sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (4) 29.10.2023

29 Ekim Pazar akşamı Fransa Ligue 1’de 10. hafta mücadeleleri sahne alıyor. 3 güvendiğimiz mücadeleyi, kupon olarak derledik. Değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Metz – Le Havre: KGVAR, 1.66 (iddaa) – 1.90 (Betelli) ; Fransa Ligue 1’in yeni temsilcileri arasında yer alan Metz ile Le Havre, 29 Ekim Pazar akşamında kozlarını paylaşacak. Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak mücadele, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’de ilk 9 hafta geride kalırken, Metz küme düşme potasının içerisinde yer aldı. Laszlo Bölöni yönetiminde yeni yükseldiği Fransa Ligue 1’e adapte olmakta zorlanan ev sahibi, sadece deplasmandan galibiyet çıkarırken, iç sahada henüz maç kazanamadı. Milli ara dönüşünde konuk olduğu Monaco deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle dönen Metz, üst üste 4. yenilgisini yaşadı. Ligde sadece Clermont ve Lens deplasmanlarından 3’er puanla dönmeyi başaran ev sahibi, galibiyet almakta fazlasıyla zorlanıyor. Taraftarı önünde çıktığı 4 maçtan 2 puan toplamayı başarabilen Metz, bu hafta lige beraber yükseldiği Le Havre’yi sahasında konuk edecek. Geçen sezon rakibine 2 maçta üstünlük kuramayan ev sahibi, bu sezon kazanmak istiyor. Fransa Ligue 1’in yeni temsilcileri arasında yer alan Le Havre, ilk 9 haftalık fikstürü 2 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bıraktı. 9 maçta rakip fileleri 12 kez havalandırmayı başaran konuk ekip, kalesinde ise 10 gole engel olamadı. Düşme hattının 2 puan üzerinde yoluna devam eden Le Havre, 11. sırada kendisine yer buldu. Son 3 haftalık fikstürden galibiyet çıkarmayı başaramayan konuk ekip, Lille ve Marsilya karşısında farklı mağlubiyetler alırken, milli araya moralsiz girdi. Milli ara dönüşünde ise Lens ile iç sahada golsüz berabere kaldılar. Galibiyet ve gol hasretini tam 270 dakikaya çıkaran ve adım adım düşme hattına yaklaşan Le Havre, kendisi gibi lige yeni yükselen Metz’e karşı kazanarak, kötü gidişata son vermek istiyor. Fransa Ligue 1’e yeni yükselen Metz ve Le Havre, ilk 9 hafta sona erdiğinde düşme tehlikesinden uzak kalamadı. Milli ara dönüşünde puan kayıplarına devam eden tarafların mücadelesinde, bu hafta iki takımında kalesini gole kapatamayacağını düşünüyoruz.

Marsilya – Lyon: MS 1, 1.45 (iddaa) – 1.65 (Betelli) ; İddaa fikstüründe 29 Ekim Pazar akşamı yer alan Fransa Ligue 1 mücadelesinde, Marsilya ile Lyon kozlarını paylaşacak. İki ezeli rakibin karşı karşıya geleceği mücadele Türkiye saati ile 22:45’te başlarken, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanaacak. Fransa Ligue 1’de yeni sezona istediği başlangıcı yapamayan, erken bir teknik adam değişikliğine giden Marsilya, puan kayıplarına Gennaro Gattuso yönetiminde devam ediyor. Milli ara dönüşünde lider Nice’a deplasmanda konuk olan ev sahibi, 10 kişi kaldığı derbiden 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Son 3 haftada Monaco ve Nice derbilerinden eli boş dönen Marsilya, evinde ağırladığı Le Havre karşısında ise 3-0’lık galibiyete ima attı. Milli aradan etkisiz bir geri dönüş yapan Marsilya, teselliyi UEFA Avrupa Ligi’nde buldu. Taraftarı önünde AEK Atina’ya karşı 3-1’lik üstünlük kuran ev sahibi, grupta ilk galibiyetini aldı. İlk maçları 5 puanla kapatan Marsilya’nın ilk 2 iddiası devam ediyor. Etkisini lige taşımak isteyen Marsilya, bu hafta Lyon’a karşı galibiyet arayacak. Lyon yeni sezonda tam anlamıyla kabusu yaşadı. Bir türlü puan kayıplarına son vermeyi başaramayan konuk ekip, ilk 6 haftanın tamamında puan kaybetmesinin ardından, göreve Fabio Grosso’yu getirdi. Yeni hocasıyla son 3 haftada puan kayıplarına devam eden Lyon, Reims, Clermont mağlubiyetleri ve Lorient beraberliğiyle ligin en alt sırasına demir attı. Tarihinin en kötü sezon başlangıcına imza atan ve artık iyice küme düşme tehlikesini hissetmeye başlayan Lyon, 9 maç sonunda kalesini 18 gole kapatamazken, rakip fileleri sadece 7 kez havalandırabildi. Haftalardır yaptığı tüm hamlelere rağmen galibiyet adına güven vermeyi başaramayan Lyon, bu hafta ezeli rakibi Marsilya’ya deplasmanda konuk olacak. Fransa Ligue 1’de iki takımda erken teknik adam değişiklikleri yaşarken, Marsilya ezel rakibinden çok daha iyi bir performans sergiledi. Avrupa Ligi’nden galibiyetle moralli dönen Marsilya, kazanmaya taraftarı önünde devam edecektir.

