirmeyi başardı. 52. dakikadan itibaren rakibini 10 kişi yakalayan Atalanta, fırsatları iyi değerlendiremedi ve 80. dakikada kalesinde beraberlik golünü gördü. Liderlik koltuğundaki yerini korumasına karşın, Gian Piero Gasperini ve öğrencileri lige moralsiz ve yorgun dönüyor. İtalya Serie A Ligi’nde milli ara dönüşü Genoa karşısında 2-0’lık galibiyete imza atan Atalanta, 2 maçtır devam eden puan kayıplarına son verdi ve 6. sıraya yükseldi. Zirve yarışının içerisinde kalmak isteyen konuk ekip, bu hafta Empoli deplasmanında galibiyet arayacak. Lider ile arasında 6 puan fark bulunan Atalanta, puan farkının daha fazla açılmasını istemiyor.

Empoli – Atalanta Maç Bilgileri

Empoli – Atalanta Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Carlo Castellani Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Empoli cephesinde Giuseppe Pezzella’nın sakatlığı devam ediyor. Atalanta’da ise önemli bir eksik bulunmuyor.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Elia Caprile, Sebastiano Luperto, Tyronne Ebuehi, Liberato Cacace, Alberto Grassi, Jacopo Fazzini, Filippo Ranocchia, Liam Henderson, Petar Stojanovic, Tommaso Baldanzi, Francesco Caputo.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Juan Musso, Berat Djimsiti, Rafael Toloi, Matteo Ruggeri, Davide Zappacosta, Giorgio Scalvini, Charles De Ketelaere, Ederson, Marten de Roon, Gianluca Scamacca, Ademola Lookman.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde zirve takibini bırakmayan Atlanta, ilk 9 haftalık fikstürde rakibi Empoli’den çok daha iyi bir performans sergiledi. Zor günler geçiren rakibine karşı Atalanta’nın galibiyetlerine ve zirve takibine devam edeceğini düşünüyoruz.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.45

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.68

Maç Sonucu: 0-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Atalanta deplasmanda Gianluca Scamacca’nın 2, Teun Koopmeiners’in ise tek golüyle galibiyet hedefine ulaştı. Deplasmanda kalesini gole kapatarak 3 golle kazanan konuk ekip, İtalya Serie A Ligi’nde bu hafta bizleri yanıltmadı.