sahadaniddaa1 İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 29.10.2023

29 Ekim Pazar günü İddaa fikstüründe güvendiğimiz 3 mücadeleyi, kupon olarak derledik. Hafta sonunda kazanmanız dileğiyle.

Brest – PSG: MS 2, 1.34 (iddaa) – 1.55 (Bets10) ; 29 Ekim Pazar günü İddaa fikstüründe bizleri bekleyen Fransa Ligue 1’in 10. hafta mücadelesinde, Brest ile PSG kozlarını paylaşacak. beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 15:00’te başlıyor. Fransa Ligue 1’de milli ara dönüşü Lille deplasmanına konuk olan Brest, 5 maçlık yenilmezlik serisiyle konuk olduğu Pierre Mauroy deplasmanından 1-0’lık mağlubiyetle döndü. Erken gelen golün ardından Lille savunmasının kilidini açamayan Roy ve öğrencileri, 9 hafta sonunda 2. mağlubiyetini yaşadı. Hücum hattında son derece yetersiz kalan Brest, zirve takibini sürdürmeyi başarmasına karşın, 9 maçta 1 gol ortalamasıyla oynadı. Lider ile arasında 5 puan fark bulunan Brest, milli ara dönüşü yaşadığı Lille mağlubiyetini, Fransa Ligue 1’in son şampiyonu PSG karşısında galibiyetle unutturmak istiyor. Sezona harika bir başlangıç yapan Brest, son maçta aldığı Lille mağlubiyetine rağmen, ligin en az maç kaybeden takımları arasında yer almaya devam ediyor. Milli ara dönüşünde PSG harika hücum ve savunma performansıyla dikkat çekerken, iki kulvarda birden üst üste galibiyetlere imza attı. Luis Enrique ve öğrencileri, taraftarı önünde ağırladığı Strasbourg’a karşı aldığı 3-0’lık galibiyetle birlikte, yenilmezlik serisini 4 haftaya çıkardı. Lider ile arasındaki puan farkını 4’te tutmayı başaran PSG, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise ilk 3 haftayı 2 galibiyet, 1 mağlubiyetle geride bıraktı. İki kulvarda birden etkili olan PSG, Newcastle United deplasmanında aldığı 4-1’lik mağlubiyetin ardından, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Milan’a karşı 3-0’lık galibiyete imza attı. Kısa sürede toparlanmayı başaran ve iki kulvarda birden zirve iddiasını sürdüren PSG’de bu sezon bir kez daha Mbappe etkisini izliyoruz. Yıldız golcü sezona harika başlarken, konuk ekip hücum performansıyla rakiplerine gözdağı vermeye devam ediyor. Fransa Ligue 1 ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nde kazanmaya yıldızlarıyla devam eden PSG, milli ara dönüşünde gösterdiği performansla, güven vermeye devam etti. Gözünü liderliğe diken PSG, Brest deplasmanından 3 puanla çıkmayı başaracaktır.