Rennes – Strasbourg: MS 1, 1.39 (iddaa) – 1.58 (Betelli) ; Fransa Ligue 1’de 10. hafta heyecanı 29 Ekim Pazar akşamı devam ediyor. Rennes evinde Strasbourg’u konuk edecek. Türkiye saati ile 19:05’te başlayan mücadele, beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak. Milli ara dönüşü Fransa Ligue 1 sahnesinde mağlup olan Rennes, teselliyi UEFA Avrupa Ligi’nde buldu ve güven tazeledi. Fransa Ligue 1’de ilk 7 haftayı 5 berberlik, 2 galibiyetle geride bırakan ev sahibi, maç kazanmakta zorlanmasına karşın, namağlup bir performans sergiledi. Milli ara öncesi son şampiyon PSG’ye karşı seriyi korumayı başaramayan Bruno Genesio’nun öğrencileri, iç sahada aldığı 3-1’lik mağlubiyetle milli araya girdi. Ara dönüşü Lorient deplasmanında 2-1’lik mağlubiyet yaşayan Rennes, üst üste puan kayıplarıyla ligin 9. sırasına kadar geriledi. Ligde başlayan düşüşün ardından, UEFA Avrupa Ligi sahnesinde Panathinaikos’a karşı kazandılar. Yunanistan deplasmanından 3 puanla dönerek güven tazeleyen Rennes, bu hafta Strasbourg karşısında 3 puan arayacak. Strasbourg, Fransa Ligue 1’de son 3 haftayı puansız kapattı. Konuk ekipte düşüş iç sahada alınan 1-0’lık Lens mağlubiyetiyle başlarken, iç sahada Strasbourg deplasmanda ise PSG mağlubiyetleriyle devam etti. Milli ara toparlanmaları için yeterli olmazken, geçtiğimiz hafta konuk oldukları PSG deplasmanından 3-0’lık mağlubiyetle döndüler. 3 maç sonunda kalesini 6 gole kapatamayan Strasbourg, rakip fileleri ise 1 kez havalandırabildi. 10 puanla ligin 13. sırasına kadar gerileyen ve kötü gidişata çare arayan Strasbourg, bu hafta Rennes deplasmanına konuk olacak. 9 maç sonunda kalesini 14 gole kapatmayı başaramayan konuk ekip, rakip filelere ise 8 gol göndermeyi başardı. Fransa Ligue 1’de son 2 hafta mağlubiyetlerden kurtulmayı başaramayan Rennes, Avrupa Ligi galibiyetiyle toparlanma sinyalleri verdi. Son haftaların formsuz takımlarından Strasbourg karşısına çıkacak olan Rennes, puan kayıplarına iç saha galibiyetiyle son vermeyi başaracaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.34

Betelli Bahis Oranı: 4.95