Manchester United – Manchester City: MS 2, 1.47 (iddaa) – 20.00 (Bets10) ; Manchester Derbisi 29 Ekim Pazar akşamı Türkiye saati ile 18:30’da sahne alacak. Manchester United’ın evinde Manchester City’i konuk edeceği dev maça Old Trafford Stadı ev sahipliği yaparken, mücadele beIN SPORTS 3 ekranlarından canlı yayınlanacak. Yeni sezona kabus gibi bir başlangıç yapan Kırmızı Şeytanlar, son haftalarda iki kulvarda birden aldığı galibiyetlerle, Manchester derbisine moral depolayarak çıkıyor. Sezon başından beri eleştirilerle tahtı sallanan Erik ten Hag özellikle UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ipten döndü diyebiliriz. İngiltere Premier Lig’de bu sezon ilk kez üst üste 2 maçta galip çıkmayı başaran Manchester United, Brentford ve Sheffield Utd engellerini 6 puanla geçti. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise ilk 2 haftadan puan çıkaramayan Kırmızı Şeytanlar, geçtiğimiz hafta kırılma anını Kopenhag karşısında yaşadı. Savunmanın tartışılan ismi Harry Maguire takımını 1-0 öne geçirirken, transfer olduğu günden beri hatalarıyla öne çıkan kaleci Onana ise son dakikada kurtardığı penaltıyla galibiyetin mimarı oldu. Bu hafta Manchester derbisinde galibiyet arayacak olan ten Hag ve öğrencileri, derbiden 3 puanla çıkmak istiyor. Manchester City milli ara dönüşünde hem İngiltere Premier Lig’de kazandı hem de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde. İki kulvarda birden sezona son şampiyon olarak giren Pep Guardiola ve öğrencileri, ilk 6 haftasından galip çıktığı Premier Lig sahnesinde, üst üste alınan Wolves ve Arsenal mağlubiyetleriyle düşüşe geçmişti. Milli ara dönüşü Brighton’a karşı 10 kişiyle kazanan ve güven tazeleyen konuk ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise kazanmaya devam etti ve grupta ilk maçları 3’te 3 yaparak lider tamamladı. İki kulvarda birden sergilediği futbolla eski günlere geri dönüş sinyalleri veren Manchester City, bu hafta ezeli rakibi United’a deplasmanda konuk olacak. Derbide favori olarak gösterilen City, zor günlerden geçen Kırmızı Şeytanlar karşısında hata yapmak istemiyor. İngiltere Premier Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi’nin son şampiyonu Manchester City, harika bir sezon başlangıca imza atarken, son haftalarda düşüşe geçmişti. Milli ara konuk ekibin toparlanması için yeterli olurken, Pep Guardiola ve öğrencileri güven vermeye devam ediyor. Manchester City’nin deplasmandan 3 puanla çıkacağını düşünüyoruz.

Lille – Monaco: MS 2, 2.49 (iddaa) – 2.92 (Bets10) ; Lille evinde Monaco’yu konuk edecek. Fransa Ligue 1’in 10. haftasında karşı karşıya gelecek olan iki ezeli rakibin 3 puan mücadelesi, 29 Ekim Pazar akşamı Türkiye saati ile 17:00’de başlıyor. Maçın yayın ekranı beIN CONNECT. Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta Brest’e karşı iç sahada 1-0’lık galibiyete imza atan Lille, milli ara dönüşünde yenilmezlik serisini 3 haftaya çıkarmayı başardı. Fonseca ve öğrencileri, Le Havre ve Brest karşısında gol yemeden kazanırken, Lens deplasmanından ise 1-1’lik beraberlikle döndü. İlk 6 haftada aradığı istikrarlı performansı bulamayan Lille, son haftalarda yaptığı savunma hamleleriyle yükselişe geçti ve rakiplerine kolay gol şansı vermeyen ev sahibi, 4. sıraya kadar yükseldi. Lider ile arasında sadece 7 puan fark bulunan Lille, bu hafta evinde Monaco’yu konuk edecek. Kazanması halinde zirveyle puan farkını 4’e indirme fırsatına sahip olan ev sahibi, milli ara dönüşündeki yükselişini devam ettirmek ve ezeli rakibinden 3 puanı taraftarı önünde almak istiyor. Fransa Ligue 1’de milli ara dönüşü Monaco rüzgarı esmeye devam ediyor. Sezon başında göreve gelen Adi Hütter yönetiminde, sezona rüya gibi bir başlangıç yaparken, ilk 9 haftadan lider çıktı. Milli ara dönüşü evinde ağırladığı Metz karşısında 2-1’lik galibiyete imza atan Monaco, son 3 haftanın tamamında kazanmayı başardı. Nice bu hafta maç fazlasıyla liderlik koltuğuna otururken, Monaco kazanarak koltuğunu geri almak istiyor. Son 3 haftada Marsilya, Reims ve Metz karşısında üst üste galibiyetlere imza atmayı başaran konuk ekip, Fransa Ligue 1’de güven vermeye devam ediyor. 9 maçta rakip filelere 23 gol gönderen konuk ekip, kalesinde ise 12 gole izin verdi. Yeni sezonda sadece zirve mücadelesi verdiği Nice karşısında mağlubiyet yaşayan Monaco, güçlü kadrosuyla kolay kolay maç kaybetmiyor. Fransa Ligue 1’de sezona harika başlayan ve ilk 9 haftanın lideri olarak yoluna devam eden Monaco, üst üste aldığı 3 galibiyetle güven vermeye devam etti. Adi Hütter ve öğrencilerinin, Lille deplasmanından 3 puanla çıkacağını düşünüyoruz.

Toplam İddaa Oranı: 4.90

Bets10 Bahis Oranı: 90.52